Jurasldz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Dziś już był ostatni mój wyjazd motocyklem, chyba czas już zacząć jeździć na rowerze;] . OK 11 jeszcze sie dobrze jechało, ale juz o 15 d*pa latała okropnie , jezdnia mokra , jechałem sztywno jak bym miał kija w tyłku. Możliwe że przez moje małe doświadczenie , ale wole już schować motocykl i wyjąć go jak temperatura skoczy troche wyżej ;] . Chociaż jednego motocykliste dziś widziałem chyba jakąś CBR lub Na Yamaha R na ul. Piotrkowskiej , może ktoś z was? Teraz czekać ... oby do wiosny Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Suchy-wolk Jaki to ma związek ze zlotami, spotkaniami itd.? - Przenoszę! (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 w sobotę jak padał śnieg widziałem gościa na gixxerze;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja swojego bzyka to już od dawna jestem zmuszony zimować, bo nie mogę dogadać się z gaźnikiem, a nie mam kasy na zakup nowego, z resztą kombinuję małą modyfikacje, co wiąże się z dodatkowymi kosztami niestety.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurasldz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Chyba większość z nas łącznie ze mna bedzie przez zime chomikować kase , aby na sezon mieć motorek odpicowany jak nowy. JA poprostu musiałem jeszcze pojeździć ;] i sie nacieszyć nowym prawkiem , mam nadzieje że zima bedzie krótka i sroga ;] bo jak mam nie jeździć to chociaż żeby snieg był i mróz . Ale tylko do lutego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No ja chyba nie bd się spieszyć z modami bo legalnie mówiąc mam czas do maja więc narazie cebra dopieszczana jest;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 no nie puki śnieg w górze to można jechać a pogoda kusi coraz bardziej dzisiaj to chyba z 8 w plusie było to o jakim zimowaniu mowa panowie my już zimujeny a dziewczyny na motorki wychodzą (my na piwko) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No ale moja cała goła;P bez kół więc nima jak latać;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 my już zimujeny a dziewczyny na motorki wychodzą (my na piwko) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gifNo właśnie. Wstyd panowie motórzyści. Na zimę jeszcze przyjdzie czas. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tak to jest zimą jak się moto trzyma w mieszkaniu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi