Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

simson maniac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim zapalonych motocyklistów. Nazywam się Kamil, mam 16 lat(prawie 17 :biggrin:), mieszkam w Dmosinie (woj, łodzkie ok 35km od Łodzi). Moja przygoda z motocyklami w sumie dopiero się zaczęła, posiadam Simson s51 Electronic (nie pojemność silnika, lecz pasja jest najważniejsza ) po ,,lekkim" tuningu. Jeszcze raz Cześć Wszystkim : )
Podsyłam mój profil na BikePics na którym znajdują sie zdjęcia mojej maszyn jak i procesu polerowania silnika itp. :biggrin:
http://bikepics.com/members/simson4ever/85s51electronic/
Ciekawsze zdjęcia są na 2 stronie :biggrin:

Opublikowano

Witaj :smile: Tak wyglancowanego simsonka to ja jeszcze nie widziałem ;) Lewa

Opublikowano

Oj polecam polubienie fanpage'a na Facebook'u: Simson s51, Simsony Polska, tam dopiero są odpicowane simsony :biggrin:

Opublikowano

Cześć

Gratulacje naprawdę pięknie ci to wyszło mam nadzieję że pojawisz się kiedyś pod samolotem w czwartek bo chętnie obejrzę go na żywo, a jak nie to może nasz kierownik ustalający trasy czwartkowe może kiedyś wyznaczy przejazd przez Domosin ;) tylko jakby co to uprzedź sąsiadów że będzie głośno :smile:

Opublikowano

salat :biggrin: mógłbym wpaść po ten samolot i to nie sam (nasza ekipa liczy 9 maszyn) tylko nie wiem za bardzo gdzie ten samolot się znajduje :biggrin:

Opublikowano

Al Politechniki przy hali sportowej 

innymi słowy tutaj

Opublikowano (edytowane)

zgadza sie :biggrin:

A jak juz byscie mieli przejeżdzać przez Dmosin to moglibyście wpaść do Skansenu w Nagawkach to takie rekreacyjne miejsce,mozna odpoczac cos wszamac :biggrin:
http://www.zumi.pl/2708428,Zywy_skansen_-_centrum_folkloru_polskiego,Nagawki,firma.html

Edytowane przez simson maniac (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Powitać, Simson elegancki !!  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Siema :smile: Pięęęękna maszynka :biggrin:

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano

Elegancka maszyna :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano

Heya no faktycznie masz gościu pasję, gratuluję.

Opublikowano

Czołem!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Witaj..miałem tez takiego świetny sprzęt :-)

Opublikowano

czesc

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png