Dominikf6 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Śledzę od dłuższego czasu jak i kanał na YT jak i FB i bardzo mi się podoba 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 widzę na przykładzie w 0,20 sek że "motocykliści" w lusterka patrzeć nie muszą ? !!! 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Dajczu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 Typek, który jechał tym enduro napisał do mnie po kilku dniach od publikacji. Przepraszał, ale wina chyba była jednego i drugiego... 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 co ty gadasz, jaka wina jednego i drugiego, widzisz gdzieś tam linie ciągłą która by uniemożliwiała wyprzedzanie? nie wiec typ na skuterku powinien upewnić się że może wykonać manewr skrętu, typowa sytuacja jakich jest masa z puszkami, zasada prosta, skręcasz to gap się w lustro czy oby na pewno możesz. PS. kierunku również nie widzę żeby gostek włączył, więc gościu na enduro widząc 2 zawali drogi miał pełne prawo was wyprzedzić, w dodatku gość niezmiernie opanowany bo ja bym się zatrzymał i wam wp***dol spuścił, tak na wszelki wypadek żeby zapamiętać sytuacje. 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Dajczu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) No racja, miał pełne prawo wyprzedzać, skrzyżowanie to nie było. Typek na skuterku obejrzał się, widocznie niezbyt uważnie i nie zauważył szybko jadącego motocykla... Tu jest pełny filmik, miałem wtedy problemy z Sony Vegasem, dlatego kolory są takie żywe... Edytowane 4 Maja 2014 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Masakrator! Jak najbardziej wina skręcającego, bo nie spojrzał czy nie jest wyprzedzany. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
fred89 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Koleś na skuterze dostał chociaż w japę ??? Może by zapamiętał by patrzeć w lusterka... 0 Cytuj
Dajczu Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Jak już pisałem typek na Enduro przepraszał mnie pisząc prywatną wiadomość, wygląda na to że niesłusznie... Za to kierowca SVki która jechała przed enduro wrócił się trochę poprzeklinał i pojechał, też miał się prawo wkurzyć, bo znowu się tam wyprzedzali na skuterach... 0 Cytuj
Wolf Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Niestety też miałem taka sytuację jak skuter źle się rozejrzał i zajechał mi drogę. Na szczęście pobocze było szerokie i asfaltowe 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi