Kawasaki Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 @Olo We Francji blokują motocykle seryjnie, sieci dealerskiej Kawasaki w Polsce można nabyć przepustnice podciśnieniowe do wersji odblokowanej/seryjnej, proszę sprawdzić również dysze główne bo te również się różnią w wersji zdławionej. (zapraszamy do dealerów Kawasaki). @Wideyed Przykro mi ale nie mamy takich informacji jak długość przewodów hamulcowych. Polecam pomiar z natury. 0 Cytuj
Szczypiorek Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzień dobry, jak długo możemy jeszcze liczyć na letnie promocje Kawasaki? Chciałbym kupić nowiutką białą Ninję 300 ABS, ale dopiero w połowie sierpnia - zdążę? Pozdrawiam! 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 "Piszczy" mi tylny hamulec w czasie jazdy tak - jak by klocek ocierał o tarczę... Zauważyłem, że cały zacisk jest luźny. Czy to ma tak być czy trzeba to dokręcić? Trochę to denerwujące w czasie jazdy no i dochodzi zużycie... 0 Cytuj kamaras
kamilTsn Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) A też mam takie małe pytanko.Kawasaki GPX 600 96r. (na profilowym) - jaką ma pojemność zbiornik baku? Wszędzie znajduję ze 18-19. Jeśli tak, to jaka jest rezerwa ? A mianowicie przy samej końcówce (jeszcze nie rezerwa) zalewając pod sam korek wchodzi mi jakieś 11 litrów. Czy to możliwe, że ta "końcówka" jest, aż tak wielka ? Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez kamilTsn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Z1000 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Śmigam na zecie 1000 2010r. Chciałbym zmienić żarówki w reflektorze na bardziej widoczne-np barwy białej (led czy jakieś wynalazki Philipsa) - Co możecie polecić? I pytanie...ciężko jest wyciągnąć żarówki krótkich i długich świateł....jaki jest typ tych żarówek (przejrzałem instrukcję ale w niej nic nie piszą). 0 Cytuj
MariuszS Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam. Mam Kawasaki Ninja ABS 300. 6 tys na liczniku. Wczoraj przy hamowaniu pojawiły się odgłosy, coś takiego jak w samochodzie złapie zacisk i powiedzmy przy ruszaniu ciągle "rzęzi" i "haruje". tutaj to samo. Nawet w czasie jazdy już słychać odgłosy. Co tu mogło się zepsuć ? Można z tym podjechać do serwisu czy też moto na lawetę ? 0 Cytuj
Rafiq0697 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam czy do Kawy zx6r 04r podejdzie silnik od zx10r Lub inny z rodziny zxerów? 😊 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi