Ice Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ktoś coś wie w temacie? Gdzie w łodzi bądź okolicach są sklepy z rzadko spotykaną odzieżą wersji long ( dla wysokich i szczupłych ). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A myślałeś nad firmami, które szyją na miarę? Wiadomo, drożej, ale super by leżał 0 Cytuj Kupię Aprilię RS125 '06+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Z tego co się orientowałem ceny od 3500 wzwyż (mowa o kombi 2pc) , troszkę poza skalą, a to najniższa cena jaką widziałem Edytowane 19 Maja 2014 przez Ice (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Na bajzlu rozmawiałem z kimś z firmy Ret Bike i mówili mi, że szyją na miarę..... ja pytałem o spodnie.... kurtkę już mam, lecz jest już trochę przyszczupła na rękawach i powiedzieli, że również nie będzie problemu z poszerzeniem... także warto zadzwonić i dopytać jak chcesz namiary mogę podesłać.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Poszło PW Jakby ktoś coś jeszcze wiedział - info mile widziane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi