jarek ząbek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 na odyńca jest parking z wiatami za 50, ja stoje pod plandeka ale rozmawiałem z gościem i powiedział ze jak znajdzie się jeszcze jedno moto to będzie wiata . jakby coś to 785295896. to pogadam. Jakby był ktoś chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_650s_04 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 na odyńca jest parking z wiatami za 50, ja stoje pod plandeka ale rozmawiałem z gościem i powiedział ze jak znajdzie się jeszcze jedno moto to będzie wiata . jakby coś to 785295896. to pogadam. Jakby był ktoś chętny A konkretnie na Odyńca ile? bliżej Ronda Broniewskiego, czy w środku gdzieś? bo ja bym się wstępnie pisał od czerwca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Nie pamiętam,bo chwilowo oddałam im ten świstek i nie prędko go odbiore. Aga, ten parking o którym piszą jest pierwszy za biedronką My jesteśmy na trzecim Edytowane 28 Maja 2014 przez lew13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Szukam jakiegoś miejsca w garażu bądź pod wiatą w okolicach gojawiczyńskiej w tej chwili parkuję tam gdzie są garaże blaszaki ale mają je rozbierać jak by ktoś coś wiedział to poproszę o info 7-9-8-5-3-3-1-2-1 Ps.kontenker na pierwszym parkingu koło biedronki wypchany po brzegi trzeba się na listę wpisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi