Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy okazji znaleźli dziurę w chłodnicy, o której nie miałem pojęcia. Po chwili rozmowy i porad już mam plan na naprawę opracowany  :smile:

miałem ten sam problem z chłodnicą ostatnio... też Kuba polecił firmę "GRAPOW", która w 3 godziny oddała naprawioną chłodnice. Przy okazji montażu chłodnicy wymieniłem olej, dolany został nowy płyn chłodniczy i zostały wyważone koła...

Kawa gotowa do wyjazdu na wakacje :smile:

Opublikowano

Dl liter po lekkim szlifie...>>pewne wartszaty<< chciały wymieniać Kuba naprawi...szacunek

Opublikowano

Kuba ile u Ciebie trzeba czekac z naprawą? Liczy się w dniach czy tygodniach? :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dl liter po lekkim szlifie...>>pewne wartszaty<< chciały wymieniać Kuba naprawi...szacunek

Widzialem,obgladalem jest OK. zaskakujaco OK

:smile:

Opublikowano

Szukacie praktykantów elektromechaników? :biggrin: 

Opublikowano

Zacznij odbierac tel. od klientow...bo duzo na tym tracisz..

Opublikowano

Anula, tam mają taki zapi***ol, że nawet nie mają czasu na fajkę ;) Najlepiej podjedź

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Centrujecie może motocyklowe koła szprychowe? Rozmiar 17, felgi wyglądają tak: Oraz w jakich kosztach i ew. wyważanie?

izjj.jpg

Ew. jak coś pomoże w diagnozie:

yby6.jpg

Edytowane przez KrzysiekP (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Kuba, mam problem w moto z elektryką. Akumulator już dwa razy z rzędu się rozładował jak jeździłem (pomimo naładowania go prostownikiem). Podejrzewam, że albo akumulator jest trup i nie trzyma napięcia, albo alternator nie ma siły do ładowania akumulatora pod czas jazdy. Dasz radę wykryć gdzie tkwi problem? Pozdrawiam

Opublikowano

Gronex proponuje zadzwonić albo podjechać bo on tu chyba tak często z kanału nie zagląda :P

Opublikowano

Proponuje podjechać z odbieraniem telefonu też może być u Kuby ciężko

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

No dzisiaj byłem i już wiem, że z moimi kołami ogólnie będzie będzie ciężko :biggrin:

Opublikowano

Czekać nieraz trochę trzeba ale sądzę że warto ja wczoraj odebrałem swoją hondzie doprowadzoną do ładu i co cieszy wcale dużo nie zapłaciłem :smile:

www.szpiegowskie.com.pl

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

o ja zaczynam ogarniać wszystko trochę to zajęło ale co tam petard szukałem takich BUUUMM!!!!!!!!!!!!!!już mam więc zapraszam na małe pierdo...nięcie  ;)

telefony już odbieram albo się staram   :blink:

jakby ktoś coś motor przewieść to mam takie  nowe wozidełko przyczepka_2.jpg

jak co to teleport albo Drewnowska 50 

JUŻ NIEDŁUGO SEZON SIĘ ROZPOCZYNA czas na OODDCCIINNEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :laugh2:  :cheers:

a po za tym wszystkim przypominam ostatnia sobota miesiąca DZIEŃ OTWARTY !!! Narzędzia i pomoc techniczna gratis   :smile: a mam czym się bawić BUM BUM AAA!!!!

007.gif

Opublikowano

to oto mam fajna cene na oleje do moturków przy okazji wymiany u kuby AAA!!! jak coś dzwonta to opowiem za ile  :laugh2:

007.gif

Opublikowano

Powiedz za ile do zobaczymy czy zadzwonimy

A dwa sprzęty czekaja na wymiane   AAA!!!  :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ja też jak odbierze kiedyś telefon ha ha

liczę że kiedyś to nastąpi

A zresztą to poważny fachowiec trza dupsko zebrać i podjechać a pupy nie zawracać no nie Jakubko ha ha

Opublikowano

:blink:  coooooooooo??? jak cos to podjeżdzaj a nie przez telefon i tak nie naprawie  :whistling: może podam aktualny nr 605 303 253 :laugh2:

007.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witaj Jakubie, a czy serwisujesz też większe skutery. Piaggio X9 125ccm. ?

Na pewno łożysko główki ramy bo jest luz.

Oraz mam problem chyba z wysprzęgleniem skutera na wolnych obrotach mimo wszystko rwie się do przodu.

Niestety kupiłem w takim stanie ale może uda się go doprowadzić do bezpiecznego stanu materii.

w tygodniu pracuje więc spokojnie mogę go na dłużej zostawić.

Opublikowano

jasna sprawa skutery i te małe i maxi skutery z forum burgmani też :riding:  

jak możesz to podjedz ustalimy co i jak i bedą wszyscy zadowoleni 

007.gif