Szychu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dzięki Bulba, Dzięki Bulba, , w tym sklepie nie ma cześci do moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 bylem ostatniona przędzalnianej 98. mały sklepik ale sprzedawca bardzo wporządku. sklep nazywa sie KORANDO i można go znaleźć w wyszukiwarce sklepów/firm na allegro. kontakt 513388454 albo sklep@korando.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Niestety w Łodzi nie znalazłem żadnego porządnego sklepu z częsciami do moto. Żenuła że w takim dużym mieście tak naprawdę nie ma gdzie zobaczyć i kupić częsci i jakiś fajnych akcesoriów tunningowych, znanych marek. Myślę że jest to dobry pomysł na biznes, bo motocyklistów w Łodzi jest coraz więcej... 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tylko zrób ten biznes:D $$$ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Motozbyt na Hubala na retkini. Sklep od lat sprzedaje czesci do samochodow. W tym roku wszedl w czesci motocyklowe. Mozna powiedziec ze nowo otwarty. Baner juz wisi za szyba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Odświeżam temat. Czy coś się zmieniło/pojawiło na naszym łódzkim podwórku?Potrzebuję oleju półsyntetyk 10w40, do tego filtr oleju, klocki na tył i płyn hamulcowy. Pytam, bo na klockach różnice cenowe są kosmiczne (pamiętam jak w zeszłym roku kupowałem na przód) Druga kwestia- nie mam gdzie wymienić oleju i filtra i zastanawiam się, czy bardziej opłaca mi się kupować to na własną rękę i dać to chłopakom w serwisie (np w motorwings) czy kupować już u nich? (Pytam o doświadczenia, zdaję sobie sprawę, że równie dobrze mogę zadzwonić albo podjechać i zapytać ile co kosztuje). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja polecam sklep MTTR na Północnej są wstanie zaopatrzyć człowieka we wszystko co potrzeba tak jak dla kierowcy jak i jego maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 [...] czy bardziej opłaca mi się kupować to na własną rękę i dać to chłopakom w serwisie (np w motorwings) czy kupować już u nich? z doświadczenia, jeśli kupujesz gdzieś indziej części, i dajesz moto mechanikowi - chyba go nie lubisz i nie dajesz mu zarobić pamiętajcie, że mechaniczor też na częściach zarabia. patrząc dalej, jeśli jesteś fer, tzn. dajesz moto do mechanika, i ten zamówi części, relacje ty->mechanik wyglądają zupełnie inaczej, bo jak jesteś fer, fer będzie i mechanik takie moje dywagacje z życia wzięte 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 jaquzie, zgadza się, ale jeśli ten mechanik/serwis sprzedaje 4l oleju np za 150zł, wymianę zrobi np za 20zł, a w innym miejscu olej mogę kupić np za 100-110zł to ja nie czuję potrzeby bycia fair z takim kontrahentem Rozstrzał cen oleju w różnych punktach jest dosyć duży, jak będzie mnie stać na to, żeby nie patrzeć czy wydam kilkadziesiąt złotych więcej czy mniej za ten sam produkt, wtedy będę mógł się tak zachowywać. (Ale nie chcę już robić offtopu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Hej, skoro już nas podałeś jako przykład to czujemy się usprawiedliwieni napisać jak to wygląda u nas Kupując u nas olej (ewentualnie filtr) masz wymianę oleju/filtra gratis. Dodatkowo ceny części dla bike'ów serwisowanych u nas są przez nas ustalane sporo niżej niż katalog. Pozdrawiam Mati 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja dzisiaj odwiedziłem Inter Cars w Piotrkowie w poszukiwaniu filtra powietrza do mojej Hornetki. Kolega ma serwis i dał mi swój numer klienta żebym sprawdził jaki dostanę rabat. I tutaj bardzo miłe zaskoczenie. Filtr KN w katalogu kosztował 279 zł, a z rabatem kupiłem go za 209 zł Nawet na Allegro w takiej cenie nie znalazłem. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 a ja polecam sklep Legato Maciek 100% profesjonalista , zawsze służy radą , i może załatwić chyba wszystko do moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Hornet Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Olej Motul - 5100 10w40 w dobrej cenie ok 97 zł za 4l Sklep `Mix Car` ul. Rzgowska 165 Pozdrawiam LwG Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk przeniesiony (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Olej Motul - 5100 10w40 w dobrej cenie ok 97 zł za 4l Sklep `Mix Car` ul. Rzgowska 165 Pozdrawiam LwG nie martwi CIę tak niska cena tego oleju ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Hornet Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nie martwi CIę tak niska cena tego oleju ? Znam wlasciciela i zapewnia ze to nie podroba tylko maja taka promocje poprostu teraz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Znam wlasciciela i zapewnia ze to nie podroba tylko maja taka promocje poprostu teraz. no chyba że tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi