Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam na imię Szymon, lat 28. Przygodę z jednośladami rozpocząłem kilka lat temu od skuterów i motorowerów. Fachową wiedzę na temat motocykli przekazywał mi natomiast mój dobry kolega z pracy - śp. Krzysztofor. To on tak naprawdę zaraził mnie tą tematyką. Obiecałem sobie też, że zrobię prawo jazdy kategorii "A".

To wszystko sprawiło, że w 2012 roku wreszcie się zdecydowałem. Zdążyłem idealnie przed zmianami przepisów - przy tej okazji pozdrowienia dla instruktora Przemka (przemo2310), który nauczył mnie poruszać się po ulicach naszego miasta (jeszcze wtedy w Auto Szkole Turbo w Pabianicach).

Od zeszłego sezonu jestem szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego motocykla - Kawasaki GPZ 500S. Nie ma on może powalających osiągów, ale jak dla mnie w zupełności wystarczy. Na temat FŁM dowiedziałem się oczywiście z internetu. Forum przeglądam już od dawna, a teraz zdecydowałem się zarejestrować.

Mieszkam na Chojnach, a moją czarną Kawę można spotkać na ulicach Łodzi i okolic (zwłaszcza na drogach Powiatu Łódzkiego Wschodniego). Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w trasie! LwG! :smile:

Opublikowano

Witaj! Prawko robiliśmy w tym samym czasie ;) do zobaczenia na drogach LwG

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Czołem! LwG!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Siemano 

Opublikowano

Hej, do zobaczenia

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

jak Kawa, to tylko w wersji black ;)

Przywitał.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Zgadzam się - nawet moja całkowicie czarna kocica zwie się 'Kawa' :smile:

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Powitać. Znałem dobrze Krzyśka, może się nawet nie raz widzieliśmy. Pozdrawiam kolegę :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Mogło się tak zdarzyć! Będzie jeszcze na pewno okazja powspominać :smile:

Opublikowano

Powitać

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

Cześć!

A ja miałem czerwoną GPZ-tę i też uczył mnie Przemo w Turbo :smile:

Opublikowano

Powitać

Opublikowano

Cześć!

A ja miałem czerwoną GPZ-tę i też uczył mnie Przemo w Turbo :smile:

Może czas pójść tą samą drogą - poprzedni właściciel mojej GPZ-y też przesiadł się akurat na SV650 :smile:

Opublikowano

Witaj

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

Cześć :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

witamy na Forum :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"