Skocz do zawartości

Serwisuje Się U Kuby

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

Będziesz zadowolony chyba że dziś zrobili imprezę w twoim samochodzie, ewentualnie ktoś spał i zarzygał tapicerkę ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

ja też dodam swoje trzy grosze na temat serwisu jak tylko odbiorę moje małe clio :smile: mam tylko nadzieje, że będę zadowolony z pierwszego razu u Mr. @ JAKUBKO :smile:

tylko pamiętaj w piątek omijaj drewnowską szerokim łukiem , albo od razu powiedz w domu że idziesz po auto i nie wiesz kiiedy wrócisz

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Będziesz zadowolony chyba że dziś zrobili imprezę w twoim samochodzie, ewentualnie ktoś spał i zarzygał tapicerkę ;)

oj tam zarzygał... ulało się...

@Gixer600 - z manetkami lipa wyszła, nie nadają się

Pierd..e, ostatni raz bylem u Kuby w pt... Leb mnie napier...a, ciuchy smierdza palona guma i nie pamietam nawet jak do domu wszedlem... :P

Muszę Ci powiedzieć że to nie żadna nowość :biggrin:

Pierd..e, ostatni raz bylem u Kuby w pt... Leb mnie napier...a, ciuchy smierdza palona guma i nie pamietam nawet jak do domu wszedlem... :P

Oooo ty też tak masz po serwisowaniu :biggrin:

Oooo ty też tak masz po serwisowaniu :biggrin:

No mam tak, ale skladac reklamacji dzisiaj nie bede... Boje sie tylko bo musze jakos cichaczem moto przemycic od Kuby jezeli jeszcze cos z niego zostalo:P

boszeee

A ja oddaje we wtornik swoją wariatkę

tylko pamiętaj żeby przed piątkiem odebrać :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Piątek nie jest taki straszny :smile: Jest fajnie bo jest grilll :biggrin: są % później palenie gumy itd. ale jednak muszę powiedzieć po wczorajszym dniu że sobota jest po Piątku o wiele gorsza :biggrin:

Jakubie musze zlozyc jednak reklamacje, cos mi sie opona splaszczyla po twoim serwisowaniu mojego pit bulla:P

A ja mam filmiki po Twoim serwisowaniu :biggrin:

Polecam firmę :smile: nawet moje zgubione słuchawki od tel znaleźli :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

ta akurat te słuchawki to był pretekst żeby jeszcze raz zajechać do nakładu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif (czyt) AAAAAAAAA!!!!!!!!!

007.gif

i umówić się na wahacz :smile:

Taa, fakt... ALE SIE GUMY NA NIEGO NAPRZYKLEJALO!!!:P Myslelismy ze jak rozkrecimy muze to zejdzie, ale nie chciala:D

PS. Polecam serwis u Kuby:D

nic tak nie zacheca jak dobra relkama

pn-pt 9-24 sob chyba nic z tego bo w piatek odbiory były :cheers: niedziela jak to niedziela czynne od13 do ostatniego klijenta ;)http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

007.gif

Andree-stary wyga

W moim pierdzibąku (czytaj Agila) oleje, filtry, powymieniane, wszystko sprawnie poszło, także nie było problemu z udostępnieniem kanału.., ruda zdzira przyczepiła sie do tłumika, trza było ją zamalować ;),

taa., tak jak piszesz Kuba, ten Twój warsztat to naprawdę ma nie normowane godziny pracy, otwarty jest prawie jak Tesco :biggrin:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Czy Kuba odbiera tel? Raz się dodzwoniłem i teraz chciałem się już konkretnie na przeglad przed kupnem umówić na wtorek (ja podjadę) tylko sie dodzwonic od 2ch dni nie moge:(

czasowo sie dopasuję i prosze o rezerwację termnu będę dzwonił dalej Pozdro