Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 23:53:38

Wiosenne Grillowanie Z Forum Łódzkich Motocyklistów 27.04.2014

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na grillowaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze grillowanko w tym roku, zacnie :-)

Opublikowano

Pogoda tez zamówiona o ile ktoś nie wykręci nam numeru tam na górze ;-) Zapraszamy!

Opublikowano

Super pomysł fajnie, że udało się wam zorganizować to na prywatnym terenie będzie swobodniej. 

Tak się zastanawiam z tym grillem musi być duży bo jak każdy jakąś padlinę przyniesie to będzie spora uczta :eat: .

A może zrobić jakąś zrzutę na mięsiwo i zorganizować to kompleksowo ? Co myślicie ? Jest taka możliwość ? 

Opublikowano

Ale będzie impreza! Podobno muza jest na miejscu więc będzie się działo :smile: 

Honda

Opublikowano

Oj, to chyba jednak nie przyjadę motongiem tylko kobitę zagonię jako kierowcę :biggrin:

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

ehhh człowiek wyjeżdża na jeden malutki weekendzik a tu tak impreza ominie  :hammer:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano
  W dniu 14.04.2014 o 08:55, sebol napisał(a):

więc trzeba będzie moto do drzewa przywiązać i w poniedziałek odebrać :laugh2:

Sebol młodego lepiej jeszcze podszkol bo mu dobrze jazda autem szła i będziesz miał kierowcę , ty w jedną stronę młody w drugą :hihi:

Opublikowano

Akurat w dniu Kulikowiska... ehh.
To kiedy powtórka?

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl
  Tomek Kulik - instruktor motocyklowy, napisał(a):

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Możliwe, że zajrzymy z Pati ;)

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

W dniu 14.04.2014 o 09:29, Thebestof78 napisał(a):
ehhh człowiek wyjeżdża na jeden malutki weekendzik a tu tak impreza ominie :hammer:

niestety mam tak samo jak Ty ;) oby romantyczny weekend z dziewczyną był tego wart hahaha

motorcycle.gif
Opublikowano

:biggrin::cool: :cool: :cool:

Opublikowano

Rozumiem, że sprzęt w postaci grilla będzie na miejscu?

128330.png
Opublikowano

W dniu 14.04.2014 o 13:56, Arecki_ELW napisał(a):
Rozumiem, że sprzęt w postaci grilla będzie na miejscu?

Owszem ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

oj.. taka impreza mnie ominie..  :sad2:

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

na grilla nie trzeba mnie długo namawiać :smile: więc namawiam innych, by nie dali się namawiać i wpadli na grilla :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Dodałem ankietę do pierwszego postu, aby zbadać zainteresowanie tematem ;) Kto jest niepewny przybycia z głosem niech się wstrzyma.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Czy leci ktoś na grillowanie z Tomaszowa Mazowieckiego?

Opublikowano

Na takiego grila to moge jechac z Dabrowy nawet przez Tomaszow :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."