Dzejdzej Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja też byłem na Grillcu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 nono ale słodzicie aż gupjo!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif a co do całej zaistniałej sytuacji grilik sie udał właśnie wróciłem z nakładu i ide w pióra do jutro na 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 grill pierwsza klasa niebawem ogarnę foty, bo widzę że jak czegoś nie ma w galerii to prawdopodobnie się nie wydarzyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 grill pierwsza klasa niebawem ogarnę foty, bo widzę że jak czegoś nie ma w galerii to prawdopodobnie się nie wydarzyło i to bardzo mądra myśl 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Z drobnym poślizgiem, d**y nie urywają, ale są: foty z grilla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 a mnie to nikt nie zaprosi na grila wciąż muszę na suchym chlebku się męczyć choć lekarz mnie na dietę skierował wieprzowo-wołowej 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jutro odbieram staruszka, będzie testowanie w niedziele sprzęt przetestowany , Kubie nie udało się nic popsuć w moim dziadku , a tak już trochę poważniej.., uszczelka pod głowicą wymieniona, przy okazji wałek rozrządu, nic już nie cieknie, gaźniki wyregulowane, stara Kawa jak na razie śmiga , co do poniesionych kosztów, też tragedii nie było , nie chciał bym za często zaglądać do jakichkolwiek warsztatów, ale jak już będę musiał, to na pewno odwiedzę jeszcze garage Kuby, chyba że nie będzie chciał już muzealnych sprzętów naprawiać .., żeby jeszcze tylko te telefony odbierał, to serwis można spokojnie polecić , a tak już Kuba na marginesie, to za lans moim dziadkiem po Pietrynie, powinieneś dać mu dożywotni gratisowy pakiet serwisowy 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 i ja również wybieram się do Kuby, do zrobienia mam to co napisali w mądrej instrukcji obsługi w kolumnie 18000 => serwis_18_tys_km Kuba, wyceń robotę abym wiedział ile kasy szykować, do tego daj znać kiedy miałbyś czas na to wszystko... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jakubko można u Ciebie koła wyważyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 można http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kiedy można? Lepiej całym moto wpaść czy samą felgę przynieść? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Olo na priv Ci odpisałem 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jakubko można u Ciebie koła wyważyć? Kuba strasznie zapracowany - dodatkowo krawaty wiąże i usuwa ciąże - hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Tak wszyscy chwalą to i ja dzisiaj zajrzałem. W poniedziałek odstawiam Inazumę - dam znać po odbiorze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 To ja postaram się w Piątek wieczorkiem odwiedzić kolegę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 To ja postaram się w Piątek wieczorkiem odwiedzić kolegęW piątek wieczorem to ja nie polecam odbioru osobistego, bo trzeźwy to Ty nie wrócisz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 z bólem serca muszę odwołać swoją odcinkę na Drewnowskiej --> dziś właśnie załatwiłem sobie klejenie plastików i parę innych rzeczy w mojej lubej, NIESTETY 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 j W piątek wieczorem to ja nie polecam odbioru osobistego, bo trzeźwy to Ty nie wrócisz Johny twardy zawodnik jest... Do teraz pamietam jak mi i Kubie rano po melango na drewnowskiej przywiozl 7daysa i jezeli dobrze pamietam piwka ktore z kubkow pilismy:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 nono dziekuje za uwage zapraszam miłych kliJentów http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dzisiaj byłem z kołem no i w rezultacie po założeniu w moto już kiera nie lata na boki i jeździ się dużo lepiej Polecam Jakubko tylko nie opierdzielaj swojego pracownika po mojej wizycie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 W piątek wieczorem to ja nie polecam odbioru osobistego, bo trzeźwy to Ty nie wrócisz No i nie zamierzam wracać Muszę kolegę Jakubka męczyć żeby załatwił mi taką malutką część do auta na którą już czekam pół roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 No i nie zamierzam wracać Muszę kolegę Jakubka męczyć żeby załatwił mi taką malutką część do auta na którą już czekam pół roku Sprobuj w sob rano podbic:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 nie nabijamy sie panowie przecie to powazna sprawa juz 6 miesiecy jeszcze trzy i bedzie rozwiazanie problemu 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown08 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A więc i ja dziś zajrzę bo to rzut beretem a moja XJ kopci jak szalona;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 nono ale słodzicie aż gupjo!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Kuba wiesz dobrze że nikt Ci nie słodzi poprostu jestes w tym bardzo dobry i tak trzymaj dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi