Mała Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Moi znajomi strażacy z OSP organizują Dzień Dziecka w Niesięcinie. Będzie wystawa motocykli (głównie HD) a także będzie wystawiony bolid z Shell Eco-marathon, którym jeździłam Kto nie mógł przybyć na prezentację na PŁ to będzie okazja go zobaczyć (Niesięcin nie jest daleko od Łodzi ) Dla dzieci też są przewidziane atrakcje więc jak najbardziej zapraszam całe motocyklowe rodziny 7 czerwca (sobota) godz. 15;00 OSP Niesięcin 1 Cytuj
achmed Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Aniu jeśli tylko pogoda pozwoli wpadnę na chwile.... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
fabis Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Więcej info na temat imprezy na facebooku https://www.facebook.com/events/1491145631117369/ Gratuluję Ani być kierowcą bolidowym 1 Cytuj
chylon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Jak pogoda pozwoli to wpadniemy z Gonia jak będziemy wracać z dd2 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Mała Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 chylon grill z dzieciakami z DD2 jest w niedzielę a festyn w Niesięcinie w sobotę ) mam nadzieję, że te deszcze do tego czasu już się skończą. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Nie no Chylon dobrze napisał. DD2 w niedziele, szescio dniowy grill i powrot do domu przez Niesiecin :D 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
chylon Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Nie nabijać się nie lukłem na temat dd2 i dla tego ta pomyłka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Lancet Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Choroba, jak jest jakiś fajny meeting i to niedaleko od chałupy, to ja muszę być akurat w Krośnie... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Mała Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przypominam o festynie to już za dwa dni, pogoda zapowiada się całkiem niezła;) 0 Cytuj
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam. Leci ktoś z Łodzi na ten Festyn? Z chęcią bym się zabrał - prosze o szybkie info czy ktoś leci ) 0 Cytuj
fabis Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam. Leci ktoś z Łodzi na ten Festyn? Z chęcią bym się zabrał - prosze o szybkie info czy ktoś leci ) Ja będę z polesia 0 Cytuj
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ja będę z polesia To może się gdzieś spotkamy i polecimy razem ? ja i tak bd jutro po Łodzi latał w okolicach galerii lecz raczej wyrusze z teo ale to nie problem by gdzieś po drodze się umówić i spotkać. 0 Cytuj
Cumulus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) To może się gdzieś spotkamy i polecimy razem ? ja i tak bd jutro po Łodzi latał w okolicach galerii lecz raczej wyrusze z teo ale to nie problem by gdzieś po drodze się umówić i spotkać. Ja się podpinam. Zapodaj miejsce i godzinę. Tyle, że tym razem z większą rezerwą na spóźnialskich poproszę, by nie wyszło jak z Częstochową Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Cumulus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą.
BlueRider Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 No chyba trzeba się pojawić 0 Cytuj
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kto chce polecieć z Nami serdecznie zapraszam na shella przy traktorowej 18 pomiędzy rabienska a rojna na godz 14 czekamy ok 20 min i lecimy na miejsce. Zapraszam rowniez by pisac poniżej kto jest chętny i kto sie podłączy. Pozdrawiam do juterka i szerokości 0 Cytuj
Mała Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tam się zaczyna wszystko od 15 więc nie ma co przyjeżdżać zbyt wcześnie ja tym razem będę w "cywilu" albo biegać z aparatem albo malować twarze dzieciom, ale na pewno się zobaczymy gdzieś 1 Cytuj
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 My lecimy na pewno z Dorotką, będziemy na Traktorowej na Shellu ale proponuję zrobić wylot o 15:00. Tak jak mała napisała połowa atrakcji o godz 15:00 nie będzie jeszcze funkcjonować i nie ma co być za wcześnie. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Sikorr Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 My chyba tez się wybierzemy z Agnieszka. 1 Cytuj
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ten wypad osobiście zaliczam do udanych Miło spędzone popołudnie 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Niesięcin poza wystawą paru fajnych starych sprzętów nie miał generalnie nic do zaoferowania. A szkoda bo mogło być fajniej. Za to ekipa doborowa, pozdrawiam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Bartexx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 zgadzam się z tobą Aidekk w 100% pozdrawiam. 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nawet zwyklej wody nie mozna bylo kupic..tylko browar:) niopodal w zgierzu duzo lepiej..przynajmniej muza jakas leciala 0 Cytuj
Mała Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) to prawda, więcej atrakcji było dla dzieci bo to festyn dla nich był tak na prawdę, a ciekawsze rzeczy czyli pokazy strażackie były dopiero później jak pojechaliście. nie mniej jednak dobrze było Was zobaczyć, taka miła chwila przerwy od malowania nieznośnych dzieciaków Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi