Suchy-wolk Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Z tą nalepką fajna sprawa ale na razie czekam na nią ponad dwa miesiące :/ Oddam Ci moją 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Szara Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Dobra Poproszę 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Arecki_ELW Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Ja swojego bzyka też rejestrowałem, naklejka była w widocznym miejscu, jak kupię w końcu moto i nie będzie w rejestrze, to też klepnę do bazy i po kolejną naklejkę... 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Szara@ a w panelu kliknęłaś, że zamawiasz? Ja się zarejestrowałem i też czekałem, a później doczytałem, że trzeba w odpowiednim miejscu kliknąć, że się chce. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Szara Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Zmienili mi status na wysłano Chyba się doczekam 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Broto Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Ja to zamowilem i zapomnialem o tym ;p i nagle zaskoczenie ze cos przyszlo, takze pozostaje tylko czekac 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi