Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Szkolenie na Torze w Bydgoszczy. Zapraszamy na kolejną edycję szkolenia z techniki jazdy, organizowanego na torze PZM w Bydgoszczy przy ul. Fordońskiej 116.Spotykamy się w sobotę 21 czerwca o godzinie 13.30, zaś szkolenie rozpoczynamy o godzinie 14-ej. Pięciogodzinne szkolenie kończymy o godzinie 19.00.Program szkolenia:- ergonomia na motocyklu, ustawienia klamek, linek dźwigni, etc.- pozycja o dosiad na motocyklu,- technika kierowania: przeciwskręt - fakty i mity,- praca stóp na motocyklu,- postrzeganie drogi - wzrok, błędnik,- pokonywanie zakrętu: tor jazdy, technika i taktyka,- hamowanie: technika z ABS i bez tego systemu, odciążenie rąk, patrzenie,- manewrowanie z prędkością poniżej progu równowagi - "martwy ciąg",- omijanie przeszkody: z miejsca i jadąc.- weterani niech się spodziewają kolejnego levela Zapewniamy opiekę instruktorską, wodę i ciepły poczęstunek z grilla po zajęciach.Obiekt posiada zaplecze sanitarne na miejscu. Osoby zainteresowane noclegiem mogą skorzystać z oferty hotelu znajdującego się po sąsiedzku.Zajęcia poprowadzą instruktorzy techniki jazdy na motocyklu: Mariusz Palichleb, Artur Jeżak, Tomek Kulik.Cena szkolenia: 250 zł.Adres toru: Bydgoszcz, ul. Fordońska 116.Rezerwacja miejsc: info@turbo.auto.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jeśli czas pozwoli to pisze się na kolejny wyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Ooo to bardzo miło z Twojej strony To co, lecimy na Ułęż 16 maja czy w czerwcu Bydzia? Edytowane 10 Maja 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Gdybym miał więcej wolnego czasu to może Ułęż i Bydgoszcz,ale niestety z wolnym czasem u mnie krucho jak z wodą na pustyni. Ale do Bydgoszczy postaram się jeszcze wybrać.W końcu 8 lat przerwy robi swoje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Do kiedy robicie zapisy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 następny level 27 lipca zapraszam Robert Chmielewski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja poproszę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A może może ... jak by pogoda dopisała na pewno chodzi o 27 lipca ( niedziela) :> ? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tym razem niestety nie dam rady czego niezmiernie żałuję, ale polecam wszystkim P.S. Zephyr już naprawiony :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A może może ... jak by pogoda dopisała na pewno chodzi o 27 lipca ( niedziela) :> ? Na pewno-Kulik potwierdza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 kto chętny niech przesyła swoje dane na mojego meila info@turbo.auto.pl pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W takim razie wstępnie zapisuję siebie i kumpla 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W takim razie wstępnie zapisuję siebie i kumpla wyślij meila z edanymi to zablokuje miejsce info@turbo.auto.pl pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W takim razie wstępnie zapisuję siebie i kumpla transport dograny telefony dostałem w piątek dryndnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ktoś jeszcze chętny na szkolenie? Nawet nie wiem kto jedzie z nami... 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Tor nie za duży ale szkolenie bardzo fajne. Nie jest do pomyślenia to że nawet takiego toru nie ma w Łodzi bo z pewnością jeździł bym ćwiczyć o wiele częściej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kiedy będzie kolejne, bo w trakcie tego byłem na zlocie w górach? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Tor nie za duży ale szkolenie bardzo fajne. Nie jest do pomyślenia to że nawet takiego toru nie ma w Łodzi bo z pewnością jeździł bym ćwiczyć o wiele częściej no to super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi