Ice Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Ktoś coś wie w temacie? Gdzie w łodzi bądź okolicach są sklepy z rzadko spotykaną odzieżą wersji long ( dla wysokich i szczupłych ). 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasio Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 A myślałeś nad firmami, które szyją na miarę? Wiadomo, drożej, ale super by leżał 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Posted May 19, 2014 Author Report Share Posted May 19, 2014 (edited) Z tego co się orientowałem ceny od 3500 wzwyż (mowa o kombi 2pc) , troszkę poza skalą, a to najniższa cena jaką widziałem Edited May 19, 2014 by Ice (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocianlask Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Na bajzlu rozmawiałem z kimś z firmy Ret Bike i mówili mi, że szyją na miarę..... ja pytałem o spodnie.... kurtkę już mam, lecz jest już trochę przyszczupła na rękawach i powiedzieli, że również nie będzie problemu z poszerzeniem... także warto zadzwonić i dopytać jak chcesz namiary mogę podesłać.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Posted May 19, 2014 Author Report Share Posted May 19, 2014 Poszło PW Jakby ktoś coś jeszcze wiedział - info mile widziane 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts