Skocz do zawartości

Tor Lublin

dudekstyle

Rekomendowane odpowiedzi

1.JPG

Tak na szybko.

Google pokazuje adres ośrodka tam gdzie A.

A znajduje się tam gdzie strzałka.

Przejazd uliczka kolo A niemożliwy trzeba z Osmolickiej skręcić w druga drogę w las, kierunek na przedszkole jak dobrze pamietam

K*urwa nad zalewem, biorę kąpielówki ! A w sumie na cholere mi one ;):biggrin: :D Oby była mega pogoda oby błagam Cię duszku święty ! :biggrin: 

K*urwa nad zalewem, biorę kąpielówki ! A w sumie na cholere mi one ;):biggrin: :biggrin: Oby była mega pogoda oby błagam Cię duszku święty ! :biggrin:

Miejscówka mega! Rolek od kiedy wierzący jesteś? Posądzałem Cie raczej o praktyki VooDoo :decayed:

Edytowane przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji)

Miejscówka mega! Rolek od kiedy wierzący jesteś? Posądzałem Cie raczej o praktyki VooDoo

Od czasu gdy zobaczyłem, że miejscówka jest nad zalewem :biggrin:

Mejscówka jest super. Niedaleko osirodka jest fajna plaża z boiskiem do siatki, jak ktos ma piłke do siatki to niech wezmie, ja wezme do nogi. Jest też wyciąg do nart wodnych, a jak ktoś nie bedzie sie chciał kapać w zalewie, jest kompleks basenów i zjezdzalnie.

http://mosir.lublin.pl/wrotkow/?s=content&sid=galeria

Odwdzieczysz mi się dobrymi radami na torze ;)

Wiadomo :smile:

Słuchajcie... w związku z tym że będzie nas trochę na torze a dokładniej już ok 30 moto .... bedziemy zmuszeni  podzielić się na 2 grupy. Tych szybszych i tych mniej szybkich...

Myślę że będzie to dobra opcja żeby ci wolniejsi nie musieli sie "bać" a znowu ci szybsi nie bedą się wściekać że ich ktoś spowalnia.

Pomyślcie w której grupie chcecie jeździć.... Nie powinno być z tym problemu bo nikt z nas nie jest terminatorem i nie będzie w stanie jeździć 8h. Do tego zawsze będzie chwila na odpoczynek i ewentualnie wprowadzanie poprawek w ustawieniu zawieszenia itd....

I jeszcze jedna prośba... nie ma ktoś z Was takiego megafonu, tuby do "gadania"?? Bardzo by to nam ułatwiło ewentualne zwoływanie ludzi... (tylko mi sie nie śmiać... mówie poważnie) :smile:

no to zes Pan teraz wymyslil Panie Dudek!

nie wiem do ktorej grupy sie nadaje ;]

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Jaki czas okrążenia trzeba wykręcić żeby pretendować do bardziej szybkich?? :P

A na poważnie to ja poproszę do tych wolniejszych zapierdalaczy :smile:

no to zes Pan teraz wymyslil Panie Dudek!

nie wiem do ktorej grupy sie nadaje ;]

no dla Ciebie bedzie chyba bezpieczniej z wolniejszymi :P

A każdy niech sobie odpowie sam:) Czy chce być z szybszymi czy troche wolnieszymi i tyle.... przecież zawsze sie można przenieść...

Chodzi tylko o to żeby nie przeszkadzać sobie na torze:)

A jak wyjdzie to sie zobaczy.

Edytowane przez dudekstyle (wyświetl historię edycji)

I jeszcze jedna prośba... nie ma ktoś z Was takiego megafonu, tuby do "gadania"?? Bardzo by to nam ułatwiło ewentualne zwoływanie ludzi... (tylko mi sie nie śmiać... mówie poważnie) :smile:

jako +1 do ukiego załatwiłam megafon :biggrin:

Edytowane przez Martucha (wyświetl historię edycji)

Miejscówa, ekstra, boję sie tylko , że po torowaniu w temperaturze 890 stopni, wody w Zalewie zabraknie:). Ja wiadomo do wolniejszych, nie mogę się doczekać :smile:

ej, biereta ktoś lapka jakiegoś ? albo cokolwiek żeby mozna zrzucić filmiki, zdjęcia z toru aby oczyścić kartę przed następnym dniem ? 

Dodam tylko że w 8 z 12 domków w których będziemy są TV LED do których można podłączyć lapka i zrobić seansik:) Pewnie będzie też parę GOPRO więc będzie co oglądać i omawiać:smile:

Kurde micha mi się cieszy na myśl że to już za chwilę już za momencik:)

To już jutro! :dance: 
Prośba do uczestników torowania. Czy mógłby ktoś wziąć komplet zapasowych lub jakichkolwiek sliderów na kolana. Jeden gamoń już pojechał i zapomniał o tym gadżeciku.
Z góry dziękuje za pomoc.

Do niedzieli! :pa: 

czyli

Dodam tylko że w 8 z 12 domków w których będziemy są TV LED do których można podłączyć lapka i zrobić seansik:)
czyli kabel do podłączenia do tv też mam wziąć? :P