Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mam kilka pytan dotyczacych LPG 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
LUBIANY Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Co tam Iruś popsułeś ? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nic. Pogadac chcialem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dawaj do mnie 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bedziesz jutro pod hala ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nie,Nie dam rady .Napisz Jakie graty gazowe masz w aucie,w jakim aucie i co sie dzieje 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak juz pisalem wczesniej nic mi sie nie popsulo. Chcialem sobie pogadac z gazownikiem o instalacjach w silnikach na wtrysku. Takie male pitu pitu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ale sekwencja czy wtrysk bezpośredni? Co chcesz zagazować? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
LUBIANY Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sobol daj spokój bulba niema nawet jeszcze samochodu ,a gdzie instalacja ha ha :hihi: 0 Cytuj
Konrad - Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja będę potrzebował gazownika bo prawdopodobnie parownik żegna się z życiem Tak czy siak muszę się wstrzymać do wypłaty 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
tomahouk Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Polecam firmę TOMGAZ ul.Strykowska 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Bulba chcesz zagazować Burgmanka ?? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Homiczak Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Znacie jakiś godny polecenia (dobry i niedrogi) warsztat z lpg? Święta ledwo się skończyły a moja puszka już mnie naciąga na nowe "prezenty" :/ 0 Cytuj
Dann Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Podjedź do kolegi "Sobol" warsztat ma na warszawkiej na pewno pomorze :)pisz na priva Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Olo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Podjedx do kolegi "Sobol" warsztat ma na warszawsiej na pewno pomorze może pomorze zachodnie :-D 1 Cytuj
Dann Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 może pomorze zachodnie :-D pomorze wschodnie jeszcze chcesz jakiejś podpowiedzi 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
nautilus Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja się długo zostanawiałem czy założyć lpg. Przeszukałem cały intenet i tu przeczytałem o paliwach alternatywnych. Myślę, że takie paliwo sie bardziej opłaca. Zdecydowałem się, a założyłem w takim zaprzyjaźnionym warsztacie na Aleksandrowskiej. To nie jest tanie, ale warto dobrze założyć. 0 Cytuj
proxa Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Właśnie ja też szukam dobrego gaziaża bo mam fajnego klasyka który waży 900kg a pali po 12l masakra... musze coś z tym zrobić. 0 Cytuj
proxa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Ktoś podejmie się zagazowania (dobrego zagazowania) Fiata Barchetta z 95r 1.8 > 132KM 0 Cytuj
boromir Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Dobre opinie - Pomorska - szczególnie taksówkarzy Tom Gaz Strykowska - instalacja założona 3 lata temu i chodzi ( 2 generacja) Wszystkie auta miałem Gazowce i tam się serwisuję - natomiast okolice skrzyżowania Marszałków wiele do życzenia zostawia robota jak i późniejsze reklamacje. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
boodgee Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Ja korzystam z usług: http://autogazlodz.com/ Sprawnie, dobrze i niedrogo 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
proxa Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 A można jeszcze wsadzić II generację? Czy to tak samo wychodzi co III? Jak to wygląda? Bo nie ukrywam, że cudów mi nie trzeba ma jeździć taniej i już . 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 II generację można jeszcze wsadzić ale nie polecam. Raz, od strzałów na gazie potrafi się często przepływomierz psuć. No i musisz mieć autko bez bezpośredniego wtrysku ale to wiadomo. Lepiej montować III generację. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi