Siwy Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 dziwisz sie ze nie odbier...jak tam non stop impreza trwa a w wolnych chwilach lapie za klucze :decayed: 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 dzwoń do skutku naprawdę działa 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
JAKUBKO Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 albo napisz sms to jak odczytam to zadzwonie ale termin wtorkowy chyba mam wstepnie dla ciiebie trymam wazne zeby miec wpisany nr do tel wtedy odbieram szybciej 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
korba Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 albo napisz sms to jak odczytam to zadzwonie ale termin wtorkowy chyba mam wstepnie dla ciiebie trymam wazne zeby miec wpisany nr do tel wtedy odbieram szybciej no z tym smsem to przesadziles:P Na wt masz spidera z zawiecha i szpera:) 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 o to widzisz wt .zajęty ale jakoś razem coś wymyślimy korba ty ty.... sekretarzu!!! 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
korba Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 o to widzisz wt .zajęty ale jakoś razem coś wymyślimy korba ty ty.... sekretarzu!!! Pamietaj zeby zerknac na pon w notesiku bo nie wiem czy ze spiderem do jakiegos auta nie dopisalismy wymiany skrzyni:P 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Powinieneś robić taką dokumentację dla każdego zeby wiedział że nic nie poszło na handel 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 JA JESTEM W ŚRODĘ Z WAHACZEM I NADKOLEM pamiętasz? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
m_sokol Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 dzwoń do skutku naprawdę działa Czasem tylko jak Jakubko "jedzie po części" to klienci odbierają Ja polecam odwiedziny, jeszcze się czasem można na pizzę albo grilla załapać 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 co prawda to prawda:D 0 Cytuj
Fizyk Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 przeglad narazie odwolany bo mi moto podkupili 0 Cytuj
korba Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 dzisiaj bylem i nawet szwy mi sciagneli nowe motto ,,Zdejmuj szwy u Kuby" 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 no a po odebraniu auta w piątek idz załóż szwy albo lepiej w sobote rano 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Darcio Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Kuba !!!! niestety muszę się jutro do ciebie przejechać z moto nie wiem co się stało ale wracając z Brzezin przy ruszaniu bardzo skrzeczy mi napęd jak by cos sie obcierało nie mam pojęcia co to jest ;// 0 Cytuj
kamilTsn Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 JAKUBKO może i głupie pytanie, ale da radę sprawdzić geometrię ? Bo mnie znajomy zaniepokoił trochę i chciałbym się upewnić czy wszystko jest ok. 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 darcio podjedz kami tsm da rade tylko zalezy w zcym? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Konrad85 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Kuba !!!! niestety muszę się jutro do ciebie przejechać z moto nie wiem co się stało ale wracając z Brzezin przy ruszaniu bardzo skrzeczy mi napęd jak by cos sie obcierało nie mam pojęcia co to jest ;// prawdopodobnie masz to sami co ja ulewa jaka nas dopadła i to bagno w Jordanowie które się zrobiło po ulewie spowodowało że najpierw ładnie nam wypłukało smar a potem przejazd po bagnie i piach się dostał ja Panie Jakubie będę w czwartek albo piątek Kawą... to jest bodajże starsza szwagierka Pana Kawy... pamięta Pan? ta o 9 lat starsza z tego samego rodu ZX jeżeli dobrze pamiętam to nasi dziadkowie byli braćmi z tym że później Pana dziadek Kawasaki był ZX10r a mój od strony ZX6R... no pamięta Pan Panie Jakubie? 0 Cytuj
Arek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja już od dawna serwisuje swoje puszki w zakładzie "U JAKUBA" - usługi na poziomie, niestety zawsze było kiepsko z terminami. Jednak od kąd zapytałem się czy moge przyprowadzić mojego maxa Kubie zaświeciły się iskierki w oczach. Od tego momętu niema żadnego problemu z terminami, zawsze gdzięś mnie wciśnie albo zostanie po godzinach.Jak u niego bywacie to koniecznie powołujcie się na forum,motocykle to jego pasja, a jak macie tą samą pasje to napewno się dogadacie. A jeśli chodzi o maxa to po odbiorze okazało się że zdziczał niemiłosiernie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif .Ci co zemną śmigali lub widzieli na własne oczy wiedzą co mam na myśli. Panuje tam atmosfera rodzinna i zawsze jest z kim pogadać,Jestem zdania że obok powinien być pub u Kuby no i proszę o rezerwacje KUBOSŁAWIE na pasek w mondeo,Olej w maxie,Oraz trzeba zajrzeć do mostu w nissanie bo coś złego się tam dzieje,mo i moje KAWASAKI.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Szefu - należy Cię publicznie pochwalić Jako częsty gość ,,wystrzałowego" warsztatu muszę powiedzieć, że dajcie radę ! Nowe oponki zamówione i wymienione w ten sam dzień, tak samo moto naprawiliście już po kilku godzinach, a było trochę do roboty... do tego kawka, herbatka, tam petardka, tu petardka... Ale serio - tyle, co mi pomogliście w takim tempie to skutkuje tym, że nie odgonicie się ode mnie tak szybko Pozdro Wam! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Aciulek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 chyba bede musial tam kiedys podjechac 0 Cytuj
lupo1978 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ja jutro sie zjawie i moto zostawie 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 zapraszam zapraszam 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Zidus Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Kolo środy tez powinienem być bo mnie zaholują Dzwoniłem ostatnio do Cię czy moge coś popsuć jak będę latał ale nie odebrałeś http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif .. To sobie polatałem 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 robota Karola I klasa No wiadomo Karol to porządny fachowiec 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Rekomendowane odpowiedzi