Pati Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak zdążę założyć hak to biorę moto na przyczepę, ale ja dopiero dojadę 26 wieczorem (jeżeli w ogóle się uda). Poza tym jakby kamaras jechał ze mną to wam zrobi full zdjęć za free. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Pati (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No samej Cię nie puszczę z tyloma facetami 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 RIdric. Maciek z krzysztofu będą jechali samochodem wiec do nich graty zapodasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No samej Cię nie puszczę z tyloma facetami No wiesz co...... Chyba powinnam się obrazić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wildeyed ? To ty jesteś dziewczyną ? Myślałem, że masz Aleksander na imię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wildeyed ? To ty jesteś dziewczyną ? Myślałem, że masz Aleksander na imię Miałam nie odpowiadać na te prowokacyjne zaczepki, ale nie wyczymie........Policzymy się na torze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wildeyed ? To ty jesteś dziewczyną ? Myślałem, że masz Aleksander na imię Rolek a to płeć się po imieniu sprawdza? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bestka od tego się zaczyna ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wildeyed ? To ty jesteś dziewczyną ? Myślałem, że masz Aleksander na imię Przeżyłem szok... Jak to Wildeyed jest dziewczyną? od kiedy? Jak zdążę założyć hak to biorę moto na przyczepę, ale ja dopiero dojadę 26 wieczorem (jeżeli w ogóle się uda). Poza tym jakby kamaras jechał ze mną to wam zrobi full zdjęć za free. No! i to mi się podoba. Ekipa się kompletuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Policzymy się na torze Jedynie gdzie masz jakiekolwiek szanse to w Twoim pokoju czyli kuchni Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Oj grabicie sobie chopoki:D KrzysztoFu możemy uznać że od kiedy założyłam sukienkę na urodzinach Bestki i Dośki Rolek raz cię staranowałam ... za drugim razem nie będę taka łaskawa i nie dam ci się utrzymać na moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Hej! Jeżeli nie macie nic przeciwko,to chętnie dołącze do Was. Nie wpisuję się na listę bo nie wiem czy zdążę ogarnąć motocykl. Do ostatecznego terminu jeszcze jest trochę czasu,napewno wszystko się wyjaśni.Jeżeli zabraknie domku,to przekimam w namiocie.Pisał bym się też na regulacje zawiasu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 OK daj znać jak najwcześniej... Bo dzisiaj sie dowiedziałem że kase musze wpłacić za tor do 10go maja:/ a dokładniej połowe kasy... reszta przed samą imprezą... Co do domków to dużo miejsc już nie zostało... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czy ktoś jeszcze oprócz Maćka i Łukasza planuje jechać lawetką i ma jedno miejsce wolne?Mój serdeczny kolega chętnie by się dołączył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) 1) Dudek (+2 bez moto)2) Rooland3) Wildeyed4) MACIEKgsxr5) Kwinto ( +1 też jeżdżący)6) KrzysztoFu7) Baran8) Uka (+1 osoba towarzysząca ) 9) Szefu (na 80%) 10) Kiełek +Kasia (1 moto) 11) Pati+Kamaras (1moto) przyjazd 26 wieczór Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Pati (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uka Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) U mnie sprawa wygląda tak ze mam miejsce wstępnie zarezerwowane dla Zenka lecz jeżeli nie zdąży ogarnąć sprzętu ( co mam nadzieje nie nastąpi) to będę miał jedno miejsce do odstąpienia po kosztach . Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Uka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tam ogarnąłem juz urlop w pracy. Jeszcze zorganizuje wolne w domu i będe mógł się dopisać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja tam ogarnąłem juz urlop w pracy. Jeszcze zorganizuje wolne w domu i będe mógł się dopisać no to ogarniaj temat w domu i wpisuj sie:) WAŻNA INFORMACJA - dla tych którzy chcą używać kocy do opon - na torze prądu niet.... więc trzeba mieć agregat... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Hej gdyby ktoś chciał się wybrać jakoś w weekend to piszcie - nie na szkolenie tylko tak polatać. Spokojnie idzie się dogadać z Lisem w tej sprawie. Dodatkowo on robi fotki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jestem właśnie po negocjacjach z Piotrem z BFG. Jak profesjonalista to profesjonalista... Myślałem że ustawianie zawiasu bedzie polegało tylko na ustawieniu zawiasu pod mase z driverem, ale Piotr zaproponował coś więcej. Będzie miał ze sobą profesjonalny sprzęt do pomiarów, włącznie z badaniem temperatury opon po zjechaniu do depo, będzie stanowisko serwisowe i narzędzia do obsługi zawieszenia. Ustawianie nie będzie na raz tylko po dokonanych zmianach i kolejnej sesji znowu pomiary i wprowadzanie poprawek. Więc wszystko bedzie mega pro. Wynegocjowałem też cenę za taką usługę na poziomie 50zł... gdzie np dynotech bierze 150... W związku z tym że taka usługa może potrwać i cały dzień to dobrze byłoby gdybyście wstępnie się zadeklarowali kto będzie chętny. Dodam tylko że ta inwestycja zwróci się bardzo szybko chociażby przez zminimalizowanie zużycia opon. Ja na bank się na to piszę... Jak jest jeszcze miejsce to ja też poproszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 OK.... Majówka majówka i po majówce:/ Coraz mniej czasu no i kończą się miejsca w ośrodku.... Podsumowując lista osób zadeklarowanych... Prośba o zweryfikowanie czy mi się coś nie pomyliło... Dla chętnych na dłubanie przy zawieszeniu prośba o dopisanie obok ksywy BFG.... Na tą chwilę wygląda to tak: 1) Dudek (+2 bez moto) BFG2) Rooland3) Wildeyed4) MACIEKgsxr5) Kwinto ( +1 też jeżdżący) 1x BFG6) KrzysztoFu BFG7) Baran8) Uka (+1 osoba towarzysząca ) 9) Szefu (na 80%) BFG 10) Kiełek +Kasia (1 moto) BFG 11) Pati+Kamaras (1moto) przyjazd 26 wieczór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ciekawe jak z pogodą, bo od jutra zapowiadają, że najbliższe 2 tygodnie ma padać deszcz. Yh 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinezKTM Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mam pytanie. Czy jak przyjade bez zapowiedzi na Lublin to bede miał możliwosć wjazdu na tor? Oczywiscie po uprzednim urególowaniu płatności. Bo Ciezko mi sie teraz określić, czy na pewno dam rade. Chodzi o termin, bo chęci mam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ciekawe jak z pogodą, bo od jutra zapowiadają, że najbliższe 2 tygodnie ma padać deszcz. Yh długoterminowe pogody to można wywalić do śmieci. Będzie kilka dni przed to zaczniemy się martwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mam pytanie. Czy jak przyjade bez zapowiedzi na Lublin to bede miał możliwosć wjazdu na tor? Oczywiscie po uprzednim urególowaniu płatności. Bo Ciezko mi sie teraz określić, czy na pewno dam rade. Chodzi o termin, bo chęci mam... Impreza jest imprezą zamkniętą więc nie będzie możliwości wjazdu bez zapisu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi