Dajczu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wszystkiego po trochu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Śledzę od dłuższego czasu jak i kanał na YT jak i FB i bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 fajne, łap subba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 widzę na przykładzie w 0,20 sek że "motocykliści" w lusterka patrzeć nie muszą ? !!! 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Typek, który jechał tym enduro napisał do mnie po kilku dniach od publikacji. Przepraszał, ale wina chyba była jednego i drugiego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 co ty gadasz, jaka wina jednego i drugiego, widzisz gdzieś tam linie ciągłą która by uniemożliwiała wyprzedzanie? nie wiec typ na skuterku powinien upewnić się że może wykonać manewr skrętu, typowa sytuacja jakich jest masa z puszkami, zasada prosta, skręcasz to gap się w lustro czy oby na pewno możesz. PS. kierunku również nie widzę żeby gostek włączył, więc gościu na enduro widząc 2 zawali drogi miał pełne prawo was wyprzedzić, w dodatku gość niezmiernie opanowany bo ja bym się zatrzymał i wam wp***dol spuścił, tak na wszelki wypadek żeby zapamiętać sytuacje. 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) No racja, miał pełne prawo wyprzedzać, skrzyżowanie to nie było. Typek na skuterku obejrzał się, widocznie niezbyt uważnie i nie zauważył szybko jadącego motocykla... Tu jest pełny filmik, miałem wtedy problemy z Sony Vegasem, dlatego kolory są takie żywe... Edytowane 4 Maja 2014 przez Dajczu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Masakrator! Jak najbardziej wina skręcającego, bo nie spojrzał czy nie jest wyprzedzany. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Koleś na skuterze dostał chociaż w japę ??? Może by zapamiętał by patrzeć w lusterka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak już pisałem typek na Enduro przepraszał mnie pisząc prywatną wiadomość, wygląda na to że niesłusznie... Za to kierowca SVki która jechała przed enduro wrócił się trochę poprzeklinał i pojechał, też miał się prawo wkurzyć, bo znowu się tam wyprzedzali na skuterach... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Niestety też miałem taka sytuację jak skuter źle się rozejrzał i zajechał mi drogę. Na szczęście pobocze było szerokie i asfaltowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi