Skocz do zawartości

Wiosenne Grillowanie Z Forum Łódzkich Motocyklistów 27.04.2014

Suchy-wolk

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na grillowaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślę, że trzeba zrobić poprawkę :biggrin:

Jestem za poprawką bo na tym niestety nie byłem i żałuję 

Jestem za powtórką, a może ognisko ?

Widziałem, że jest miejsce ogniskowe. Nie trzeba by było tak męczyć Szefów Kuchni przy grillu, każdy by sobie z patyczkiem podwędził.

Ogień zawsze robi fajny klimat. Co do rąbania drwa to spoko zgłaszam się na ochotnika jakby co  :biggrin: Dawno czegoś nie rozwaliłem.

Warto by było spytać gospodarzy czy zechcą nas znów gościć ?

Impreza jak najbardziej na tak,organizacja ,była super i trzeba przyznac że na duży plus.Super.

Lecz (Nie jest to wina Organizatorów)-STRZELANIE Z TŁUMIKÓW DZIECIOM KILKULETNIM DO UCHA?

Fajnie ale nawet moja Córka się bała,a i nie tylko o nią mi chodzi.Także kto strzelał-To życzę ich dzieciom tego samego!!!!!!!!!!!

To nie było zabawne-i to moim zdaniem jedyny minus tej imprezy.

Dziecko stoi 1.5 metra obok moto i Płacze,Młoda dziewczyna zatyka mu uszy,A debil na SRAD-zie Napitala z komina bo podoba sie i "Przepraszam nie zauważyłem"

Także albo jest rodzinnie i każdy happy  albo dzicz.Ja też umiem strzelać z komina i w 20 sek. zdejmuje komin Kto chce do ucha za darmo?

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

Jestem za ogniskiem jak najbardziej, szkoda, że mam mały teren jak na tak liczną grupę, bo przynajmniej miał bym z głowy problem z dojazdem... ;)

128330.png

Zaraz się zacznie ankietowanie o ognisku albo after party grilla i inne pierdy, więc zamykam wątek zanim stworzy się zbędna dyskusja.

Żadnego ogniska nie będzie w najbliższym czasie, a tym bardziej nie w tym miejscu, gdzie był grill, iż wynajęcie terenu kosztowało. Nic za darmo.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Edit: Pojawiły się fotki od użytkownika @achmed do obejrzenia TUTAJ

Zatem otwieram znów wątek ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Fotki świetne - nawet swój wystający brzuch zauważyłem :biggrin:! Dzięki!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

fotki niestety bez obrobki, bo mam zapierdziel w robocie i jakos brak czasu jak wroce... ja bede mial chwile to przedstawie ladniejsza odslone....

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Widzę że kolega jako jedyny ma tu jakiś proble ja jako użytkownik tego srada nie życzę sobie zeby na mnie mówic debil wiec kolega niech sobie debila w rodzinie poszuka. Rozmawiałem z matka dziecka i nikt z rodziców nie miał do mnie pretensji ale z tego co wiem to kolegi auto dostało piaskiem w zderzak i tu może dla tego cała afera za co przepraszam nikt z nas nie urodził się z umiejetnosciami np. Valentino Rossi. Proszę tylko w nastepnych wypowiedziach bardziej zwrócić uwage na słowa Pozdrawiam wszystkich obecnych na grillu i jeszcze raz przepraszam osoby urażone moim zachowaniem 

Panowie bez spiny :P

dziecko jak otrzeźwiało to skomentowało: JAK NIE UMIE JEŹDZIĆ TO SIĘ CHOCIAŻ STRZELAĆ NAUCZYŁ :P 

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 1 miesiąc temu...

szybkie przypomnienie

Dzięki za poświęcenie cennego czasu mojemu Hyosungowi i opowieści o nim z towarzyszącymi temu gęstymi gestykulacjami :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Nawet moja fj znalazla sie ladnie na filmiku dzięki Jaquzie

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png