Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Informacje natychmiastowo uaktualnionehttp://wojewodanoise.pl/newspost/grill-z-dzieciakami-flm/ 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Będę tak po 12tej ja plecak i suzi i gumisie też ze sobą zabiorę, pora poznać zacne grono. 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 powinienem się pojawić ale sporo zależy od pogody rozumiem, że o 10.00 w DD2 czy gdzieś wczesniej jest zbiórka ?? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Informacje natychmiastowo uaktualnione http://wojewodanoise.pl/newspost/grill-z-dzieciakami-flm/ coś nie bangla z tym odnosnikiem 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 działa normalnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 bangla u mnie również prawidłowo 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Stronka bangla jak trzeba. Zacna idea. Będę pewnie w godzinach przepołudniowych EDIT: no i kiszencja. Firma zadbala, zebym mial inne zajecia w niedziele, wiec niestety... bede czekal na kolejny raz. Rozumiem, ze poza teren nie wyjezdzamy, wiec nie zabierac dodatkowego kasku? Edytowane 6 Czerwca 2014 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kask dla dzieciaków zawsze potrzebny ale nie nie wyjeżdżamy poza teren 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Jeśli ktoś ma kask S to napewno się przyda, ja wezmę dodatkowy ale mam tylko XL Zapraszam też po południu bo dzieciaki najbardziej się cieszą jak motocykliści są cały dzień Zbiórki nijakiej nie planujemy ale jak ktoś jedzie na 10 z okolic górnej to możemy się jakoś umówić Edytowane 5 Czerwca 2014 przez salat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jest prośba ode mnie - dziewczyny z Airsisters będą potrzebowały przedłużacz sporej długości, jeżeli DD nie posiada (a nie pamiętam) to może ktoś mógłby udostępnić swój? 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 postaram się pamietać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Się pojawię, od 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzybek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Również będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brutta Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Sala Salat, mogę podrzucić Pudło z Pierdolami,Które moglibyście jutro Wykorzystać, Może jako nagrody w Jakichś konkursach...jeśli Zdążę wrócić do Lodzi to chętnie Się pojawię późnym popołudniem. Napisz czy Jesteście Zaintetesowani zrobić użytek z Gadżetów o komu je zostawic Dziś w DD żeby Trafiły w Wasze ręce. Pozdrawiam i oby Więcej podobnych inicjatyw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) ja mogę zabrać kask xs ale będę po 13 dopiero więc nie wiem czy jeszcze będzie potrzebny Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) A ja dostałam potwierdzenie od Pawła " Minia",że wpadną ok 13 30 brygadą Willis Auto camus na ten moment nie wiemy czy autko bedzie jedno czy tez kilka, sie zobaczy niegdys w Pogotowiu zrobili tym nie zla furrore wsrod dzieciakow, mysle,ze w tym bedzie podobnie:) niezaleznie od ilosci takze bedzie kojena fajna atrakcja dla dzieciakow z mozliwoscia oczywiscie przejazdzek Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Dadza84 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Brutta dało by radę jakoś dzisiaj umówić po to pudło? Mogę gdzieś podjechać ewentualnie wieczorem będę w manu bo jak zawiedziesz do dd dzisiaj to może być problem z ukryciem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu94 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 też się postaram pojawić ale najwcześniej o 13 :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 koło 10 zawijam z garażu - róg wareckiej i aleks. (pogotowie) więc może ktoś tak 9.50-10.00 zahaczyć o warecką.... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 mnie się chyba jednak nie uda dotrzeć bo moto nawaliło i go dusi :/ jak mi się uda to ogarnąć to zaglądne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak zwykle ekipa dopisała było mega a bigosik palce lizać 5 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 popieram Sławka bigos i "Wurst" były mega pyszne, towarzystwo dopisało i dzieciaki miały frajdę. Pozdrowienia dla wszystkich co byli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak tylko posklejam materiał to wstawię Pozdrowienia dla dzieciaków i całej ekipy !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Było zajefajnie Dzieciaki zadowolone, brzuchy napełnione a Wurst lepsza niż w p-cach 3 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pierwszy raz byłam i nie żałuję. Po raz pierwszy jechałam z plecaczkiem:) Dobrze że miał na oko jakieś 20 kg Dzieciaki są super, pewnie częściej je będę odwiedzała:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi