Gixer600 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ja też dodam swoje trzy grosze na temat serwisu jak tylko odbiorę moje małe clio mam tylko nadzieje, że będę zadowolony z pierwszego razu u Mr. @ JAKUBKO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Będziesz zadowolony chyba że dziś zrobili imprezę w twoim samochodzie, ewentualnie ktoś spał i zarzygał tapicerkę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ja też dodam swoje trzy grosze na temat serwisu jak tylko odbiorę moje małe clio mam tylko nadzieje, że będę zadowolony z pierwszego razu u Mr. @ JAKUBKO tylko pamiętaj w piątek omijaj drewnowską szerokim łukiem , albo od razu powiedz w domu że idziesz po auto i nie wiesz kiiedy wrócisz 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Będziesz zadowolony chyba że dziś zrobili imprezę w twoim samochodzie, ewentualnie ktoś spał i zarzygał tapicerkę oj tam zarzygał... ulało się... @Gixer600 - z manetkami lipa wyszła, nie nadają się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Wczoraj serwisowałem się u Jakubka! Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A ja oddaje we wtornik swoją wariatkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Pierd..e, ostatni raz bylem u Kuby w pt... Leb mnie napier...a, ciuchy smierdza palona guma i nie pamietam nawet jak do domu wszedlem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Pierd..e, ostatni raz bylem u Kuby w pt... Leb mnie napier...a, ciuchy smierdza palona guma i nie pamietam nawet jak do domu wszedlem... Muszę Ci powiedzieć że to nie żadna nowość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Pierd..e, ostatni raz bylem u Kuby w pt... Leb mnie napier...a, ciuchy smierdza palona guma i nie pamietam nawet jak do domu wszedlem... Oooo ty też tak masz po serwisowaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Oooo ty też tak masz po serwisowaniu No mam tak, ale skladac reklamacji dzisiaj nie bede... Boje sie tylko bo musze jakos cichaczem moto przemycic od Kuby jezeli jeszcze cos z niego zostalo:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja auto przemyciłem przyszedłem jak jeszcze go nie było Ale siwo jeszcze było w zakładzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 boszeee A ja oddaje we wtornik swoją wariatkę tylko pamiętaj żeby przed piątkiem odebrać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Piątek nie jest taki straszny Jest fajnie bo jest grilll są % później palenie gumy itd. ale jednak muszę powiedzieć po wczorajszym dniu że sobota jest po Piątku o wiele gorsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dziekuje i polecam sie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Jakubie musze zlozyc jednak reklamacje, cos mi sie opona splaszczyla po twoim serwisowaniu mojego pit bulla:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jakubie musze zlozyc jednak reklamacje, cos mi sie opona splaszczyla po twoim serwisowaniu mojego pit bulla:P A ja mam filmiki po Twoim serwisowaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Polecam firmę nawet moje zgubione słuchawki od tel znaleźli 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ta akurat te słuchawki to był pretekst żeby jeszcze raz zajechać do nakładu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif (czyt) AAAAAAAAA!!!!!!!!! 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 i umówić się na wahacz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 autko odebrane, obsługa pierwsza klasa ps. moja bryczka stała przez weekend i w poniedziałek wyglądała tak samo jak w piątek ,chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 A to to to auto co tak długo czyściliśmy w sobotę Aaaa i dobre nagłośnienie masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Taa, fakt... ALE SIE GUMY NA NIEGO NAPRZYKLEJALO!!! Myslelismy ze jak rozkrecimy muze to zejdzie, ale nie chciala:D PS. Polecam serwis u Kuby:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 nic tak nie zacheca jak dobra relkama pn-pt 9-24 sob chyba nic z tego bo w piatek odbiory były niedziela jak to niedziela czynne od13 do ostatniego klijenta http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 W moim pierdzibąku (czytaj Agila) oleje, filtry, powymieniane, wszystko sprawnie poszło, także nie było problemu z udostępnieniem kanału.., ruda zdzira przyczepiła sie do tłumika, trza było ją zamalować , taa., tak jak piszesz Kuba, ten Twój warsztat to naprawdę ma nie normowane godziny pracy, otwarty jest prawie jak Tesco 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Czy Kuba odbiera tel? Raz się dodzwoniłem i teraz chciałem się już konkretnie na przeglad przed kupnem umówić na wtorek (ja podjadę) tylko sie dodzwonic od 2ch dni nie moge:( czasowo sie dopasuję i prosze o rezerwację termnu będę dzwonił dalej Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi