RUDY 600 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Confederate Hellcat X132 - Foto - Motocykle w Onet.pl Mnie osobiście NIE 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Taki potworowaty i dla singla.. :DWygląd to dla mnie druga sprawa, na pierwszym miejscu jest kwestia jak tym by się jeździło... 0 Cytuj
RUDY 600 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Taki potworowaty i dla singla.. :DWygląd to dla mnie druga sprawa, na pierwszym miejscu jest kwestia jak tym by się jeździło... Arecki-nie uważasz że jest taka jakaś jak nie dokączona http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Arecki-nie uważasz że jest taka jakaś jak nie dokączona http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.pngZamysł projektantów widać, ale dla większości potencjalnych odbiorców można by jeszcze popracować nad szczegółami...Brzydal jestem to i na brzydalu mógłbym jeździć... 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 mnie sie osobisie podoba ze zawsze sie lubilem wyróżniać to i to moto by do mnie pasowalo;] 0 Cytuj
pecha Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 zawsze mi sie podobaly moto firmy Confederate - ten nie jest wyjatkiemArecki - swego czasu Pitt i Cruise jezdzili Confederatami, a ponoc nie sa oni brzydalami 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 zawsze mi sie podobaly moto firmy Confederate - ten nie jest wyjatkiemArecki - swego czasu Pitt i Cruise jezdzili Confederatami, a ponoc nie sa oni brzydalami To tak z przekory, bo chyba nie jestem aż taki straszny... ;)Mnie osobiście też się podoba to co jest inne niż widziane na codzień... 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 ja prawie 2.2 silnik i 130kmgupota ale orginalny ale pomysłświetny 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
jaquzie Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 not my style. wygląda jak by go złożyli z losowo dobranych części znalezionych na złomie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
JAKUBKO Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 ale jaki wydech rura w oslonie i wielki komin pod motorem taka pucha ze gitara tylko chyba ogrzewa opone 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Arek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 A mnie się tam podoba,silnik to piękna sprawa i osobiście uwarzam że nima co chować go za plastikami a taką pojemnością musi mieć za***isty moment obrotowy czego brakuje niestety wysilonym rzędówką ze szlifierek.Jest to moto dla odwarznych indywidualistów nie bojących się wyrużniać się z tłumu. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Moim skromnym zdaniem byłby super jakby dołożyć standardową kanapę na 2 miejsca albo nawet na 1 ale standardowo zakryć koło. Ogólnie to na zdjęciach wcale mi się nie podoba. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi