yassarian Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Cześć, czy mógłby ktoś z Was spojrzeć eksperckim okiem i dać znać co myśli na temat motocykla z ogłoszenia? http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf-600-bandit-unikat-doinws-17-000-km-2004-scorpion-ledy-CID5-ID5smi7.html#4a64ae85e0;promoted 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Zdjęcia w Ozorkowie robione ale ja go tu na oczy nigdy nie widziałem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 W Bandicie w ogóle były takie malowania w tym roczniku? Jeszcze niebieska rama? - Dziwnie ten zestaw kolorystyczny wygląda, ale nie widzę u wujka Google podpowiedzi Przebieg też znikomy, 17.000km to się robi w ciągu 2-3 sezonów przy rekreacyjnej jeździe, ale nie przez 10 lat... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominikf6 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 W Bandicie w ogóle były takie malowania w tym roczniku? Jeszcze niebieska rama? - Dziwnie ten zestaw kolorystyczny wygląda, ale nie widzę u wujka Google podpowiedzi Przebieg też znikomy, 17.000km to się robi w ciągu 2-3 sezonów przy rekreacyjnej jeździe, ale nie przez 10 lat... Były. Ale w nakedzie to bodajże ten kolor trochę ciemniejszy był, taki głębszy. A w tym malowaniu znalazłem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yassarian Posted May 1, 2014 Author Report Share Posted May 1, 2014 dzięki panowie za pomoc 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts