Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 1:24 jakaś półnaga laska się wyleguje w trawie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wyjazd mega tak jak towarzystwo pierwsze kroki na torze udane, no może poza ostatnim okrążeniem, które kończyły Ducato 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dudekstyle Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja również dziękuję Wam za tak liczne przybycie:) Jak zawsze świetna atmosfera, pogoda no i torowanie:) Czego chcieć więcej.... A gleby no cóż... taki to element tego sportu. A że rośnie tempo to i zdarzają się wpadki:) Ważne że na torze i nikomu nic się nie stało:) Co do kolejnej edycji... no cóż tak jak mówiłem trochę obawiam się o pogodę...Poza tym nie widzę przeszkód. Oczywiście możecie dać znać kto by się w ogóle pisał... Fotek też mamy sporo, ale myślę, że jeszcze jakieś wypłyną. Jeszcze raz dzięki że byliście:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jak tylko zrobie silnik to jestem chętny myślę że na wrzesień sie wyrrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ej takie mam pytanko znów mają zamykać tor w lublinie? ktoś coś może wie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Niestety znów jest taki plan ... Podobno do marca ma być otwarty ale cholera wie jak bedzie, w tym roku tez miał być zrównany z ziemią ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ehh :/ może jeszcze nie zrównają z ziemią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Powiem tak jak możemy coś zrobić to chętnie się przyłącze ale jak mamy pier... jak co roku to chyba nie ma co się nakręcać. Szkoda prądu. Zamknięcie Lublina byłoby bardzo przykrym krokiem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Informacja z FB od moto-sekcji. [*] KONIEC TORU LUBLIN ;-( Z przykrością informujemy, że od 1 stycznia 2015 Tor Lublin kończy swoją działalność. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Smutek!!! W mediach trąbią ciągle o konieczności poprawy bezpieczeństwa i jedyne lekarstwo jakie znajdują to zwiększenie liczy fotoradarów. A obiekty takie jak lublin, które realnie przyczyniają się do wzrostu umiejętności kierowców - bezpieczeństwa to najlepiej zaorać. Ale cóż przecież z mandatów kasa większa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Przejebana informacja, tak fajnie tam było, mam cichą nadzieję że tak jak w tym roku było, coś im się nie zgodzi i będzie jeszcze chociaż jeden sezon... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ano fajnie było i się skończyło... Trolejbusem już nie pojeżdżę ehh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Stało się........ http://www.wschodnia.tv/motoryzacja/91-gazeta-wschodnia/region/2063-tor-lublin-koniec-moto-historii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ręce opadają - dziki kraj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kononowicz Krzysztof- żeby nie było niczego: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Od kilku dni artykuł upubliczniony, ale może nie każdy zainteresowany czytał: http://www.motogen.pl/Motoryzacyjny-Lublin-broni-toru-i-pisze-petycje,22623.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150216%2FLUBLIN%2F150219712 Na strażaków zawsze można liczyć 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 http://www.motogen.pl/Co-dalej-z-motoryzacyjnym-Lublinem-film-dokumentalny,22809.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi