Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My startujemy w niedzielę koło 21.00   Łodzi dopero :sad2: na miejscu będziemy po północy :sad2:

Sikorr daj znać który domek na prv

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Sikorr, tu jest 5 osób, może ktoś do Was dobije :smile:

zgadza się mam 5 jednego chętnie odsprzedam :biggrin:

Opublikowano

Nie tylko my robiliśmy zdjęcia... ITD też... :/ (droga sesja...)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano (edytowane)

73 na 50-ce - Miodne DK12

janow_m.JPG

kto k...wa stawia 50 i puchę na Drodze Krajowej :angry: :angry: :angry:

Edytowane przez kamaras (wyświetl historię edycji)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

chciałam wszystkim podziękować za super wyjazd :smile: było mega!!! :biggrin: wiele się nauczyłam :smile: dziękuję za cierpliwe tłumaczenie pozycji ;) i wszystkie cenne rady :smile: dobrze, że SMmaciek się ulitował i mnie zabrał ze sobą :biggrin:

szkoda tylko, że wszystko co dobre szybko się kończy... dosłownie nie chciałam wyjeżdżać :sad2:

Dudek mam nadzieję, że jeszcze jakiś wyjazd do Lublina będzie :smile:

Opublikowano

heelllooołł Marta, zapomniałaś o najważniejszym punkcie wyjazdu... przejażdżką trolejbusem ! ;)

Opublikowano

hehe :smile: następnym razem jadę więcej przystanków a nie tylko jeden :biggrin:

Opublikowano

Rolek ale Ty ze mną jedziesz teraz? :P Maćkowi się nie podobało :sad2:

Opublikowano

to dobrze :biggrin:  następnym razem zwiedzamy cały Lublin trolejbusem :biggrin:

Opublikowano

Wyjazd uważam za mega udany pomimo gleb, mam nadzieję, że w przyszłym roku Lublin nadal będzie działał cobym mogła wyjechać i pokaleczyć nieco zakręt ;) Ekipa przecudowna, Tytanowa Marta mega mi zaimponowała zaciętością jak i wytrzymałością, tylko Krzyszto Fu nam brakowało :smile:

Opublikowano

Martuś bo się zarumienię ;) w przyszłym roku koniecznie bierz moto :biggrin: i proponuję przyjazd w sobotę :P

Opublikowano

Wszystko super, z obiadem pomysł genialny :smile: fajnie że sprzęt wytrzymał w miarę do końca :biggrin: teraz szybki remoncik i mam nadzieję że widzimy się we wrześniu:)

Opublikowano

Pozazdrościć wyjazdu, fajne zdjęcia!  :riding:

Jeśli we wrześniu będzie wyjazd, nie odpuszczę!  :blush:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

szybki remoncik = miesiąc? :P

Opublikowano

szybki remoncik = miesiąc?

i jakieś kilka koła mniej w skarbonce :smile: ale spokojnie maciek, starczy ci to na jakieś 10 godzin jazdy ;)

Opublikowano

Wyjazd był mega, dzięki świrusy za towarzystwo. Wiele się nauczyłam, tylko muszę jeszcze bardziej Kawę oswoić:smile: Ustawione zawieszenie jest więc wszystko przede mną:smile:

Opublikowano

progres goni progres tyle mogę powiedzieć :smile:

mam nadzieje ze Dudkowi wystarczy zapału do zorganizowania wrześniowej edycji ale pewnie

w dużej mierze jest to uzależnione od ilości zainteresowanych :smile:

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Opublikowano

szybki remoncik = miesiąc? :P

To jest opcja optymistyczna

i jakieś kilka koła mniej w skarbonce :smile: ale spokojnie maciek, starczy ci to na jakieś 10 godzin jazdy ;)

Mam nadzieję że chociaż na jakieś 200 :biggrin:

Szefu, dzięki za rady :biggrin:

Opublikowano

ja się piszę na wrzesień :biggrin: tylko nie w pierwszy tydzień września plissss

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś od 1/4 filmiku uciekam przed Szefem... dużo po poprawy, linia przejazdu, lepsza pozycja, opóźnić oraz nie hamować tyle !

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)