Skocz do zawartości

mrborsuk

mrborsuk

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Mam na imię Michał jestem z Łodzi (stoki) i obecnie poruszam się motocyklem Suzuki GSR 600. Przygodę z motocyklami rozpocząłem jako nastolatek od komara poźniej był ogar i mz kuzyna. Od tamtego czasu minęło jakieś 16 lat i temat motocykla wrócił. W zeszłym roku razem z żoną zdaliśmy prawko i kupiliśmy motocykl, niestety na razie jeden. Jak tylko uznam że ogarniam moto i nie przyniosę wstydu to napewno pojawie się na czwartkowym zlocie.

Do zobaczenia na łódzkich drogach...

witaj

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Jesteś ze stoków?! Toż to prestiżowa dzielnica motocyklowa, musimy się spotkać i  :cheers:

Witamy!

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Siema

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

cześć, zapraszamy jutro na spot :riding:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Powitać.

Tak jak reszta napisała zapraszamy na spotkania czwartkowe. Jak ja zaczynałem jeździć to pierwsze trasy robiłem właśnie z FŁM i jeszcze jakoś żyję ;):decayed:  tak więc i Ty dasz rade :riding:

www.szpiegowskie.com.pl

Dzięki za słowa otuchy... w takim razie jak tylko pogoda dopisze to za tydzień jestem by poznać Was osobiście. Ten czwartek niestety odpada muszę skończyć wdrożenie systemu w nowo otwierającej się restauracji ( w naszym motoryzacyjnym klimacie zdradzę...) na Jana Pawła po dawnym Macdonaldzie :smile: W przyszłości może być fajna miejscówka na spotkania. :cheers:  :eat:

Czołem - witam Was oboje! Też jestem trochę "świeży", ale na czwartki (byłem RAZ :smile:) namawiam!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 3 tygodnie później...

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 2 tygodnie później...