GrubY Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Przyszła pora i na moją kolejną Suzi a więc, Suzuki gsxr 750(aktualnie) bo wcześniej byłu juz chyba wszystko z olejowej rodziny oprócz 14ki . Kupiona w listopadzie dobita na maxa przez poprzedniego użytkownika,tylko ze względu że silnik jakiś tam na stanie był. Dołożony krótki wahacz,hydrauliczny wysprzęglnik,tylna lampa diodowa,przód na bi-ksenonie, elektroniczny licznik,tłumik devil shotgun i to chyba byłoby na tyle Były małe problemy z odpaleniem i w sumie po diagnozie jednego z podłódzkich serwisów plany na jakiekolwiek latanie w tym sezonie legły w gruzach. Aczkolwiek pewien osobnik tak się zawziął, że odpalił no i śmiga,a co do pewnych osób stosunek i zdanie zmieniłem,bo od mechanika bynajmniej ja oczekuję czegoś więcej niż wróżenia z fusów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 O ranyyyyy no nie wierzę Chcę to zobaczyć tfu usłyszeć Maciek szacunek za wytrwałość i ogrom włożonej pracy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIT Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Fajnie zadziornie się prezentuje taki szerszeń te tłumiki dodają charakteru to do usłyszenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 Powiem tak wydeszek brzmi jak wygląda 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 wyglądają wydeszki za***iście wiec pewnie i tak samo brzmią 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominikf6 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Ale ślicznota 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trisket Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Pozazdrościć, sam od takiej zaczynałem ale nie starczyło cierpliwości i umiejętności żeby doprowadzić do takiego stanu. Gratulacje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek2000335 Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Piękności xD 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Piękny i zadziorny, kolorek mega. Nie ma to jak naked Powiem tak wydeszek brzmi jak wygląda Czyli jak? Rzędowo? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 super stylowo z klasa teraz tylko odciny marchewy gumowanie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 marchewy idą same z siebie a na gumowanie przyjdzie pora.Jak na razie 3 razy się udało na kapcia wstawić ale raczej przypadkiem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółwik Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 No panie poleciałeś grubo. Maszynka wygląda zadziornie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablocom Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Bardzo fajny sprzęt Naked pełną gębą . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Ostry rumak z wyglądu! Gratulacje! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts