Skocz do zawartości

Tor Lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętni znajdą się na pewno. Mnie możesz wpisać na listę niezależnie od terminu  :P

Opublikowano

Bankowo piszę się na Lublin. Pewnie ci co na Radom śmigają notorycznie czyli Krzysztofu oraz Wildeyed również ! :biggrin:

Opublikowano

jeżeli termin mi będzie pasował to na torowanie jestem bardzo chętny :smile:

Opublikowano

Bankowo piszę się na Lublin. Pewnie ci co na Radom śmigają notorycznie czyli Krzysztofu oraz Wildeyed również ! :biggrin:

No spróbowali byście pojechać beze mnie! Jakoś sobie nie wyobrażam takiej sytuacji :blink: 

Integracja musi być :cheers:

KwD!

Opublikowano

Ok założę wieczorem kolejny temat.... Zrobie początkową liste chętnych. Termin też myślę że przez święta ogarnę.... Więc temat rozwojowy:) Z innego forum mam już 15 chetnych więc latanko się odbędzie na bank:)

Opublikowano

Jak tylko termin będzie mi pasował to jade :biggrin: jakby co będę miał jedno miejsce na przyczepie:)

Opublikowano

Dobrze że cholerka o mnie pamiętali:) nie będę musiała się stresować, że czegoś nie zauważę. Pewnie , że jestem chętna na Lublin:)

Opublikowano (edytowane)

Właśnie jestem po rozmowie w sprawie toru... : Brałem pod uwagę terminy 26-27,05 i 29-30.05...

Ten 2gi jest juz wynajęty więc nasz termin to 26-27.05.2014.

Domki też juz ogarniałem i są wolne...

Jeśli się okaże już na miejscu że pada w jeden lub oba dni to po prostu kasa nam nie przepada tylko przekładamy na inny termin i tyle...
Dodam tylko że trzeba w miarę się szybko deklarować żeby zebrać kasę na tor, zaklepać domki itd...

Wpisujcie sie na listę. :

1) Dudek (+2 bez moto)

Edytowane przez dudekstyle (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

1) Dudek (+2 bez moto)

2) Rooland

3) Wildeyed

Opublikowano (edytowane)

1) Dudek (+2 bez moto)

2) Rooland

3) Wildeyed

4) MACIEKgsxr

5) Kwinto

ps. jest opcja żebym zabrał 2 znajomków też chętnych pośmigać ?

Edytowane przez kwinto (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Widzę, że te dni to poniedziałek i wtorek. To może już tam uderzyć w sobotę ? ;) Lublin to podobno piękne miasto :biggrin:  :burp:

Opublikowano

Ten 2gi jest juz wynajęty więc nasz termin to 26-27.05.2014.

Zaraz zrobie jakąś przymiarkę do harmonogramu majowego ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano (edytowane)

Rooland miasto fajne a do tego mają zajebistego kebaba z barana. .. a co do soboty i niedzieli ja odpadam bo wtedy jest latanie po Bialej Podlaskiej- wyścigowe treningi motocyklowe na których chce być. .. chyba ze tez byście tam pojechali. .. prędkości duże nitka 5500m itd kasa za biała za 2 dni 300... I po Bialej w niedziele wieczorem chce ściągnąć do Lublina. ..

KWINTO: myślę ze nie powinno być problemu jeśli choć trochę oceniają temat. ..

Edytowane przez dudekstyle (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

No to jak coś to podzielimy sie na dwie grupy ;) Powiedz mi jeszcze pi razy oko jakie koszty będą torowania oraz noclegu ? 

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Koszt torowania za dzień 100zł.. koszt noclegu 120 zł za 4 osoby czyli na głowę 30 zeta/doba + paliwo do ogara... + jedzonko alko i inne pyszności:)

Opublikowano

Kolejna dobra wiadomość odnośnie wyjazdu:

Zapowiedział się juz Piotrek z BFG Suspension ze będzie a jest to mega mózg i mega fajny koles od zawieszeń. Ma niesamowita wiedzę i potrafi czytać z opon błędy w ustawieniu wiec myślę ze sporo pomoze.

Opublikowano

Zapowiedział się juz Piotrek z BFG Suspension ze będzie a jest to mega mózg i mega fajny koles od zawieszeń

No to bardzo miło. Ja czekam na nowe sprężyny do siebie bo przy mojej wadze są zbyt miękkie :sad2: 

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Logistyka ogarnięta! Dzięki Maćku.

1) Dudek (+2 bez moto)
2) Rooland
3) Wildeyed

4) MACIEKgsxr

5) Kwinto
6) KrzysztoFu

Opublikowano

1) Dudek (+2 bez moto)
2) Rooland
3) Wildeyed

4) MACIEKgsxr

5) Kwinto ( +1  też jeżdżący)
6) KrzysztoFu

Opublikowano

Ten termin mi nie leży, ale jeżeli będą jeszcze inne wyloty to się piszę. :smile: Pzdr

No cóż wszystkim nie dogodzimy.. jak to w życiu. ..