Lili Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No dobra to jak znajdę coś ciekawego to podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ok będziemy przeglądać fury 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 termin umowiony na "pierwszy wolny" .... Kuba a moze moja virka ma te zaparcia przez tego kwadratowego przedniego kapcia i nie chce szybciej hulac? hehe wracalem dzis od Ciebie to telepalo jakbym jechal na stalowej kanciastej obreczy ))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Super, że mamy na forum kogoś takiego, ja też skorzystam w przyszłości niedługiej, bo będe chciał posprawdzać stan techniczny mojego motorku, bo wiem że coś jest nie tak, ale nie wiem co hehe. Pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 a ja Cie odwiedze w sobote z moto ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja z moim dziadkiem też odwiedzę garage Kuby, po niedzieli, zobaczymy ile chorób wynajdzie u staruszka 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja jeszcze kajak na przegląd bym zaciągnął ale z kanału ciężko wytargać hihihi, no i do tego Faza by się przydał - on ma doświadczenie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 lle sie ceni wymiana opon na alufelgach z klejonym ciężarkiem z forumowymi znizkami? :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 niedawno też serwisowałam moto u Jakubka i jestem zadowolona:) nawet ostatnio gdy zaliczyłam parkingówkę późnym wieczorem i połamałam klamkę od sprzęgła Kuba przyjechał, zabrał motocykl i w niedługim czasie wszystko było zrobione:) polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Szefie (Jakubko) jak mam się z Tobą skontaktować na przyjazd do warsztatu? W ogóle nie można się do Ciebie dodzwonić, a do Twojego zakładu nie mam blisko i po drodze 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Szefie (Jakubko) jak mam się z Tobą skontaktować na przyjazd do warsztatu? W ogóle nie można się do Ciebie dodzwonić, a do Twojego zakładu nie mam blisko i po drodze Kuba odbiera ale bardzo ciężko jest się dodzwonić bo ma ciągle ręce pełne roboty... najprościej jest podjechać i umówić się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kuba odbiera ale bardzo ciężko jest się dodzwonić bo ma ciągle ręce pełne roboty... najprościej jest podjechać i umówić sięDokładnie tak samo zauważyłem. To nie brak chęci Kuby tylko brak czasu na odbieranie telefonów. Suchy polecam podjechać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Muszę podjechać na regulację zaworów. Panie mechaniku co Pan na to ? Początek Lipca ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 potwierdzam termin 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nie polecam bedzie wiecej terminów dla mnie ) nie no oczywiście POLECAM jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a ja potwierdzam regulację jak i Pana Jakubka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kolejna wizyta u Jakuba wszystko git koło nie odpadlo przy 2,20zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam, w 100000000% polecam, jak wiadomo miałem wypadek, i myślałem że krzywe lagi. Serwisant (nie Jakub, wiem tylko tyle że ten Pan miał CBR F2 do stuntu, czarną taką) naprawił mi to w 10 minut, i to za darmo, chociaż chciałem mu wcisnąć pięniądze, no bo nie wypada tak za darmo. Odkręcił śrubę na dolnej półce, poluzował koło, i ustawił na nowo - uchronił mnie przed bezsensownym wydaniem 300zł na nowe lagi. P O L E C A M 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Adam Karol Eugeniusz zapewne to był 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Pan naprawił mi to w 10 minut, i uchronił mnie przed bezsensownym wydaniem no widzisz! zanim coś zawyrokujesz, zawsze trzeba sprawdzić - a tak fachowe oko i 10 minut czasu 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mój "pierdzibąk " jak go nazywa JAKUBKO po regulacji gaźniczków , jakimś czyszczeniu kraników i czegoś tam z łańcuchem też nóweczka pomijam połamaną klameczkę oczywiście z mojej pierdołowatości Polecam z czystym sumieniem !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja również oddałem moto do Jakuba do naprawy lag po dość mocnym gwoździu. Wszystko złożone naprawione mam nadzieję ze pojezdze na nich długo. Również polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Oba sprzęty moje pod opieką Jakubka i naprawdę nie widzę opcji, żeby jakakolwiek ręka inna niż Jego albo Karola grzebała przy moich jeździdłach. Pełna profeska!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja dziś też mam za sobą wizytę u Kuby, zespawał kolanko i grosza nie wziął, ale że głupio tak za free to w najbliższym czasie jakieś muszę dostarczyć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ja też dzisiaj tam byłem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif , jutro odbieram staruszka, będzie testowanie w niedziele 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi