Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dudekstyle Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam po dłuższej przerwie spowodowanej snem zimowym:) Jak pisał Szefu duuuużo się działo podczas ostatniego naszego wypadu na Radom... Filmik mówi wszystko.... Co do Lublina to będę chciał zorganizować wynajęcie toru jak w poprzednich sezonach, tyle że tym razem chcę wynająć tor na 2 dni żeby można było się zintegrować wieczorem... Jak pisał Szefu mamy tam mistrzowską miejscówkę... Termin jeszcze nie ustalony. Będę jeszcze informował co i jak.... Jeśli będą chętni to dajcie znać.... Założę osobny temat i zrobimy listę chętnych. Koszty powinny się zamknąć w okolicach 100zł za dzień latania + 120zl za domek 4 osobowy w bardzo fajnym standardzie. Pozdro i do zobaczenia na torach:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Chętni znajdą się na pewno. Mnie możesz wpisać na listę niezależnie od terminu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Bankowo piszę się na Lublin. Pewnie ci co na Radom śmigają notorycznie czyli Krzysztofu oraz Wildeyed również ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Myślę że jeszcze kilku chętnych się znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 jeżeli termin mi będzie pasował to na torowanie jestem bardzo chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Bankowo piszę się na Lublin. Pewnie ci co na Radom śmigają notorycznie czyli Krzysztofu oraz Wildeyed również ! No spróbowali byście pojechać beze mnie! Jakoś sobie nie wyobrażam takiej sytuacji Integracja musi być KwD! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ok założę wieczorem kolejny temat.... Zrobie początkową liste chętnych. Termin też myślę że przez święta ogarnę.... Więc temat rozwojowy:) Z innego forum mam już 15 chetnych więc latanko się odbędzie na bank:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jak tylko termin będzie mi pasował to jade jakby co będę miał jedno miejsce na przyczepie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Bankowo piszę się na Lublin. Pewnie ci co na Radom śmigają notorycznie czyli Krzysztofu oraz Wildeyed również ! Dobrze że cholerka o mnie pamiętali:) nie będę musiała się stresować, że czegoś nie zauważę. Pewnie , że jestem chętna na Lublin:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Właśnie jestem po rozmowie w sprawie toru... : Brałem pod uwagę terminy 26-27,05 i 29-30.05... Ten 2gi jest juz wynajęty więc nasz termin to 26-27.05.2014.Domki też juz ogarniałem i są wolne...Jeśli się okaże już na miejscu że pada w jeden lub oba dni to po prostu kasa nam nie przepada tylko przekładamy na inny termin i tyle...Dodam tylko że trzeba w miarę się szybko deklarować żeby zebrać kasę na tor, zaklepać domki itd...Wpisujcie sie na listę. : 1) Dudek (+2 bez moto) Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 1) Dudek (+2 bez moto) 2) Rooland 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 1) Dudek (+2 bez moto) 2) Rooland 3) Wildeyed 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 1) Dudek (+2 bez moto)2) Rooland3) Wildeyed 4) MACIEKgsxr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) 1) Dudek (+2 bez moto)2) Rooland3) Wildeyed 4) MACIEKgsxr 5) Kwintops. jest opcja żebym zabrał 2 znajomków też chętnych pośmigać ? Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez kwinto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Widzę, że te dni to poniedziałek i wtorek. To może już tam uderzyć w sobotę ? Lublin to podobno piękne miasto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ten 2gi jest juz wynajęty więc nasz termin to 26-27.05.2014. Zaraz zrobie jakąś przymiarkę do harmonogramu majowego 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Rooland miasto fajne a do tego mają zajebistego kebaba z barana. .. a co do soboty i niedzieli ja odpadam bo wtedy jest latanie po Bialej Podlaskiej- wyścigowe treningi motocyklowe na których chce być. .. chyba ze tez byście tam pojechali. .. prędkości duże nitka 5500m itd kasa za biała za 2 dni 300... I po Bialej w niedziele wieczorem chce ściągnąć do Lublina. .. KWINTO: myślę ze nie powinno być problemu jeśli choć trochę oceniają temat. .. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez dudekstyle (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) No to jak coś to podzielimy sie na dwie grupy Powiedz mi jeszcze pi razy oko jakie koszty będą torowania oraz noclegu ? Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Koszt torowania za dzień 100zł.. koszt noclegu 120 zł za 4 osoby czyli na głowę 30 zeta/doba + paliwo do ogara... + jedzonko alko i inne pyszności:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kolejna dobra wiadomość odnośnie wyjazdu: Zapowiedział się juz Piotrek z BFG Suspension ze będzie a jest to mega mózg i mega fajny koles od zawieszeń. Ma niesamowita wiedzę i potrafi czytać z opon błędy w ustawieniu wiec myślę ze sporo pomoze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zapowiedział się juz Piotrek z BFG Suspension ze będzie a jest to mega mózg i mega fajny koles od zawieszeń No to bardzo miło. Ja czekam na nowe sprężyny do siebie bo przy mojej wadze są zbyt miękkie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Logistyka ogarnięta! Dzięki Maćku. 1) Dudek (+2 bez moto)2) Rooland3) Wildeyed 4) MACIEKgsxr 5) Kwinto6) KrzysztoFu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ten termin mi nie leży, ale jeżeli będą jeszcze inne wyloty to się piszę. Pzdr 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1) Dudek (+2 bez moto)2) Rooland3) Wildeyed 4) MACIEKgsxr 5) Kwinto ( +1 też jeżdżący)6) KrzysztoFu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ten termin mi nie leży, ale jeżeli będą jeszcze inne wyloty to się piszę. Pzdr No cóż wszystkim nie dogodzimy.. jak to w życiu. .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi