Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Moja Luba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewarz zapisałem się do forum nietaktem byłoby nie przedstawić wam mojej miłości.Jest to Yamaha V-MAXPoniżej prezentuje kilka fotekpost-372-0-47643000-1323988587_thumb.jpgpost-372-0-79350200-1323988698_thumb.jpg

Opublikowano

rewelacyjna

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

za***isty sprzęt i fajny klimat fot, chętnie bym zrobił sesję swojego motocykla w takim środowisku. Gdzie robiłeś te zdięcia? Foty w fabryce(?) są mega. Ps. Czyżby garniak sugerował ołtarz?;]

Opublikowano

Złomowisko w zgierzu i dawna kotłownia-zmiękczalni FENIKSA włodzi przy brzezińskiej.Wszusko pod nosemJak ktoś chce to moge zorganizować takie sesje.Kwestia dogadania.A po ślubie to ja już jakiś czas jestem :decayed:

Opublikowano

fajny sprzęcik...widzę ze z Michałem się znacie :riding:

zgierz-crop8c5gw.jpg

Opublikowano

SUPER MOTOREK I ZA.......STA SCENERIA

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Kozacki sprzęcik i ciekawe ujęcia :drool:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Motorek mega odjechany :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

fajny sprzęcik...widzę ze z Michałem się znacie :riding:

O Łoniaku muwisz.Najczęściej razem śmigamy mtek daje rady
Opublikowano

Łoniak ma kilka ksywek :decayed: czyli wymiatacie między puszkami on to uwielbia :riding:

zgierz-crop8c5gw.jpg

Opublikowano

Raczej nockami do odcięcia pomykamy.Ale i slalomikiem nie pogardzimy.

Opublikowano

słyszałem słyszałem :decayed: no i wybudzać kolegów ze snu :decayed: :decayed: :decayed:PSJeśli się nie mylę to byłeś w Zgierzu jak ślub obstawialiśmy? czy się mylę? :huh:

zgierz-crop8c5gw.jpg

Opublikowano

Jak płytki sen mają to co ja poradze :PZresztą ja mam za budzik nagraną moją v-4 i bardzo mi się przyjemnie wybudzić :smile:

Opublikowano

No maszynka pierwsza klasa. Zawsze mi sie V-max podobał.Zdjęcia bardzo fajne :smile:

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

PS Jeśli się nie mylę to byłeś w Zgierzu jak ślub obstawialiśmy? czy się mylę?

Tak byliśmy z Łoniakiem ale nie dałem rady na parade bo mnie nosiło już za bardzo
Opublikowano

Gratuluje super sprzęcik :smile:

Opublikowano

super maszyna gratulacje :riding:

Opublikowano

Niewiem jak wstawić więcej zdjęć ale jak coś macie tu linkaPicasa Web Albums - Krzysztof Okrojek - Motosesja - ze złomu powstałeś w złom się obrucisz

Super sprzęt i super zdjęcia. :smile: A to jest złomowisko koło dworca PKP?

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Prawie codziennie przejeżdżam koło tych stosów żelastwa :smile: Można tam wjechać i cykać bez problemów, czy trzeba złożyć 100 podań z załączonym życiorysem?

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

V-max już parę razy y Areczkiem się śmigało tylko ja to z tylu zawsze zostawałem ciężka maszyna do opanowania ale nie miłosiernie zapierd....

Opublikowano

Prawie codziennie przejeżdżam koło tych stosów żelastwa :smile: Można tam wjechać i cykać bez problemów, czy trzeba złożyć 100 podań z załączonym życiorysem?

Jak się ma znajomości to wszysko można załatwić ;)A jak nie to nawiązać znajomości pomaga sok z ziemniaków, ewentualnie wyciąg z żyta :biggrin:

V-max już parę razy y Areczkiem się śmigało tylko ja to z tylu zawsze zostawałem ciężka maszyna do opanowania ale nie miłosiernie zapierd....

Nieprzesadzaj Macieju bo tak wcale z tyłu nie zostawałeś 200 na cb-1 zapier..lasz a take rzeczy mówisz.Potrafisz z tej małej wszyskie soki wycisnąć :whip: