Muodyv6 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Siemka, orientuje się ktoś ile kosztuje zrobienie imiennej tablicy?? , nie chodzi mi o te z allegrosza z twoją ksywką tylko normalną rejestracje?Bo niedługo cebrę przerejestrowywuję i mam zamiar zrobić właśny napis 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) Siemka, orientuje się ktoś ile kosztuje zrobienie imiennej tablicy?? , nie chodzi mi o te z allegrosza z twoją ksywką tylko normalną rejestracje?Bo niedługo cebrę przerejestrowywuję i mam zamiar zrobić właśny napis1000 zło przepraszam, motocykl zdaje się 500 zł, bo jedna tablica Edited December 13, 2011 by Patrycja (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Łee ;D to se robię;D1 tyś to na auto to to wiem bo tata miał w golfie ale na motor nie wiedziałem;] 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 i będziesz miał do końca aż sprzedaż ktoś kto nie zmieni województwa będzie ją miał tak że szykuj sobie albo uniwersalną albo szukaj rafała jako kupuącego albo E0 600f3 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Myślałem na początku zrobić Muody. ale lipton właśnie z tym co mówisz ktoś kupi i jeździ , bym mu musiał ukraść tablice chyba;D , dlatego i tak mam czas do maja więc coś wykminię 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Tak, zgadza się, pół ceny samochodowej, jeszcze moja pamięć nie nawaliła: http://www.auto-swiat.pl/1-radzimy-jak-wyrobic-indywidualne-tablice-rejestracyjne 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 spotkać np. auta z wyróżnikiem indywidualnym CHWDP (niewtajemniczonych informujemy, że skrót ten gwałtownie podnosi ciśnienie policjantom).Poprostu Yebłem;D haha 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Kumpel w Evo 10 jak sie nie mylę ma P0 ssij ;POgólnie fajna koncepcja tylko jak dla mnie do tego trzeba sobie kupic fajna maszynę na wiele sezonów ;)wiec w moim wypadku dopiero pomysle nad tym przy cbr 1000 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 może PO JEEP ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rutek Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Jakieś miesiąc temu rejestrowałem Cienia i pytalem o tablice imienne dokladnie nie pamiętam ile ale coś w przedziale 600-660zł w przypadku motocykla ...zrezygnowałem bo wiadomo cena i tablica idzie z pojazdem,ale też babka powiedziała że mają się przepisy zmieniać i chcą wprowadzić aby taka rejestracja została dopisana do osoby a nie pojazdu..więc trzeba czekać jak to się zmieni wtedy można kase wyłożyć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 a mi sie wydaje ze w motocyklu to nie potrzebna sprawa, latwiej beda Cie kojarzyc jak np przelezisz gdzies za szybko czy na ciemno żółtym... lepiej być szybkim i anonimowym:D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 ja mam imienną już drugi raz, a ze sprzedażą to jest tak ze i tak nowy właściciel ma obowiązek przerejestrować pojazd.A policja zawsze na mnie lepiej patrzy bo niedość że blacha nie zagięta to jeszcze harakterystyczna. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 ja mam imienną już drugi raz, a ze sprzedażą to jest tak ze i tak nowy właściciel ma obowiązek przerejestrować pojazd.A policja zawsze na mnie lepiej patrzy bo niedość że blacha nie zagięta to jeszcze harakterystyczna.No raczej nie ma już obowiązku przerejestrowania. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 ale z tego co ostatnio czytałem w jakimś piśmie motoryzacyjnym to imienne podobno chciał nie chciał trzeba zmienić mimo wszystko 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Trzeba ,,Groźbą od poprzedniego, nakazać następnemu ;D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts