Puszek Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 żarty na bok, poważnie potrzebuję pomocy i porady przy nim targam się ze sprzedażą albo zamianą na coś mniejszego, żeby tylko móc jeździć.. :/ 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 w takim stanie jak jest dam 500 zł bo ze 2 kocki za poprawianie po kims trzeba zostawic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 bo oddałem moją cebulę do znajomego.. niestety wróciła do mnie i nie odpala Jest źle zakopciła spod głowicy, Może spod kolektorów bo jak z głowicy to czapka w górę odpalała (z pychu - sprzęgło rozrusznika CB450S To była ich wada więc silnik na pół. Podsumowując,może głowica do zdjęcia i silnik do rozpołowienia oraz ogarnięcie całej reszty wyniesie cię tyle co dałeś za moto,a jeśli w czasie rozbierania lista usterek się wydłuży to masz problem(zawsze się wydłuża,ale zależy do jakiego stopnia) a potrzebuję teraz fachury z prawdziwiego zdarzenia Fachowiec zrobi ale ty zapłacisz(tak już jest na świecie) a i zapomniałem dodać, że kasy nie mam, ale nie szkodzi bo chciałem w czasie promocji "90% w dół" Może źle czytam ale czy za naprawę zapłacisz?. Reasumując po tym co opisujesz to Masz dwie opcje 1-kupijesz silnik olej i parę pierdołek i sam wymieniasz-wyjdzie najtaniej! 2-Sprzedajesz moto jako uszkodzone bądź na częśći. Niestety usterki u ciebie nie są do naprawy w pięć minut i mechanik muśi poświęcić czas a to znowu z kolei wydatek dla ciebie.Przemyśl opcje wyżej i policz 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czy i kiedy można wpaść na wymianę kapci z wyważeniem (koła już zdemontowane)? 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja potrzebuję sam zaworek na tył koło i może wyważanie opony przy okazji? Koło zdemontowane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Klepiecie sobie temat a Kuba nie ma czasu na to,trzeba się wybrać do niego 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszek Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jutro będę dzwonił. Co się stało. Moto odpala, aku było słabe, na nowym działa. Pluje spod uszczelki, więc do zdjęcia głowicy czas-start... i tu niestety niespodzianka. Niemiła. Jedna szpilka nie dokręcona, druga w połowie złamana i wklejona na sylikon.. Niestety, żeby rozpiąć rozrząd i wyjąć wałek już mi nie starczyło odwagi, bo trzeba też klawiaturę zdemontować i boję się, że coś rozreguluję... Manual po niemiecku więcej nic nie podpowiada, a na necie też nie ma nic więcej niż hasło "odepnij napinacz rozrządu". Także, wszystko w torebkach strunowych, szpilki ponumerowane. Przyszykowane, jak bóg da, dla Pana Kuby, aby zajął się cebulką Pozdrawiam 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Czyżby Karol? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Czyżby Karol? To Jakub ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Cebula została pozostawiona w rękach mechaników z Drewnowskiej Słuchając opinii i własnego pierwszego wrażenia, przekonuję się coraz bardziej, że trafiła w najlepsze dla niej ręce 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Cebula została pozostawiona w rękach mechaników z Drewnowskiej Słuchając opinii i własnego pierwszego wrażenia, przekonuję się coraz bardziej, że trafiła w najlepsze dla niej ręce Będzie zupa cebulowa albo czosnek jak odbierzesz 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Będzie zupa cebulowa albo czosnek jak odbierzesz albo instalacja LPG w gratisie Pozdro dla chłopaków, zawsze pomogą jak nie mają czasu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja również polecam serwis u Kuby, zrobili mi przygotowanie do sezonu, teraz Trampek pali od pierwszego i równo pracuje. Przy okazji znaleźli dziurę w chłodnicy, o której nie miałem pojęcia. Po chwili rozmowy i porad już mam plan na naprawę opracowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wbijesz jajko ? :D:D:D 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Będzie ktoś u Pana Kuby jakoś niedługo? Bo próbuję się dodzwonić, ale nie idzie mi to, a chcę się dowiedzieć co tam słychać z moją hondziną... 1 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzisiaj byłem u Kuby i zmienił mi kapciora za grosze,ale widać że zarobieni robotą po pachy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zarobieni strasznie byłem w poniedziałek żeby zamontować nowe kierunki ale nie dało rady mam nadzieje że uda się w najbliższym czasie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Polecam, spoko ludzie i znają się na rzeczy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wielkie dzięki dla Kuby za wczorajszą pomoc z kierunkami mimo strasznego obłożenia udało mu się znaleźć troszkę czasu na moją CBRe dzięki czemu dziś można spokojnie śmigać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 jestem z wami chociaż myślami może już od poniedziałku zacznę odbierać telefon ... ale jak coś to pisz postaram sie odpisać POMOGĘ WAM WSZYSTKIM tylko zadzwoń i powiedz a teraz i 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiflersrt Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wczoraj zostawiłem GS500 u Kuby, chociaż widać, że roboty mu nie brakuje i za to wielkie dzięki! Teraz tylko czekać na odbiór i cieszyć się jazdą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 słuchajcie w związku z tym że sezon w pełni proponuje małą odcine na drewnowskiej mała nie winna nie wiadomo czym sie zakończy temin połowa sierpnia .. obiecuje że wszystkie motorki (pomniki) wyjadą do tego czasu mamy mało czasu ale wierze że wszyscy moi jak i justyny nas odwiedzicie zaczynamy odliczanie tyk tyk tyk /.. 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kubuś, niestety w połowie to nie bardzo bo my z Dorotą od 9 do 18 na wakacjach "zagramanicą" Mam nadzieję, że na kolejną może uda się podjechać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dobry pomysł z tą odcinką ustal termin mistrzu zakładu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomes Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 z niewyjaśnionych przyczyn chłodnica została przedziurawiona obejma trzymającą kable próba spawania w " warsztacie " zdesperowany człowiek o 15 w sobotę chwyta się różnych patentów wiec błyskotliwy pomysł był by zacisnąc to dwoma płaskownikami i " zatamować " wyciek tez lipa ... więc niedziela spędzona przed kompem i poszukiwania kto gdzie i nie skasuje mnie jak za zboże .. Drogą pantoflowa dostałem info o magikach z moich rejonów na śląskiej firma GRAPOW niby bawią się w to od 27 roku ... teraz pytanie czy podejmiesz się tego tworu co bym nie musiał w nowa celować 700 zl .. ? mój problem ogarnięty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi