kamaras Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 My startujemy w niedzielę koło 21.00 Łodzi dopero na miejscu będziemy po północy Sikorr daj znać który domek na prv 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Sikorr, tu jest 5 osób, może ktoś do Was dobije zgadza się mam 5 jednego chętnie odsprzedam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie tylko my robiliśmy zdjęcia... ITD też... :/ (droga sesja...) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 ile ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) 73 na 50-ce - Miodne DK12 kto k...wa stawia 50 i puchę na Drodze Krajowej :angry: Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 chciałam wszystkim podziękować za super wyjazd było mega!!! wiele się nauczyłam dziękuję za cierpliwe tłumaczenie pozycji i wszystkie cenne rady dobrze, że SMmaciek się ulitował i mnie zabrał ze sobą szkoda tylko, że wszystko co dobre szybko się kończy... dosłownie nie chciałam wyjeżdżać Dudek mam nadzieję, że jeszcze jakiś wyjazd do Lublina będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 heelllooołł Marta, zapomniałaś o najważniejszym punkcie wyjazdu... przejażdżką trolejbusem ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 hehe następnym razem jadę więcej przystanków a nie tylko jeden 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Całodobowy powinnaś kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 no i są foty https://www.facebook.com/kamaras112/media_set?set=a.10201394493183290.1073741833.1803183066&type=1 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Rolek ale Ty ze mną jedziesz teraz? Maćkowi się nie podobało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie było tak źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 to dobrze następnym razem zwiedzamy cały Lublin trolejbusem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wyjazd uważam za mega udany pomimo gleb, mam nadzieję, że w przyszłym roku Lublin nadal będzie działał cobym mogła wyjechać i pokaleczyć nieco zakręt Ekipa przecudowna, Tytanowa Marta mega mi zaimponowała zaciętością jak i wytrzymałością, tylko Krzyszto Fu nam brakowało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Martuś bo się zarumienię w przyszłym roku koniecznie bierz moto i proponuję przyjazd w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wszystko super, z obiadem pomysł genialny fajnie że sprzęt wytrzymał w miarę do końca teraz szybki remoncik i mam nadzieję że widzimy się we wrześniu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pozazdrościć wyjazdu, fajne zdjęcia! Jeśli we wrześniu będzie wyjazd, nie odpuszczę! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 szybki remoncik = miesiąc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 szybki remoncik = miesiąc? i jakieś kilka koła mniej w skarbonce ale spokojnie maciek, starczy ci to na jakieś 10 godzin jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jeszcze na moto sekcji są zdjęcia https://plus.google.com/photos/118411348420230608134/albums/6044516413917076193?banner=pwa 2 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wyjazd był mega, dzięki świrusy za towarzystwo. Wiele się nauczyłam, tylko muszę jeszcze bardziej Kawę oswoić Ustawione zawieszenie jest więc wszystko przede mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 progres goni progres tyle mogę powiedzieć mam nadzieje ze Dudkowi wystarczy zapału do zorganizowania wrześniowej edycji ale pewnie w dużej mierze jest to uzależnione od ilości zainteresowanych 1 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 szybki remoncik = miesiąc? To jest opcja optymistyczna i jakieś kilka koła mniej w skarbonce ale spokojnie maciek, starczy ci to na jakieś 10 godzin jazdy Mam nadzieję że chociaż na jakieś 200 Szefu, dzięki za rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ja się piszę na wrzesień tylko nie w pierwszy tydzień września plissss 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Gdzieś od 1/4 filmiku uciekam przed Szefem... dużo po poprawy, linia przejazdu, lepsza pozycja, opóźnić oraz nie hamować tyle ! Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi