JAREK-XJR Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Pozazdrościłem pięknych zdjęć Smoothowi kilka swoich zrobiłem i się pochwalę. Oczywiście liczę się z krytyką każdego sortu. Miłego oglądania. http://s28.photobucket.com/user/jarekjan/slideshow/Pasym-16-18%20maja%202014 Kolejne będę dodawał do albumu bo jeszcze nie wszystkie "obrobiłem". Dodam jeszcze, że są to zdjęcia ze zlotu XJR-ek w Pasymiu. 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Czekam na więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Mam jeszcze kilka do opracowania, są wśród nich też ptaszyny "ustrzelone" nad tamtejszym jeziorkiem. 1 czerwca po imprezie dla dziewczyn u mnie w pracy (http://motocykle-lodz.pl/topic/3946-dzie%C5%84-dziecka-dla-dziewczyn-z-o%C5%9Brodka-wychowawczego/) jadę na europejski zlot XJR-ek i pewnie stamtąd też trochę fot przywiozę, choć niemieckie wydumki są masakryczne. Edytowane 25 Maja 2014 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dodałem do albumu: rumaka ... i dwie, a w zasadzie trzy, ptaszyny: Mam nadziję, że ptaszyska nie przeszkadzają zbytnio na forum motocyklowym? Jak tak, to proszę pisać, to usunę. :-) 4 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JAREK-XJR Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jak zlot, to i ognisku musi być: I rumak nad wodą: 9 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Super zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dziękuję. Chciałbym latem, jesienią porobić też trochę zdjęć w naszej Łodzi z moim i nie tylko moim moto ale na razie nie mam czasu i trudno mi cokolwiek zaplanować. Niemniej jak będę cosik planować to dam znać, chętnie wtedy się chociaż z kilkoma osobami poznam. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 podoba mi się kompozycja z ogniskiem na pierwszym planie, fajnie niedosłowne potraktowanie motocyklowego tematu 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Bardzo ładne zdjęcia Zwłaszcza z XJR' ami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dla mnie też to z ogniskiem jest the best woda i jeszcze to niebo w kolorze zachodzącego słońca - klimatyczne zdjęcie. Gratuluję artystycznej smykałki. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Długo mnie tu nie było więc celem odświeżenia trzy fotki z pobytu na działce: 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Trochę deszczyk popsuł zdjęcie ale: Lądowanie UFO na mojej działce: Mój rumak: Też mój podczas pełni: Edytowane 27 Września 2014 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek123 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nie obraź się tylko za konstruktywną krytykę, proszę Według mnie z krytyki wynosi się więcej niż z głaskania po główce: 1. deszcz nie tyle popsuł, co dodał nieco klimatu fantasy do zdjęcia, rozumiem że nie takie było założenie ale mi natychmiast przywiodło na myśl świetliki pociągnąłbym temat przy innych tego typu okazjach - deszcz można wywołać sztucznie z podziurawionej butelki, zraszacza czy wiaderka. 2. robiłem kiedyś podobne ujęcia do katalogu; ustaw następnym razem nieco z prawej dodatkową lampę która niewielkim błyskiem wydobędzie elementy z konstrukcji motocykla pozostawiając jednocześnie znaczną przewagę tylnego oświetlenia; 3. zbyt duża rozpiętość - wypalone niebo i elementy metalowe motocykla, aż się prosi o zastosowanie nieco innego ustawienia maszyny względem otoczenia. Fotografia może mieć wiele ciemnych elementów ale przepalenie jasnych stref jest - nie tylko moim zdaniem - błędem warsztatowym. Ustawiłybym motocykl na nieco innym tle, bez tak jasnego nieba i wówczas próbował uchwycić zarówno światło odbite od metalu jak i cienie. 4. fajny pomysł ale światła przy przednim kole psują odbiór, usunąłbym je albo z natury (zwykle szybciej) albo w obróbce później (w ostateczności, wolę wykonywać fotografie niewymagające potem siedzenia). 0 Cytuj KONTO DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) W cale się nie obrażam. Wręcz dziękuję. Te światła się jakoś zakradły. Zobaczę czy dam radę je usunąć. No i poprawiłem. :-) Przy okazji dorzucam kilka innych sztuk: Piec: Boczuś: Dwa razy tyłeczek: I boczek znowu: Edytowane 27 Września 2014 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Pod Ace-Cafe London. 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kilka najświeższych: 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxa Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 czad fotki! poszukam też swoich i wrzucę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 no masz talent z checia chialbym miec takie zdjecia z obstawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Tu kilka niemotocyklowych, ze spaceru w parku: http://s28.photobucket.com/user/jarekjan/slideshow/Nowe 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) A to z piątku, kiedy to pełnia była. http://yamahaxjrclub.pl/download/file.php?id=2544&mode=view Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A to z piątku, kiedy to pełnia była.Brak uprawnień, a konta na forum nie chce mi się zakładać 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) O kurczaki, poprawie to oczywiscie. Edyta: chyba już powinno być OK. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Świetne zdjęcia! Gratuluję, bo widać, że umiesz uchwycić szczegóły. Jakim aparatem się posługujesz? No i kiedy będą kolejne? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Co do zdjęć motocykli: - brak opanowania światła po prostu dzieje się co chce. - balans bieli na większości woła o pomstę do nieba kolory są dzikie i przekłamane. - problem z ostrością a dokładnie z jej brakiem pierwszy motocykl jest jak za mgłą. - strzelanie nocnych zdjęć dając tylko strzał z tyłu z lampki reporterskiej to strzał w kolano. - zdjęcia przedziwnione na niektórych widać, że pojechałeś przy obróbce strukturą zbyt mocno bo aż końce drzew wypaliło. - walenie fot pod mocne słońce gdzie wypalone jest wszystko a na moto gubią się szczegóły. Ogólnie fajny start ale jeszcze dużo przed Tobą. Powodzonka !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Bardzo dziekuje za slowa uznania jak i krytyke. W wolnej chwili pozwole sobie na pw dopytac o pare rzeczy, zeby owych strzalow w kolano nie powtarzac. Mam tylko dwa. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi