Konrad85 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Przy okazji znaleźli dziurę w chłodnicy, o której nie miałem pojęcia. Po chwili rozmowy i porad już mam plan na naprawę opracowany miałem ten sam problem z chłodnicą ostatnio... też Kuba polecił firmę "GRAPOW", która w 3 godziny oddała naprawioną chłodnice. Przy okazji montażu chłodnicy wymieniłem olej, dolany został nowy płyn chłodniczy i zostały wyważone koła... Kawa gotowa do wyjazdu na wakacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebes75 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dl liter po lekkim szlifie...>>pewne wartszaty<< chciały wymieniać Kuba naprawi...szacunek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kuba, odbieraj telefon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kuba, odbieraj telefon j.w. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatr22 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kuba ile u Ciebie trzeba czekac z naprawą? Liczy się w dniach czy tygodniach? :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dl liter po lekkim szlifie...>>pewne wartszaty<< chciały wymieniać Kuba naprawi...szacunek Widzialem,obgladalem jest OK. zaskakujaco OK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Szukacie praktykantów elektromechaników? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anula Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zacznij odbierac tel. od klientow...bo duzo na tym tracisz.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Anula, tam mają taki zapi***ol, że nawet nie mają czasu na fajkę Najlepiej podjedź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 @JAKUBKO, pamiętasz o?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 AAA!!! pamiętam +10.0 *C to był piękny dzień 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Centrujecie może motocyklowe koła szprychowe? Rozmiar 17, felgi wyglądają tak: Oraz w jakich kosztach i ew. wyważanie? Ew. jak coś pomoże w diagnozie: Edytowane 16 Października 2013 przez KrzysiekP (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kuba, mam problem w moto z elektryką. Akumulator już dwa razy z rzędu się rozładował jak jeździłem (pomimo naładowania go prostownikiem). Podejrzewam, że albo akumulator jest trup i nie trzyma napięcia, albo alternator nie ma siły do ładowania akumulatora pod czas jazdy. Dasz radę wykryć gdzie tkwi problem? Pozdrawiam 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Gronex proponuje zadzwonić albo podjechać bo on tu chyba tak często z kanału nie zagląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Proponuje podjechać z odbieraniem telefonu też może być u Kuby ciężko 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No dzisiaj byłem i już wiem, że z moimi kołami ogólnie będzie będzie ciężko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Motocykl zawieziony, teraz pozostaje czekać 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Czekać nieraz trochę trzeba ale sądzę że warto ja wczoraj odebrałem swoją hondzie doprowadzoną do ładu i co cieszy wcale dużo nie zapłaciłem 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 o ja zaczynam ogarniać wszystko trochę to zajęło ale co tam petard szukałem takich BUUUMM!!!!!!!!!!!!!!już mam więc zapraszam na małe pierdo...nięcie telefony już odbieram albo się staram jakby ktoś coś motor przewieść to mam takie nowe wozidełko jak co to teleport albo Drewnowska 50 JUŻ NIEDŁUGO SEZON SIĘ ROZPOCZYNA czas na OODDCCIINNEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a po za tym wszystkim przypominam ostatnia sobota miesiąca DZIEŃ OTWARTY !!! Narzędzia i pomoc techniczna gratis a mam czym się bawić BUM BUM AAA!!!! 2 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 to oto mam fajna cene na oleje do moturków przy okazji wymiany u kuby AAA!!! jak coś dzwonta to opowiem za ile 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Powiedz za ile do zobaczymy czy zadzwonimy A dwa sprzęty czekaja na wymiane AAA!!! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja też jak odbierze kiedyś telefon ha ha liczę że kiedyś to nastąpi A zresztą to poważny fachowiec trza dupsko zebrać i podjechać a pupy nie zawracać no nie Jakubko ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 coooooooooo??? jak cos to podjeżdzaj a nie przez telefon i tak nie naprawie może podam aktualny nr 605 303 253 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanowak Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witaj Jakubie, a czy serwisujesz też większe skutery. Piaggio X9 125ccm. ? Na pewno łożysko główki ramy bo jest luz. Oraz mam problem chyba z wysprzęgleniem skutera na wolnych obrotach mimo wszystko rwie się do przodu. Niestety kupiłem w takim stanie ale może uda się go doprowadzić do bezpiecznego stanu materii. w tygodniu pracuje więc spokojnie mogę go na dłużej zostawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 jasna sprawa skutery i te małe i maxi skutery z forum burgmani też jak możesz to podjedz ustalimy co i jak i bedą wszyscy zadowoleni 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi