Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić za zamieszanie co do daty odbycia się festynu - niestety zła informacja na stronce parafii mnie zmyliła ale poniżej są informacje 100% U mnie w parafii (pot. Klaretyni) jak co roku organizowany jest festyn, głównie dla dzieciaków, bardzo miło można spędzić weekendowe popołudnie w rodzinnym gronie i nie tylko. Wpadłem na pomysł że w tym roku jest to kolejna okazja do spotkania się,porozmawiania oraz jakiegoś oblotu. Teraz to pewne info: Miejsce: Łódź, Ul. Klaretyńska 9 (odchodzi od traktorowej) Czas: 14-15.06.2014r. Godzina: 15-21 lub do 22 (czasem się przeciąga- w sobotę i niedziele) Na terenie tej parafii są 2 parkingi (razem. ok. 30miejsc) lecz są też miejsca parkingowe przed samym kościołem. Dodam jeszcze że najprawdopodobniej podczas festynu będzie można kupować losy - każdy los wygrywa + bierze udział w losowaniu głównej nagrody (nie są znane jeszcze ale w poprzednich latach były to: rowery,darmowa wycieczka z parafią nad morze dla dziecka, kina domowe) Osobiście na pewno się pojawię raczej w cywilu ponieważ moto już jest wystawione na sprzedaż. Każdy chętny proszony jest o pozostawienie info poniżej czy się pojawi i o której Pozdrowienia LwG Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Lukas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 miło będzie się znowu spotkać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi