Skocz do zawartości

Tor Lublin

dudekstyle

Rekomendowane odpowiedzi

spakowani!?? :smile:

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Mam pytanie na CITO... brał ktoś przyczepę z wypożyczalni na Włókniarzy przy Mickiewicza? (Tam gdzie często suszą przy złomie)

Chodzi mi o to, czy mają pasy do mocowania moto czy trzeba miec swoje...???

kamaras

ccm250.png

wszyscy wrócili bez problemów??

dawac wszystkie zdjecia nagrania itp co kto ma :smile:

no i szykować sie prosze na następna edycje! :smile:

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Heja :smile: Dzięki za mega wypad, fantastyczną atmosferę i w ogóle wszystko. Wrzucam zdjęcia, które robiłam choć nie jestem do końca z nich zadowolona :/ https://picasaweb.google.com/105783318199098351777/TorowanieWLublinie?authkey=Gv1sRgCNaUrLznrauFqgE

A niżej link do zdjęć, które robił chłopak z Biłgoraju http://www.motocyklisci-bilgoraj.pl/index.php/tor/galeria/category/257-trening-lublin-2014

Było super i mam nadzieję, że to powtórzymy w co najmniej takim samym gronie :biggrin:

Edytowane przez Martucha (wyświetl historię edycji)

Dzięki za foty, Jak się obrobi materiał to też coś się wrzuci. Było super, choć faktycznie kiepsko mi poszło na innym moto :P  No nic jest nad czym pracować ;) Do następnego

nie dziala mi link z picasy :sad2:

potwierdzam wypad bardzo udany

nawet rozdziewiczenie torowe nie było bolesne

- choć dziś chodzę jak bym mieszkał z  Maciekgsxr i KrzysztoFu w jednym pokoju :P

pozdro dla całej ekipy

Ja nie mogę jakoś wrócić do szarej rzeczywistości i wszystko mnie dzisiaj wqr...a. A jedyne co mnie kręci to myśl o kolejnej edycji i kolejnym torowaniu.

brzmi bardzo znajomo... :sad2:

Szefu, ten Twój link również nie śmiga...

kurde mi dziala

z innego forum go mam i z tamtego jak i z tego mi smiga, nie wiem co jest grane ;/

Szefu, ten Twój link również nie śmiga...

śmigam ja obejrzałam

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

:sad2:  jak mi przykro że mnie z wami nie było :sad2:

Ale jak się nauczę to pojadę :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Przechuje B)  Dla takich chwil jeździ się na tor!

Dzięki Panie Dudek za umożliwienie uczestnictwa w tak świetnej imprezie.

Dla mnie wszystko było idealne.(No może tylko tego ślizgu w trawę nie planowałem ale uśmiech na gębie mam do tej pory). Podział na grupy sprawdził się super, porządek i serdeczność uczestników sprawiało, że wszystko odbywało się przyjacielskiej atmosferze. Nocne pogaduchy dodawały smaczku całej imprezie. A po za tym Lublin to na prawdę ładne miasto.

POLECAM na milion %

Osoby, które nie pojechały mogą spalić motocykl. Jazda po ulicy i tak nie ma sensu :whistling:

Jeśli dojedzie do skutku podobna impreza 3 dniowa na przełomie lipca i sierpnia to jadę!

Ale jak się nauczę to pojadę

chyba chciałeś powiedzieć ze pojedziesz żeby sie nauczyć ;)

chyba chciałeś powiedzieć ze pojedziesz żeby sie nauczyć ;)

Chyba nie. Osobiście mam za mało dobrych podstaw :sad2: by uczyć się bez instruktora, który mnie opierdoli.

Natomiast szlifowanie złych nawyków to nie najlepszy pomysł chociaż nawet w takich okolicznościach zabawa jest przednia.

Nadrabiam juz zaległości więc będzie lepiej ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!