Bruce Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam, wynajmuje garaż na rogu Kusocińskiego i Popiełuszki dokładny adres to Kusocińskiego 143. W tej chwili trzymam tam puszkę i moto, ale puszka tam stoi tylko dlatego że płace więc trzeba wykorzystać zmieści się w nim bez problemu 4 moto (moje + jeszcze 3) wiec szukam kogoś do współdzielenia. Garaż z blachy falistej - znajduje się na parkingu strzeżonym. Koszt miesięczny to 220 dzielony na liczbe motocykli czyli wychodzi 55 w przypadku 4 sztuk. Widziałem że pare moto stoi po chmurka gdzie płatne jest 60zł/moto wiec może ktoś z tych osób się zdecyduje:) Zdecydowanych i ewentualnie chętnych proszę o info na priv. Oferta aktualna od zaraz Pozdro! 0 Cytuj
Wilman Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Witaj. Znalazłeś kogoś do tego garażu?? Wilman. 0 Cytuj
Bruce Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale urlopowałem nabijając kilometry w bieszczadach Generalnie tuż przed wyjazdem zrezygnowałem z tego garażu choć byli chętni do współdzielenia.. Właściciel stwierdził że bierze odpowiedzialność tylko za jedno moto które jest na umowie a za pozostałe już nie..i w przypadku pożaru tylko ja odzyskałbym kase z ubezpieczenia.. A nikt przy zdrowych zmysłach nie wstawi do garażu maszyny gdzie nie ma ubezpieczenia.. w ten sposób sprawa nabrała wody w usta... W tej chwili wynajmuję wiatę na Popiełuszki przy kościele gdzie stoi tylko moto i zmieści się jeszcze jeden lub dwa.. więc jakby ktoś był zainteresowany takim wariantem to info na priv. Edytowane 12 Lipca 2014 przez Bruce (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi