Martucha Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Niestety odebranie megafonu okazało się niemożliwe także sorry, ale nie mamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 spakowani!?? 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) mam zabierać kanister czy jest tam jakas stacja ? Edytowane 25 Maja 2014 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mam pytanie na CITO... brał ktoś przyczepę z wypożyczalni na Włókniarzy przy Mickiewicza? (Tam gdzie często suszą przy złomie) Chodzi mi o to, czy mają pasy do mocowania moto czy trzeba miec swoje...??? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kanister się przyda bo stacja jest od tortu oddalona o ok kilometr. Jeśli masz cywila to nie ma takiej potrzeby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 wszyscy wrócili bez problemów?? dawac wszystkie zdjecia nagrania itp co kto ma no i szykować sie prosze na następna edycje! 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Heja Dzięki za mega wypad, fantastyczną atmosferę i w ogóle wszystko. Wrzucam zdjęcia, które robiłam choć nie jestem do końca z nich zadowolona :/ https://picasaweb.google.com/105783318199098351777/TorowanieWLublinie?authkey=Gv1sRgCNaUrLznrauFqgE A niżej link do zdjęć, które robił chłopak z Biłgoraju http://www.motocyklisci-bilgoraj.pl/index.php/tor/galeria/category/257-trening-lublin-2014 Było super i mam nadzieję, że to powtórzymy w co najmniej takim samym gronie Edytowane 28 Maja 2014 przez Martucha (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dzięki za foty, Jak się obrobi materiał to też coś się wrzuci. Było super, choć faktycznie kiepsko mi poszło na innym moto No nic jest nad czym pracować Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dudek MISTRZ !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 nie dziala mi link z picasy 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 potwierdzam wypad bardzo udany nawet rozdziewiczenie torowe nie było bolesne - choć dziś chodzę jak bym mieszkał z Maciekgsxr i KrzysztoFu w jednym pokoju pozdro dla całej ekipy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dudekstyle Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Na wstępie chciałem podziękować Wszystkim za udział w naszym wspólnym torowaniu. Dziękuję za obecność, za mega kulturę na ośrodku i na torze. Brak poważniejszych gleb też świadczy o doświadczeniu, myśleniu i świadomości pewnych tematów. Możecie Wszyscy być z siebie dumni:) Ja jestem bardzo zadowolony z wypadu. Pogoda lepsza być chyba nie mogła i wstrzeliliśmy się idealnie, bo z tego co mi wiadomo to większość z nas wracała już w deszczu (nawet chyba mało powiedziane). Lis nawet mi na koniec mówił, że dawno nie widział tak ogarniętej grupy... Cieszę się też z podziału na grupy, które zrobiliśmy bo większość z Was była z nich zadowolona i co najważniejsze większość trzymała się harmonogramu:) Usłyszałem już opinie, że organizatorzy imprezy w Białej Podlaskiej powinni się od Nas uczyć organizacji, bezpieczeństwa, i ogólnie zasad panujących na torze, itd..:) Jeśli macie jakiekolwiek uwagi, zastrzeżenia, albo spostrzeżenia i możnaby coś poprawić to piszcie koniecznie.... Ja nie mogę jakoś wrócić do szarej rzeczywistości i wszystko mnie dzisiaj wqr...a. A jedyne co mnie kręci to myśl o kolejnej edycji i kolejnym torowaniu. Napiszcie czy bylibyście zainteresowani kolejnymi edycjami. Jak coś myślałem o lipcu... ale sam Lis zaproponował opcję.... (1szy dzień latanie po torze, 2gi dzień odpoczynek, plażing, kocing, narty wodne, siatkóweczka, "pifko" itditd... i 3ci dzień latanie po torze i do domu....) Wiem że taka opcja może być dla wielu trudniejsza urlopowo itd, ale wydaje mi się że większość z nas 2go dnia nie miała już za dużo siły na jazdę i wprowadzanie poprawek czy poprawy czasów. Do tego możnaby dłużej i mocniej się integrować Jeśli taka opcja będzie dla większości nie do przeskoczenia to zostaniemy przy 2 dniowym wypadzie. Dawajcie też wszystko co macie jeśli chodzi o filmiki i foty bo Wszyscy są mega spragnieni:) Na zakończenie jeszcze raz WSZYSTKIM dziękuję za mega atmosferę, myślenie na torze i zachowanie poza nim. JESTEŚCIE SUUUPER..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) kolejny link ze zdjeciami https://plus.google.com/photos/115948256375828592477/albums/6018355974593321777 Edytowane 28 Maja 2014 przez Szefu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szefu, ten Twój link również nie śmiga... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja nie mogę jakoś wrócić do szarej rzeczywistości i wszystko mnie dzisiaj wqr...a. A jedyne co mnie kręci to myśl o kolejnej edycji i kolejnym torowaniu. brzmi bardzo znajomo... Szefu, ten Twój link również nie śmiga... kurde mi dziala z innego forum go mam i z tamtego jak i z tego mi smiga, nie wiem co jest grane ;/ 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szefu, ten Twój link również nie śmiga... śmigam ja obejrzałam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Na expolerku działa na chromie niet... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Martuchy pierwszy link nie idzie na Firefox 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dziubki link poprawiony dla leniuchów wrzucam raz jeszcze https://picasaweb.google.com/105783318199098351777/TorowanieWLublinie?authkey=Gv1sRgCNaUrLznrauFqgE sorki za opóźnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Moje będą jutro po południu.... (Do 8 rano pracuję potem mam dwie godziny jazd na gladku ...) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 zobaczcie foto chlopaków z Biłgo.... MIAZGA https://plus.google.com/photos/100916183927460800440/albums/6018566269202753953/6018568867332706306?pid=6018568867332706306&oid=100916183927460800440 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 jak mi przykro że mnie z wami nie było Ale jak się nauczę to pojadę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 zobaczcie foto chlopaków z Biłgo.... MIAZGA https://plus.google.com/photos/100916183927460800440/albums/6018566269202753953/6018568867332706306?pid=6018568867332706306&oid=100916183927460800440 Przechuje Dla takich chwil jeździ się na tor! Dzięki Panie Dudek za umożliwienie uczestnictwa w tak świetnej imprezie. Dla mnie wszystko było idealne.(No może tylko tego ślizgu w trawę nie planowałem ale uśmiech na gębie mam do tej pory). Podział na grupy sprawdził się super, porządek i serdeczność uczestników sprawiało, że wszystko odbywało się przyjacielskiej atmosferze. Nocne pogaduchy dodawały smaczku całej imprezie. A po za tym Lublin to na prawdę ładne miasto. POLECAM na milion % Osoby, które nie pojechały mogą spalić motocykl. Jazda po ulicy i tak nie ma sensu Jeśli dojedzie do skutku podobna impreza 3 dniowa na przełomie lipca i sierpnia to jadę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ale jak się nauczę to pojadę chyba chciałeś powiedzieć ze pojedziesz żeby sie nauczyć 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 chyba chciałeś powiedzieć ze pojedziesz żeby sie nauczyć Chyba nie. Osobiście mam za mało dobrych podstaw by uczyć się bez instruktora, który mnie opierdoli. Natomiast szlifowanie złych nawyków to nie najlepszy pomysł chociaż nawet w takich okolicznościach zabawa jest przednia. Nadrabiam juz zaległości więc będzie lepiej 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi