Uka Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Tak na szybko. Google pokazuje adres ośrodka tam gdzie A. A znajduje się tam gdzie strzałka. Przejazd uliczka kolo A niemożliwy trzeba z Osmolickiej skręcić w druga drogę w las, kierunek na przedszkole jak dobrze pamietam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 K*urwa nad zalewem, biorę kąpielówki ! A w sumie na cholere mi one :D Oby była mega pogoda oby błagam Cię duszku święty ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Uka: Dziękuję... Jest dokładnie tam gdzie strzałka:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Odwdzieczysz mi się dobrymi radami na torze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) K*urwa nad zalewem, biorę kąpielówki ! A w sumie na cholere mi one :biggrin: Oby była mega pogoda oby błagam Cię duszku święty ! Miejscówka mega! Rolek od kiedy wierzący jesteś? Posądzałem Cie raczej o praktyki VooDoo Edytowane 20 Maja 2014 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Miejscówka mega! Rolek od kiedy wierzący jesteś? Posądzałem Cie raczej o praktyki VooDoo Od czasu gdy zobaczyłem, że miejscówka jest nad zalewem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mejscówka jest super. Niedaleko osirodka jest fajna plaża z boiskiem do siatki, jak ktos ma piłke do siatki to niech wezmie, ja wezme do nogi. Jest też wyciąg do nart wodnych, a jak ktoś nie bedzie sie chciał kapać w zalewie, jest kompleks basenów i zjezdzalnie. http://mosir.lublin.pl/wrotkow/?s=content&sid=galeria 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zazdroszczę Wam tego wyjazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Odwdzieczysz mi się dobrymi radami na torze Wiadomo Słuchajcie... w związku z tym że będzie nas trochę na torze a dokładniej już ok 30 moto .... bedziemy zmuszeni podzielić się na 2 grupy. Tych szybszych i tych mniej szybkich... Myślę że będzie to dobra opcja żeby ci wolniejsi nie musieli sie "bać" a znowu ci szybsi nie bedą się wściekać że ich ktoś spowalnia. Pomyślcie w której grupie chcecie jeździć.... Nie powinno być z tym problemu bo nikt z nas nie jest terminatorem i nie będzie w stanie jeździć 8h. Do tego zawsze będzie chwila na odpoczynek i ewentualnie wprowadzanie poprawek w ustawieniu zawieszenia itd.... I jeszcze jedna prośba... nie ma ktoś z Was takiego megafonu, tuby do "gadania"?? Bardzo by to nam ułatwiło ewentualne zwoływanie ludzi... (tylko mi sie nie śmiać... mówie poważnie) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 no to zes Pan teraz wymyslil Panie Dudek! nie wiem do ktorej grupy sie nadaje ;] 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jaki czas okrążenia trzeba wykręcić żeby pretendować do bardziej szybkich?? A na poważnie to ja poproszę do tych wolniejszych zapierdalaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) no to zes Pan teraz wymyslil Panie Dudek! nie wiem do ktorej grupy sie nadaje ;] no dla Ciebie bedzie chyba bezpieczniej z wolniejszymi A każdy niech sobie odpowie sam:) Czy chce być z szybszymi czy troche wolnieszymi i tyle.... przecież zawsze sie można przenieść... Chodzi tylko o to żeby nie przeszkadzać sobie na torze:) A jak wyjdzie to sie zobaczy. Edytowane 21 Maja 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) I jeszcze jedna prośba... nie ma ktoś z Was takiego megafonu, tuby do "gadania"?? Bardzo by to nam ułatwiło ewentualne zwoływanie ludzi... (tylko mi sie nie śmiać... mówie poważnie) jako +1 do ukiego załatwiłam megafon Edytowane 22 Maja 2014 przez Martucha (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinezKTM Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Mnie by bardziej interesował dokładny adres toru, bo na nocleg i tak nie jade... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Mnie by bardziej interesował dokładny adres toru, bo na nocleg i tak nie jade... ul. Zemborzycka 85. jako +1 do ukiego załatwiłam megafon super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Marcin tor widać na zdjęciu które wkleiłem (specjalnie tak to ująłem) jest blisko ośrodka wpadnij rano na kawę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Miejscówa, ekstra, boję sie tylko , że po torowaniu w temperaturze 890 stopni, wody w Zalewie zabraknie:). Ja wiadomo do wolniejszych, nie mogę się doczekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ej, biereta ktoś lapka jakiegoś ? albo cokolwiek żeby mozna zrzucić filmiki, zdjęcia z toru aby oczyścić kartę przed następnym dniem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ej, biereta ktoś lapka jakiegoś ?Może +1 coś weźmie :-PMoże jeszcze projektor ;-) wieczorem seans "przyspieszenie" :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 wieczorem seans "przyspieszenie" :-P biblię zakrętów raczej lapka wezmę, dysk zewnętrzny również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dodam tylko że w 8 z 12 domków w których będziemy są TV LED do których można podłączyć lapka i zrobić seansik:) Pewnie będzie też parę GOPRO więc będzie co oglądać i omawiać Kurde micha mi się cieszy na myśl że to już za chwilę już za momencik:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 To już jutro! Prośba do uczestników torowania. Czy mógłby ktoś wziąć komplet zapasowych lub jakichkolwiek sliderów na kolana. Jeden gamoń już pojechał i zapomniał o tym gadżeciku.Z góry dziękuje za pomoc.Do niedzieli! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jakieś dojechane się znajdą... Niewiele z nich zostało ale lepiej takie niż żadne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja mam marne szanse zebym kolanem asfaltu siegnal bez cyrkowych ewolucji wiec moge pozyczyc jakby co:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 czyli Dodam tylko że w 8 z 12 domków w których będziemy są TV LED do których można podłączyć lapka i zrobić seansik:) czyli kabel do podłączenia do tv też mam wziąć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi