GrubY Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przyszła pora i na moją kolejną Suzi a więc, Suzuki gsxr 750(aktualnie) bo wcześniej byłu juz chyba wszystko z olejowej rodziny oprócz 14ki . Kupiona w listopadzie dobita na maxa przez poprzedniego użytkownika,tylko ze względu że silnik jakiś tam na stanie był. Dołożony krótki wahacz,hydrauliczny wysprzęglnik,tylna lampa diodowa,przód na bi-ksenonie, elektroniczny licznik,tłumik devil shotgun i to chyba byłoby na tyle Były małe problemy z odpaleniem i w sumie po diagnozie jednego z podłódzkich serwisów plany na jakiekolwiek latanie w tym sezonie legły w gruzach. Aczkolwiek pewien osobnik tak się zawziął, że odpalił no i śmiga,a co do pewnych osób stosunek i zdanie zmieniłem,bo od mechanika bynajmniej ja oczekuję czegoś więcej niż wróżenia z fusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 O ranyyyyy no nie wierzę Chcę to zobaczyć tfu usłyszeć Maciek szacunek za wytrwałość i ogrom włożonej pracy 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Fajnie zadziornie się prezentuje taki szerszeń te tłumiki dodają charakteru to do usłyszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Powiem tak wydeszek brzmi jak wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 wyglądają wydeszki za***iście wiec pewnie i tak samo brzmią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ale ślicznota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trisket Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pozazdrościć, sam od takiej zaczynałem ale nie starczyło cierpliwości i umiejętności żeby doprowadzić do takiego stanu. Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Piękności xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Piękny i zadziorny, kolorek mega. Nie ma to jak naked Powiem tak wydeszek brzmi jak wygląda Czyli jak? Rzędowo? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 super stylowo z klasa teraz tylko odciny marchewy gumowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 marchewy idą same z siebie a na gumowanie przyjdzie pora.Jak na razie 3 razy się udało na kapcia wstawić ale raczej przypadkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No panie poleciałeś grubo. Maszynka wygląda zadziornie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Bardzo fajny sprzęt Naked pełną gębą . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ostry rumak z wyglądu! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi