SMmaciek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Niedziela sroda dobry plan tylko chociaz tydzien pozniej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) No to stało się Zaklepałem 2 kolejne terminy wspólnego torowego śmigania.... Niestety musimy zrezygnować z 3dniowej imprezy bo miałem jednak za dużo sygnałów, że to za trudne logistycznie dla niektórych. Więc będzie jak poprzednio.. Czyli latamy 2 dni pod rząd. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zostać na kolejny dzień i odpocząć w LBN. Ja pewnie zostanę do środy. Co do kosztów jak poprzednio czyli 100zł za dzień torowania i 120zł za domek 4osobowy. Jedyna zmiana to taka, że we wtorek jeździmy od 9ej do 16ej. Poniedziałek jak poprzednio czyli 10-18. I tak.....: termin II wspólnego latania i imprezy integracyjnej to 14-15.07.2014. termin III wspólnego latania i imprezy integracyjnej to 4-5.08.2014. Niestety żeby nie było za łatwo to w terminie lipcowym z niedzieli na poniedziałek mamy 4 wolne domki, w poniedziałek zwalniają się kolejne 2. Czyli z niedzieli na poniedziałek mamy 16 miejsc noclegowych w kolejnych dniach dochodzi 8. (Jest jeszcze jeden domek którego nie liczę bo zostawiam go dla siebie i mojej rodzinki) Nie będzie oczywiście problemu, żeby zabać materac i dokooptować do jakiegoś domku. Nie ma też problemu żeby rozbić namiot. Więc myślę że damy rade:) W kolejnym terminie czyli 4-5.08.2014 mamy zarezerwowany cały ośrodek dla nas więc wtedy nie będzie żadnego problemu z noclegami. Wpisujcie się więc na listę. Czym szybciej tym lepiej jeśli chodzi o domki. Prośba o wpisanie na listę kiedy chcecie przyjechać, i na 2 dni czy na jeden. Jeśli na jeden to czy poniedziałek czy wtorek i oczywiście czy z noclegiem i kiedy przyjeżdżacie. Kasę za tor za pierwszy termin muszę przelać do końca czerwca. Za domki jak poprzednio płacimy na miejscu. W związku z tym, że między II a III edycją torowania są 3 tygodnie przerwy to wrzucam również listę na sierpień bo później będzie za mało czasu żeby wszystko poogarniać. Oczywiście teraz głównie skupiamy się a II edycji:) Na bieżąco będę informował o miejscach noclegowych bo jak poprzednio info o imprezie zamieszczam też na innych forach. Termin 14-15.07.2014 1)Dudek +2 2dni (przyjazd w niedziele) Termin 4-5.08.2014 1)Dudek +2 (przyjazd w niedziele) Edytowane 19 Czerwca 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 My ewentualnie sierpie. Lipiec odpada 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Termin 4-5.08.2014 1)Dudek +2 (przyjazd w niedziele) 2)SMmaciek (przyjazd w niedziele) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Termin 4-5.08.2014 1) Dudek +2 (przyjazd w niedziele)2) SMmaciek (przyjazd w niedziele)3) KrzysztoFu (przyjazd w niedziele). Na razie się zapisuje bo jestem bardzo zainteresowany, ale na 100% potwierdzę dopiero w drugiej połowie lipca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Będę się mega starać aby na sierpień znaleźć te dwa dni wolnego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Roland zwolnienie bierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Sierpień sierpniem.... ale dawajcie na lipiec... bo jak na razie widzę słabą ekipę z tego forum...:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Sierpień TAK, Lipiec odpada. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 w lipcu mnie z roboty nie wypuszczą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Termin 4-5.08.2014 1) Dudek +2 (przyjazd w niedziele)2) SMmaciek (przyjazd w niedziele)3) KrzysztoFu (przyjazd w niedziele). Na razie się zapisuje bo jestem bardzo zainteresowany, ale na 100% potwierdzę dopiero w drugiej połowie lipca. 4) Rooland i Ola (przyjazd w niedziele albo sobote) Na 90% tak. Potwierdzę w połowie lipca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 nikt się nie wybiera z łodzi na lipcowy termin? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 nikt się nie wybiera z łodzi na lipcowy termin? No właśnie?? Ekipa z Piotrkowa jak zwykle będzie Dawajcie bo domki się kończą... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Termin 14-15.07.2014 1)Dudek +2 2dni (przyjazd w niedziele) 2) Kwinto + 2 (przyjazd w niedziele) Termin 4-5.08.2014 1) Dudek +2 (przyjazd w niedziele)2) SMmaciek (przyjazd w niedziele)3) KrzysztoFu (przyjazd w niedziele). Na razie się zapisuje bo jestem bardzo zainteresowany, ale na 100% potwierdzę dopiero w drugiej połowie lipca. 4) Rooland i Ola (przyjazd w niedziele albo sobote) Na 90% tak. Potwierdzę w połowie lipca. 5) Kwinto +1 do potwierdzenia w połowie lipca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Termin 14-15.07.2014 1,2)Dudek +2 2dni (przyjazd w niedziele) 3,4,5) Kwinto + 2 (przyjazd w niedziele) Termin 4-5.08.2014 1,2,3) Dudek +2 (przyjazd w niedziele)4) SMmaciek (przyjazd w niedziele)5) KrzysztoFu (przyjazd w niedziele). Na razie się zapisuje bo jestem bardzo zainteresowany, ale na 100% potwierdzę dopiero w drugiej połowie lipca. 6,7) Rooland i Ola (przyjazd w niedziele albo sobote) Na 90% tak. Potwierdzę w połowie lipca. 8,9) Kwinto +1 do potwierdzenia w połowie lipca 10,11) Kamaras i Pati (przyjazd w niedzielę lub poniedziałek rano) na chwilę obecną na 60% 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ciężko się teraz określić na pewno, ale chętnie bym się z wami wybrał w sierpniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Termin 14-15.07.2014 1)Dudek +2 2dni (przyjazd w niedziele) 2) Kwinto + 2 (przyjazd w niedziele) Kwinto rozumiem że +2 to osoby nie jeżdżące?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Kwinto rozumiem że +2 to osoby nie jeżdżące?? jedna jeżdżąca, jedna nie. Czyli podsumowywując Kwinto na moto+ 1 na moto, 1 bez moto Edytowane 25 Czerwca 2014 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Miałem nic nie pisać jak nie będę miał 100% pewności ale widzę ze zacna ekipa się zbiera może miejsca dla mnie braknąć, wiec na 99%: Termin 4-5.08.2014 1,2,3) Dudek +2 (przyjazd w niedziele)4) SMmaciek (przyjazd w niedziele)5) KrzysztoFu (przyjazd w niedziele). Na razie się zapisuje bo jestem bardzo zainteresowany, ale na 100% potwierdzę dopiero w drugiej połowie lipca. 6,7) Rooland i Ola (przyjazd w niedziele albo sobote) Na 90% tak. Potwierdzę w połowie lipca. 8,9) Kwinto +1 do potwierdzenia w połowie lipca 10,11) Kamaras i Pati (przyjazd w niedzielę lub poniedziałek rano) na chwilę obecną na 60% 12,13) Uka +1 na moto +1 bez moto (przyjazd w niedziele) Ps. Artur skosi wcześniej trawę? Nie chciał bym znów spotkać sarenki an drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Właśnie przed chwilą się dowiedziałem że za tor chcą kasę do 5go lipca... A że raczej sam jej nie udźwignę to prośba o szybką wpłatę.... Mowa oczywiście o terminie 14-15.07.2014. Jak poprzednio wpłata jest potwierdzeniem uczestnictwa... Dane do przelewu: Konrad Dudkiewicz konto: 15 2030 0045 1130 0000 0154 0650 tytułem: Lublin 14-15.07.2014 i nick z forum... np. ( Lublin 26-27.05.2014 - Dudek ) Oczywiście jeśli ktoś chce wpaść na jeden dzień wpłaca 100 i w tytułem wpisuje Lublin i dzień w ktorym chce jeździć + nick z forum np.: Lublin 15.07.2014 - Dudek Do tego już praktycznie zostały ostatnie miejsca w domkach z niedz na pon. Prośba o wpłaty i dopisywanie się chętnych na listę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Skoro my jeździmy na zmianę na jednym moto - dwa dni - to płacimy 200 czy 400? (tyle, że sierpień) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 W teorii od ucze Skoro my jeździmy na zmianę na jednym moto - dwa dni - to płacimy 200 czy 400? (tyle, że sierpień) W teorii od uczestnika... ale poprzednio uzgodniliśmy z forumowiczami ze w takim przypadku 2ga osoba płaci 50%... wiec za 2 dni wychodzi 300zł... (tak żeby był wilk cały i owca syta:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 kasa poszła. Od której można się meldować w niedzielę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Po 15ej smialo mozna wbijac ... jak bedziesz wczesnieh pewnie tez nie bedzie problemu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 I co nikt się nie dopisuje do listy na ten termin 14-15.07?? Bo jak na razie jest jeden przedstawiciel tego forum czyli Kwinto... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi