blanowak Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Oki w środę powinienem się wyrobić aby dojechać. co do tego szarpania to powód wysokich obrotów. Podjadę pogadamy zobaczysz co da się zrobić Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 ze swojej strony polecam serwis u Kuby ,tanio porządna robota i do tego fachowe porady !!!! 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Hey, Szybkie pytanie mam, nie wiem czy szef tu zagląda jeszcze (bo ostatni wpis 2014) ale mam pilną sprawę - muszę wymienić opony w poniedziałek / wtorek (w zależności kiedy dojdą do sklepu obok). Da radę wymienić w "Serwisuj się u Kuby"? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) raczej nie zagląda i może być niestety problem z wymianą opon "na już", ale jeśli nie będzie problemu zostawić motorka na dłużej (1-2 dni, zależy od nałożenia pracą), to raczej na luzie to zrobi. Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Problem w tym, że w środę rano ruszam na Albanię Za późno się zabrałem za wymianę (zakładałem, że pojadę na obecnych). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Musisz zajechać i zapytać, może da radę Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi