Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze że spędziłem w nakładzie prawie cały dzień, mam nadzieje że mnie razem z Karolem nie znienawidzieliście.

Warsztat oczywiście polecam! Opłaca się do niego jechać nawet te 60km po choćby jeb.. WRÓĆ... po choćby jedną nakrętkę bo wiadomo przynajmniej że nic złego się nie dzieje i można mieć spokojną głowe podczas jazdy i zamiast skupiać się na jakimś rzęzidle to skupic się na łapaniu równowagi na jednym kole http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podziękowania dla Jakubka za expresową wymianę łożyska w tylnym kole . Na weekend wybrałem się do gdańska . Jak wracałem usłyszałem pukanie podczas ruszania . Jak wróciłem do łodzi i szorowałem moto , to aż zaniemówiłem jak zobaczyłem jaki mam luz na kole . Po demontażu i wyjęciu bębna hamulcowego zobaczyłem resztki łożyska i może pięć kulek . Aż mi ciarki przeszły ( z gdańska do łodzi leciałem dosyć ostro 3.20 min ) wielki fatr . Do kuby zawiozłem kółko o 13 i o 16 odebrałem . W domu szybki montaż , regulacja hantli , naciągu łańcucha i moto śmiga . Jeszcze raz wielkie dzięki

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kuba, dzięki za wymianę poduchy, w Agili, dobry :cheers: się należy ;),

dodam; rzadko się spotyka mechanika, który za swoją usługę nie chce kasy :rolleyes:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Opublikowano

wszyscy tak chwalą Kubę (w zasadzie to słusznie) ale ja pochwalę Adama Karola! :laugh2: zna się na rzeczy i chętny do pomocy, ale tak jak Kuba, też ma dużo roboty. Można na niego liczyć, ja się przekonałam, że i poza nakładem udziela rad:) Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc! ^_^

Opublikowano

Uwaga promocja!!!! tylko w tym tygodniu placicie 90% mniej za naprawy!!!!! zapraszam!!!!!!!!! jedyna taka promocja!!!!!!!!!!!!

007.gif

Opublikowano

dobrze, że się zapisałem wczesniej bo teraz to kolejką będzię... ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

wszyscy tak chwalą Kubę (w zasadzie to słusznie) ale ja pochwalę Adama Karola! zna się na rzeczy i chętny do pomocy,

zgadza się, Adam Karol to prawa ręka Kuby, a nawet nieraz prawa i lewa :biggrin: , jak Kuba stoi i bajeruje., to on zapier... ;) (żart :biggrin: )

Uwaga promocja!!!! tylko w tym tygodniu placicie 90% mniej za naprawy!!!!! zapraszam!!!!!!!!! jedyna taka promocja!!!!!!!!!!!!

co tu by zepsuć.... :biggrin:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Opublikowano

może zacznijcie się wreszcie ze swoich kont wylogowywać bo to się lekko męczące od wczoraj zrobiło :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

pierwsze co pomyślałem to to że ktoś się dostał do laptopa na biurku, druga myśl że altruizm odezwał się u Kuby, jednak pierwsza myśl jest najlepsza :smile:

Opublikowano

Crosik byłem z promocji skorzystałem, wszystko działa, serwis pierwsza klasa...zwłaszcza za 10'%:smile: - musisz resztę dopłacić :smile:

motorcycle.gif
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

no to słuchajcie zaczynamy nowy  sezon warto zacząć sezon grilowy ;)

007.gif

Opublikowano

Jakieś propozycje  :woot:

Opublikowano

Jakubko masz moze komputer do BMW? Mam problem z hamulcami w R1200GS

Opublikowano

Potrzebuje zmienić oponki, nóweczki już mam, trzeba tylko przerzucić dało by radę ? koniecznie przyjechać z kołami luzem czy motórem? jak pogoda pozwoli :smile:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no to słuchajcie zaczynamy nowy  sezon warto zacząć sezon grilowy ;)

Właśnie, tak sobie wspominam zeszły ciepły sezon :busted_cop:  i zastanawiam się czy nie powinno zmienić się nazwy na "Imprezuje Się U Kuby" albo nawet sugerowałbym założenie nowego tematu :smile:

:P
Opublikowano

Wymieniałem oponę u Kuby w swojej R1. Gorąco polecam

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a znasz się trochę na Oplach, chodzi mi o Opla Vectrę b '97,

mam taki problem,

wyświetlane są dwa błędy

• 0340 - błąd czujnika wałka rozrządu - czujnik wymieniony, (niestety mechanik u którego to robiłem, tylko tyle potrafi) ale nic to nie pomogło nadal wkręca się tylko do 4500 obrotów i błąd się wyświetla
  • 1530 - Przekaźnik klimatyzacji - auto bez klimy :biggrin:

generalnie z błędem czujnika klimy da się żyć, ale bez mocy już nie,

Opublikowano

0340 - błąd czujnika wałka rozrządu - czujnik wymieniony, (niestety mechanik u którego to robiłem, tylko tyle potrafi) ale nic to nie pomogło nadal wkręca się tylko do 4500 obrotów i błąd się wyświetla 1530 - Przekaźnik klimatyzacji - auto bez klimy :biggrin: generalnie z błędem czujnika klimy da się żyć, ale bez mocy już nie,

Zapraszam.

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

oki, podjadę w czwartek 8-go z rana

Opublikowano

U Kuby tłoczno nawet w taką ulewę :smile:

PS. Drewnowska zalana :smile: ludzie auta pchają :smile:

Opublikowano

I ja podpytam co nieco. Pytanko, bo oddałem moją cebulę do znajomego.. niestety wróciła do mnie i nie odpala. lałem benzynę pod świecę i zakopciła spod głowicy, mniej więcej ile usługa sprawdzenia tego i sprawienia by odpalała, a odpalała (z pychu - sprzęgło rozrusznika CB450S... ) a teraz kręci i kupa... głucho.. najprawdopodobniej brak uszczelki ale może coś więce...

a i jedna szpilka ponoć się ukręciła (czy nie chciała się odkręcić)

i jeszcze aku nie mam w tym momencie

i sam składałem po robocie (podłączenie rozrusznika i zalanie olejem - wielki mechanior ze mnie :smile: )

i uszczelniacze przed. zawieszenia raczej do wymiany

i parę takowych dyrdymałków

lubię grzebać, ta naprawa mnie przerosła, a potrzebuję teraz fachury z prawdziwiego zdarzenia :smile:

mam możliwość jedynie busem dowiezienia jej, a de facto mieszkam na wschodniej ( zaraz koło Ciem ) tylko fura stoi przy wróblewskiego u mnie w robocie...

Pozdrawiam

PS.

a i zapomniałem dodać, że kasy nie mam, ale nie szkodzi bo chciałem w czasie promocji "90% w dół" ją przywieźć to chyba mnie kwalifikuje do mega rabatu :smile:

(ach, uwielbiam takich klientów :smile: )

Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin.

Strony WWW - www.kotyna.eu

Opublikowano

a i zapomniałem dodać, że kasy nie mam, ale nie szkodzi bo chciałem w czasie promocji "90% w dół" ją przywieźć to chyba mnie kwalifikuje do mega rabatu :smile:

Powodzenia i daj znać czy się udało

Opublikowano
 bo chciałem w czasie promocji "90% w dół"

Poczekaj może przyjdzie taki czas, że dopłącą :P:biggrin: