Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwisz sie ze nie odbier...jak tam non stop impreza trwa a w wolnych chwilach lapie za klucze :decayed: :decayed:

Opublikowano

dzwoń do skutku :smile: naprawdę działa :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

albo napisz sms to jak odczytam to zadzwonie ale termin wtorkowy chyba mam wstepnie dla ciiebie trymam

wazne zeby miec wpisany nr do tel wtedy odbieram szybciej ;)

007.gif

Opublikowano

albo napisz sms to jak odczytam to zadzwonie ale termin wtorkowy chyba mam wstepnie dla ciiebie trymam

wazne zeby miec wpisany nr do tel wtedy odbieram szybciej ;)

no z tym smsem to przesadziles:P Na wt masz spidera z zawiecha i szpera:)
Opublikowano

o to widzisz wt .zajęty ale jakoś razem coś wymyślimy

korba ty ty.... sekretarzu!!!

007.gif

Opublikowano

o to widzisz wt .zajęty ale jakoś razem coś wymyślimy

korba ty ty.... sekretarzu!!!

Pamietaj zeby zerknac na pon w notesiku bo nie wiem czy ze spiderem do jakiegos auta nie dopisalismy wymiany skrzyni:P
Opublikowano

Powinieneś robić taką dokumentację dla każdego zeby wiedział że nic nie poszło na handel :biggrin:

Opublikowano

JA JESTEM W ŚRODĘ Z WAHACZEM I NADKOLEM :smile:

pamiętasz? :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

dzwoń do skutku :smile: naprawdę działa :smile:

Czasem tylko jak Jakubko "jedzie po części" to klienci odbierają ;) Ja polecam odwiedziny, jeszcze się czasem można na pizzę albo grilla załapać ;)

Opublikowano

co prawda to prawda:D

Opublikowano

przeglad narazie odwolany bo mi moto podkupili

Opublikowano

dzisiaj bylem i nawet szwy mi sciagneli :P nowe motto ,,Zdejmuj szwy u Kuby"

Opublikowano

no a po odebraniu auta w piątek idz załóż szwy

albo lepiej w sobote rano ;)

007.gif

Opublikowano

Kuba !!!! niestety muszę się jutro do ciebie przejechać z moto nie wiem co się stało ale wracając z Brzezin przy ruszaniu bardzo skrzeczy mi napęd jak by cos sie obcierało nie mam pojęcia co to jest ;//

motox.png
Opublikowano

JAKUBKO może i głupie pytanie, ale da radę sprawdzić geometrię ? Bo mnie znajomy zaniepokoił trochę i chciałbym się upewnić czy wszystko jest ok.

Opublikowano

Kuba !!!! niestety muszę się jutro do ciebie przejechać z moto nie wiem co się stało ale wracając z Brzezin przy ruszaniu bardzo skrzeczy mi napęd jak by cos sie obcierało nie mam pojęcia co to jest ;//

prawdopodobnie masz to sami co ja :sad2: ulewa jaka nas dopadła i to bagno w Jordanowie które się zrobiło po ulewie spowodowało że najpierw ładnie nam wypłukało smar a potem przejazd po bagnie i piach się dostał :sad2:

ja Panie Jakubie będę w czwartek albo piątek Kawą... to jest bodajże starsza szwagierka Pana Kawy... pamięta Pan? ta o 9 lat starsza z tego samego rodu ZX :smile: jeżeli dobrze pamiętam to nasi dziadkowie byli braćmi z tym że później Pana dziadek Kawasaki był ZX10r a mój od strony ZX6R... no pamięta Pan Panie Jakubie? :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już od dawna serwisuje swoje puszki w zakładzie "U JAKUBA" - usługi na poziomie, niestety zawsze było kiepsko z terminami.

Jednak od kąd zapytałem się czy moge przyprowadzić mojego maxa Kubie zaświeciły się iskierki w oczach.

Od tego momętu niema żadnego problemu z terminami, zawsze gdzięś mnie wciśnie albo zostanie po godzinach.Jak u niego bywacie to koniecznie powołujcie się na forum,motocykle to jego pasja, a jak macie tą samą pasje to napewno się dogadacie.

A jeśli chodzi o maxa to po odbiorze okazało się że zdziczał niemiłosiernie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif .Ci co zemną śmigali lub widzieli na własne oczy wiedzą co mam na myśli.

Panuje tam atmosfera rodzinna i zawsze jest z kim pogadać,Jestem zdania że obok powinien być pub u Kuby :decayed:

no i proszę o rezerwacje KUBOSŁAWIE na pasek w mondeo,Olej w maxie,Oraz trzeba zajrzeć do mostu w nissanie bo coś złego się tam dzieje,mo i moje KAWASAKI.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

Opublikowano

Szefu - należy Cię publicznie pochwalić :biggrin: Jako częsty gość ,,wystrzałowego" warsztatu muszę powiedzieć, że dajcie radę ! Nowe oponki zamówione i wymienione w ten sam dzień, tak samo moto naprawiliście już po kilku godzinach, a było trochę do roboty... do tego kawka, herbatka, tam petardka, tu petardka... :P Ale serio - tyle, co mi pomogliście w takim tempie to skutkuje tym, że nie odgonicie się ode mnie tak szybko :biggrin: Pozdro Wam!

Lubię ... wpie*dalać.  :eat:

Opublikowano

chyba bede musial tam kiedys podjechac :biggrin:

Opublikowano

ja jutro sie zjawie i moto zostawie

Opublikowano

robota Karola I klasa

No wiadomo Karol to porządny fachowiec

007.gif