Adamoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Nie wiem czy temat dałem w dobrym dziale więc proszę nie bić Zachęcam wszystkich do zarejestrowania swoich maszyn na stronie http://www.rejestrmotocykli.pl/ Nie uchroni to naszych maszyn przed kradzieżą lecz zawsze może pomóc gdyby nam skradli nasze cudo (czego nikomu nie życzę). Myślę że temat warto podpiąć/podkleić rejestr oczywiście jest darmowy. Suchy : Temat podpięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 To ja dorzucę link do Ogólnopolskiej Bazy Skradzionych Motocyklihttp://skradzionymotocykl.pl/baza/ 1 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 To dopiero nazywają się przydatne linki!! Brawo panowie!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Tak, przydatne są tylko zapewne większość motocyklistów zajmie się tym tematem zbyt późno znając życie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 zapewne masz rację, ale cóż, "mądry polak po szkodzie" w końcu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 wczoraj sie zarejestrowalam - chociaz mam nadzieje, ze nigdy mi sie to nie przyda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jeszcze tylko naklejeczkę dostaniesz, jak się uda spotkać na jakimś mini-zlocie, to podsunę Ci pomysł z fajnym miejscem na hornecie ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 jejku dopiero wczoraj mi wysłali naklejkę;d czekałem 2 tyg;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 to i tak nie jest najgorzej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 co prawda dopisałem się do nich i też wożę naklejkę i jestem tam zalogowany ale chciałem zapytać po za tym że podajemy wszystkie dane motoru i nasze dane to czy komuś udało się przy pomocy tej strony, lub kontaktu ludzi z tej strony dzięki uczestnikom tam zapisanych odzyskać motocykl? lub części? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wiesz co , nie wiem dokładnie ale coraz więcej motorów widzę z tą naklejką więc jednak coś w tym musi być;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 I ja się zalogowałem.Czy działa czy ktoś tam zagląda - nie wiem.Wiem natomiast że naklejka na pewno nie zaszkodzi a wolał bym nie być kolejnym ale cóż, "mądry polak po szkodzie"Tak z innego punktu widzenia... To podzielcie się informacją gdzie można w fajny estetyczny sposób umieścić tą naklejkę.Może nawet jakieś foty wrzucicie. Ja puki co nie mam na to pomysłu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przy stacyjce na półce że gdy wsiadasz na Moto widzisz ją odrazu Ja tak zakładam i myślę że najlepsze miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 do tej pory nie wpadła mi w oko taka naklejka na żadnym motocyklu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To słabo przyglądałaś się mojej Kawie Mój był zgłoszony, naklejka przyszła w kopercie, fajna wypukła, nakleiłem koło stacyjki i było git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 również ją posiadam i również koło stacyjki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja też mam takową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ten temat przewinął się już kilka razy, zwłaszcza przy zgłaszaniu kradzieży motocykli. Oczywiście r6 obecna! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja również posiadam taką naklejkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja tez posiadam przy stacyjce:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja chciałbym uczulić na sprowadzane moto z wysp,otóż kupiłem takie moto w pażdżierniku zeszłego roku ale nie zarejestrowałem od razu tylko zabrałem się za to tydżień temu. Okazuje się że od jakiegoś miesiąca są nagminnie podrabiane dowody rejestracyjne i jest tego naprawdę dużo , w urzędzie komunikacji mają specjalne wytyczne wzory itp. a najlepsze jest to że ta kobitka mi mówi że takie moto ona zarejestruje ale zgłasza to na policję i to ona się tym zajmuję . Gdy bym rejestrował moto od razu po zakupie , nie było żadnego skrupulatnego sprawdzania dowodów problem powstał jakiś miesiąc temu, miałem trochę stresa ale okazało się że z moim jest ok. kamień z serca. Ale jak by ktoś z forum kupował takie moto radzę sprawdzić papiery przed zakupem , podobno są zrobione idealnie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 a do Bandziora przy stacyjce ciężko bo za duża (jak na gabaryty tej naklejki to mocne słowa ) ale jakoś tam ją nakleiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Też tam mam zarejestrowany i naklepka przyklejona. Przez to, że nie jest duża może nie rzucać się w oczy ale usługa darmowa więc czemu nie skorzystać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jak bedą grzebać przy stacyjce to zobaczą, a jak mają to w doopie to nie ważne jak dużą byś miał naklejkę na cały bak to i tak Ci gwizdną ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Z tą nalepką fajna sprawa ale na razie czekam na nią ponad dwa miesiące :/ 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi