Skocz do zawartości

Wiosenne Grillowanie Z Forum Łódzkich Motocyklistów 27.04.2014

Suchy-wolk

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na grillowaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

Będziemy z córą, na bank, łapie bakcyla, więc nie mogę jej odmówić takiej imprezy :riding: , tym bardziej, że zażyczyła sobie konto FŁM :P

i ja pewnie się pojawię :smile: po raz pierwszy w towarzystwie... oby pogoda była lepsza niż dziś... jakie opcje na taką pogodę?

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

mnie skoki odwołali więc może wpadnę :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Przemek wpadaj, jak już sie naumiesz dobrze skakać to mnie na tandem weźmiesz :P tak sobie siupnąć z 4000m ehhh marzenie, tylko ta cena mnie przeraża :P 

Wiesz to mogłoby długo potrwać bo w sumie to nie planuje robić uprawnień tandem pilota. Za to jak w tym sezonie trochę poskacze to mogę wspomóc wyskakując z wami i co nie co nakręcić ;) 

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Jednak jestem zmuszony zrezygnować, w pracy postanowili zj***ć mi weekend :sad2:

Nie przejmuj się Mateusz mi też zj***li stoję weekend na Zgorzelcu więc mnie też nie będzie

Ha...!!!

Mam kierowce

Nie jest to niestety dlugowlosa / dlugonoga blandynka

ale jakos sie tam dotelepie 

I co najwazniesze, bede mogl "dziabnąć"   :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Od dziś Członkowie Stowarzyszenia będą nosili niebieskie opaski rozpoznawcze, aby ułatwić nowym osobom kontakt. Tzw.niebiescy są swego rodzaju służbą porządkową i współorganizują imprezy m.in. takie jak grill  ;)

flm_1398436827__dsc01799.jpg

flm_1398436873__dsc01808.jpg

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Witam mozna wpasc z dziewczyna ?? przyjmiecie gorali??

Jak brzydka to zostaw w domu bo na forum są ładniejsze, ale jak ładna to zabieraj :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Jak brzydka to zostaw w domu bo na forum są ładniejsze, ale jak ładna to zabieraj :biggrin:

Twój awatar ma zły wpływ na Ciebie  :whip:  

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Słuchajcie jest tam miejsce, żeby dzieciaki mogły np pograć w piłkę?

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...