Zidus Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Powiem szczerze że spędziłem w nakładzie prawie cały dzień, mam nadzieje że mnie razem z Karolem nie znienawidzieliście. Warsztat oczywiście polecam! Opłaca się do niego jechać nawet te 60km po choćby jeb.. WRÓĆ... po choćby jedną nakrętkę bo wiadomo przynajmniej że nic złego się nie dzieje i można mieć spokojną głowe podczas jazdy i zamiast skupiać się na jakimś rzęzidle to skupic się na łapaniu równowagi na jednym kole http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 podziękowania dla Jakubka za expresową wymianę łożyska w tylnym kole . Na weekend wybrałem się do gdańska . Jak wracałem usłyszałem pukanie podczas ruszania . Jak wróciłem do łodzi i szorowałem moto , to aż zaniemówiłem jak zobaczyłem jaki mam luz na kole . Po demontażu i wyjęciu bębna hamulcowego zobaczyłem resztki łożyska i może pięć kulek . Aż mi ciarki przeszły ( z gdańska do łodzi leciałem dosyć ostro 3.20 min ) wielki fatr . Do kuby zawiozłem kółko o 13 i o 16 odebrałem . W domu szybki montaż , regulacja hantli , naciągu łańcucha i moto śmiga . Jeszcze raz wielkie dzięki 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Kuba, dzięki za wymianę poduchy, w Agili, dobry się należy , dodam; rzadko się spotyka mechanika, który za swoją usługę nie chce kasy 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Mała Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 wszyscy tak chwalą Kubę (w zasadzie to słusznie) ale ja pochwalę Adama Karola! zna się na rzeczy i chętny do pomocy, ale tak jak Kuba, też ma dużo roboty. Można na niego liczyć, ja się przekonałam, że i poza nakładem udziela rad:) Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc! 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Uwaga promocja!!!! tylko w tym tygodniu placicie 90% mniej za naprawy!!!!! zapraszam!!!!!!!!! jedyna taka promocja!!!!!!!!!!!! 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
elfeti Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 dobrze, że się zapisałem wczesniej bo teraz to kolejką będzię... 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 wszyscy tak chwalą Kubę (w zasadzie to słusznie) ale ja pochwalę Adama Karola! zna się na rzeczy i chętny do pomocy,zgadza się, Adam Karol to prawa ręka Kuby, a nawet nieraz prawa i lewa , jak Kuba stoi i bajeruje., to on zapier... (żart ) Uwaga promocja!!!! tylko w tym tygodniu placicie 90% mniej za naprawy!!!!! zapraszam!!!!!!!!! jedyna taka promocja!!!!!!!!!!!! co tu by zepsuć.... 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 całą reszte za naprawy pokrywa crosiak więc ZAPRASZAM !!! 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Thebestof78 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 może zacznijcie się wreszcie ze swoich kont wylogowywać bo to się lekko męczące od wczoraj zrobiło 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Piotr Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Uwaga promocja!!!! tylko w tym tygodniu placicie 90% mniej za naprawy!!!!! zapraszam!!!!!!!!! jedyna taka promocja!!!!!!!!!!!! pierwsze co pomyślałem to to że ktoś się dostał do laptopa na biurku, druga myśl że altruizm odezwał się u Kuby, jednak pierwsza myśl jest najlepsza 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Crosik byłem z promocji skorzystałem, wszystko działa, serwis pierwsza klasa...zwłaszcza za 10'% - musisz resztę dopłacić 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 no to słuchajcie zaczynamy nowy sezon warto zacząć sezon grilowy 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
blazej_jozwik Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Jakubko masz moze komputer do BMW? Mam problem z hamulcami w R1200GS 0 Cytuj
MistrzDariusz Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Potrzebuje zmienić oponki, nóweczki już mam, trzeba tylko przerzucić dało by radę ? koniecznie przyjechać z kołami luzem czy motórem? jak pogoda pozwoli 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 no to słuchajcie zaczynamy nowy sezon warto zacząć sezon grilowy Właśnie, tak sobie wspominam zeszły ciepły sezon i zastanawiam się czy nie powinno zmienić się nazwy na "Imprezuje Się U Kuby" albo nawet sugerowałbym założenie nowego tematu 0 Cytuj
Sobek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wymieniałem oponę u Kuby w swojej R1. Gorąco polecam 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
fipil Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 a znasz się trochę na Oplach, chodzi mi o Opla Vectrę b '97, mam taki problem, wyświetlane są dwa błędy 0340 - błąd czujnika wałka rozrządu - czujnik wymieniony, (niestety mechanik u którego to robiłem, tylko tyle potrafi) ale nic to nie pomogło nadal wkręca się tylko do 4500 obrotów i błąd się wyświetla 1530 - Przekaźnik klimatyzacji - auto bez klimy generalnie z błędem czujnika klimy da się żyć, ale bez mocy już nie, 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 0340 - błąd czujnika wałka rozrządu - czujnik wymieniony, (niestety mechanik u którego to robiłem, tylko tyle potrafi) ale nic to nie pomogło nadal wkręca się tylko do 4500 obrotów i błąd się wyświetla 1530 - Przekaźnik klimatyzacji - auto bez klimy generalnie z błędem czujnika klimy da się żyć, ale bez mocy już nie, Zapraszam. 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
fipil Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 oki, podjadę w czwartek 8-go z rana 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 U Kuby tłoczno nawet w taką ulewę PS. Drewnowska zalana ludzie auta pchają 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 oki, podjadę w czwartek 8-go z rana Hahaha,Kuba umówiłem Ci klienta 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Puszek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 I ja podpytam co nieco. Pytanko, bo oddałem moją cebulę do znajomego.. niestety wróciła do mnie i nie odpala. lałem benzynę pod świecę i zakopciła spod głowicy, mniej więcej ile usługa sprawdzenia tego i sprawienia by odpalała, a odpalała (z pychu - sprzęgło rozrusznika CB450S... ) a teraz kręci i kupa... głucho.. najprawdopodobniej brak uszczelki ale może coś więce... a i jedna szpilka ponoć się ukręciła (czy nie chciała się odkręcić) i jeszcze aku nie mam w tym momencie i sam składałem po robocie (podłączenie rozrusznika i zalanie olejem - wielki mechanior ze mnie ) i uszczelniacze przed. zawieszenia raczej do wymiany i parę takowych dyrdymałków lubię grzebać, ta naprawa mnie przerosła, a potrzebuję teraz fachury z prawdziwiego zdarzenia mam możliwość jedynie busem dowiezienia jej, a de facto mieszkam na wschodniej ( zaraz koło Ciem ) tylko fura stoi przy wróblewskiego u mnie w robocie... Pozdrawiam PS. a i zapomniałem dodać, że kasy nie mam, ale nie szkodzi bo chciałem w czasie promocji "90% w dół" ją przywieźć to chyba mnie kwalifikuje do mega rabatu (ach, uwielbiam takich klientów ) 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 a i zapomniałem dodać, że kasy nie mam, ale nie szkodzi bo chciałem w czasie promocji "90% w dół" ją przywieźć to chyba mnie kwalifikuje do mega rabatu Powodzenia i daj znać czy się udało 0 Cytuj
Olo Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 bo chciałem w czasie promocji "90% w dół" Poczekaj może przyjdzie taki czas, że dopłącą 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi