Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

6 2 20:30:39

Tor Lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę ze koleżanki i koledzy troszkę cie naprostują w tym temacie ;)

zawsze można kogoś lepszego poprosić żeby popatrzył co robisz dobrze a co zle i żeby udzielił kilka cennych rad :smile:

czym by byly takie wyjazdy bez długich wieczornych dyskusji kto co i jak ;) 

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Opublikowano
  W dniu 29.05.2014 o 07:04, Szefu napisał(a):

myślę ze koleżanki i koledzy troszkę cie naprostują w tym temacie ;)

zawsze można kogoś lepszego poprosić żeby popatrzył co robisz dobrze a co zle i żeby udzielił kilka cennych rad :smile:

czym by byly takie wyjazdy bez długich wieczornych dyskusji kto co i jak ;)

potwierdzam 100% racji sam byłem pierwszy raz na torze

i nie spotkałem się z brakiem odpowiedzi na żadne z moich "dziwnych pytań" - za co dziękuje jeszcze raz ekipie

zabawa przednia a człowiek uczy się więcej panowania nad moto niż przez lata odcinania od świateł do świateł

po takim wyjeździe pozostają Ci też zdjęcia gdzie widzisz co robisz nie tak /w moim przypadku wszystko :decayed: /

polecam niezdecydowanym tor w 100%

i odliczam dni do kolejnego wypadu :riding:

Opublikowano

"Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."

Opublikowano

O f*ck. Wypas foty ! 

Co do samego wyjazdu, mega sprawa. Widać kolosalną przepaść w umiejętnościach między grupą "Ciapków" a "Pro" :smile: Tor, bardzo fajny, szkoda że w planach mają zamknięcie :sad2: Dzięki Dudek za organizację, mega fajnie wszystko wyszło. Co do mojego udziału w następnych edycjach to czas pokaże bo od czerwca zaczynam nową robotę i ciężko będzie z urlopem :/ Ale jak tylko uda się jakoś wyrwać chociaż dzień to pędzę ! Polecam każdemu ! Nauczyć mozna się więcej w dzień niż w cały rok na ulicy. Ekipa bardziej doświadczonych zacna, pomocna i klawa ! Jeszcze raz dzięki ! A tak na podsumowanie tych dwóch dni zapodam Wam filmik z mojego wtorkowego powrotu do domu .... :biggrin:

Opublikowano
  W dniu 29.05.2014 o 09:10, Marsel napisał(a):

Grubo, niczym amfibia  :decayed:

Dobrze że ci moto nie zdechło, w SV w deszczu potrafi zalać przedni cylinder

Opublikowano

Wiem, ale mam poczynione modyfikacje zapobiegające przypadkowemu zalaniu :smile:

Opublikowano

Oj była moc, woda lała się rzekami, strumieniami, jeziorami. Kawał męskiej przygody:) Ale warto było, wspaniały wypad , zaczynam bardzo poważnie myśleć o kupieniu torówki, żeby nie było szkoda jak się położy, bo inaczej człowiek w głowie ma taką klapkę awaryjną, która powoduje, że kładzie się kilka cm za mało   ;) 

Opublikowano

Hej, podsumowując to jednak mi osobiście brakło tego jednego dnia na rozjeżdzenie. Jak zwykle dzięki pomocy KrzysztoFu można było poprawiać błędy, dzięki serdeczne za to :cheers:  Strasznie mnie kręci taka jazda po torze, też się grubo zastanawiam nad kupnem torówki (takiej malutkiej 125 :biggrin:) o jesoo ale czad by był. Pozdr.

Opublikowano
  W dniu 29.05.2014 o 14:11, Pati napisał(a):

Hej, podsumowując to jednak mi osobiście brakło tego jednego dnia na rozjeżdzenie. Jak zwykle dzięki pomocy KrzysztoFu można było poprawiać błędy, dzięki serdeczne za to :cheers:  Strasznie mnie kręci taka jazda po torze, też się grubo zastanawiam nad kupnem torówki (takiej malutkiej 125 :biggrin:) o jesoo ale czad by był. Pozdr.

No super opcja taka 125. Mieliśmy przykład jak chłopak na Apce rs125 robił miazge:)

Opublikowano

Właśnie uploaduję swoje 220 fotek ;)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano
  W dniu 29.05.2014 o 19:07, kamaras napisał(a):

Właśnie uploaduję swoje 220 fotek ;)

Czekam niecierpliwie:)

Opublikowano

No to czekam na brak sprzeciwu... ;)

Opublikowano

dobra - idą na ogół ;)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Chciałbym PODZIĘKOWAĆ Organizatorowi tej impresy, za wszystko. Za poświęcony czas, za pomysł, za klimat, i za pogode ;) Impeza była dla mnie bardzo udana, a byłem pierwszy raz na torze, pomimo małych przogód z motocyklem, ubawiłem sie i wyszalałem. Dzieki dla "Uka" i " Martucha" bo w zasadzie za ich nomową przyjechałem i dla "MACIEKgsxr"-Bedzie wiedział za co ;) DZIĘKI. Jeśli bedzie edycja 3 dniowa ( ten dzień przerwy to znakomity pomysł) i wypadnie ona na przełomie Lipca/ Sierpnia to pisze sie już teraz. Dziekuje tez Wszystkim którzy robili fotki i je tu wstawili... SUPER.

Opublikowano

Ja również dziękuję. Było super i do zobaczenia następnym razem  :riding:

Opublikowano

Słuchajcie... jest propozycja terminu 2giej edycji LBN by Dudekstyle.

Zgodnie z propozycjami i sugestiami myślę o 3 dniowej imprezie. Wiem że to dla wielu trudny temat, ale potraktujcie to urlopowo/wakacyjnie... 1go dnia jeździmy po torze... wieczorkiem można się "bardziej" zrelaksować.... bo ... 2go dnia wolne:) Fajnie byłoby się wybrać na pobliską plażę, siatkóweczka, narty wodne, lasery skutery, "pifko" są też baseny itd itd... Do tego była sugestia żeby omawiać i poobczajać nagrania z 1go dnia z gopro i poomawiać będy pozycji, nitki toru itd... No i 3go dnia znowu latamy po torze.... po czym ucieczka do domu.
Jest o tyle dobry że nie wypada wtedy (przynajmniej tak misie wydaje) żaden SD, Biała, Slovakia czy Panonnia... więc wydaje się być idealny...
Termin to 21-23.07.2013. Niektórzy mówili, że chcieliby na przełomie miesięcy, ale wtedy jest dużo innych imprez jak SD itp.
Ewentualnie może też być 23-25.07.2014 ale ten mniej mi pasuje bo trzeba by się zrywać nie wiadomo jak wcześnie żeby w środe dojechać do lbn... A tak termin 21-23.05.2014 można już w niedziele pojechać i w środę uciekać....

Co myślicie ???

A może zrobić ankiete 2/3 dni??

Dajcie info co myslicie ....

Opublikowano
  W dniu 6.06.2014 o 12:27, dudekstyle napisał(a):

Słuchajcie... jest propozycja terminu 2giej edycji LBN by Dudekstyle.

Zgodnie z propozycjami i sugestiami myślę o 3 dniowej imprezie. Wiem że to dla wielu trudny temat, ale potraktujcie to urlopowo/wakacyjnie... 1go dnia jeździmy po torze... wieczorkiem można się "bardziej" zrelaksować.... bo ... 2go dnia wolne:) Fajnie byłoby się wybrać na pobliską plażę, siatkóweczka, narty wodne, lasery skutery, "pifko" są też baseny itd itd... Do tego była sugestia żeby omawiać i poobczajać nagrania z 1go dnia z gopro i poomawiać będy pozycji, nitki toru itd... No i 3go dnia znowu latamy po torze.... po czym ucieczka do domu.

Jest o tyle dobry że nie wypada wtedy (przynajmniej tak misie wydaje) żaden SD, Biała, Slovakia czy Panonnia... więc wydaje się być idealny...

Termin to 21-23.07.2013. Niektórzy mówili, że chcieliby na przełomie miesięcy, ale wtedy jest dużo innych imprez jak SD itp.

Ewentualnie może też być 23-25.07.2014 ale ten mniej mi pasuje bo trzeba by się zrywać nie wiadomo jak wcześnie żeby w środe dojechać do lbn... A tak termin 21-23.05.2014 można już w niedziele pojechać i w środę uciekać....

Co myślicie ???

A może zrobić ankiete 2/3 dni??

Dajcie info co myslicie ....

3 dni dobre rozwiązanie dla ludzi bez kondycji - czyli dla mnie :decayed:

21-23.07 lepsza opcja z racji dojazdu w niedziele a czy dam rade dostać urlop to już inna bajka więc jak coś ustalicie na sztywno to będę walczył

Opublikowano

Ja i Uka też odpadamy :sad2: My byśmy w ogóle stawiali na wrzesień czy coś... ;) Nie dogodzisz wszystkim

Opublikowano

Ja z w zasadzie chętny, mam w tym czasie urlop więc mi pasują oba terminy. Chyba że znajdę jakiegoś niedrogiego lasta:)

Opublikowano
  W dniu 6.06.2014 o 14:53, Martucha napisał(a):

Ja i Uka też odpadamy :sad2: My byśmy w ogóle stawiali na wrzesień czy coś... ;) Nie dogodzisz wszystkim

Może we wrześniu uda się zrobić kolejną edycję... oczywiście jeśli ta dojdzie do skutku i będzie równie malinowo jak za pierwszym razem...:smile:

Opublikowano

Słuchajcie jest awaria... niestety nasz przezajebisty ośrodek jest zajęty w tym terminie.... Więc musimy zmienić datę... Zajmę się tym w weekend  bo jutro wyjazd na Pannonie.... Ustale żeby był wolny i tor i domki i dam cyne... Z tego co rozmawiałem z Wami to najbardziej pasuje niedz-środa.... i taką opcję na razie szukam....

Pozdro...