Rutek Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Przedstawiam Wam jedną z moich Hań soft chooper Honda Shadow VT 500C rocznik 1985, liczy sobie 26 latek i jeszcze całkiem nieźle się ma. W tym sezonie nakręciłem nią 11tys 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dużo "błyskotek" w postaci chromowanych elementów Ładnie maszynka się prezentuje 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Te hondy to od zawsze mialy piekne uzebrowanie silnikow, az trudno uwierzyc ze nie chlodzony powietrzem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Te hondy to od zawsze mialy piekne uzebrowanie silnikow, az trudno uwierzyc ze nie chlodzony powietrzem w VT 1100 C ożebrowanie jest odkręcane... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Podane przez Ciebie liczby robią wrażenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ale się świeci :)Aż chyba mojego dzisiaj umyję, bo wstyd patrzeć 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 wymaga sporo pielęgnacji , ale warto efekt widoczny . pięknie utrzymany egzemplarz . gratulacje 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Aż chyba mojego dzisiaj umyjęJeśli w niedzielę pogoda dopisze będzie okazja zrobić kontrole po myjce Podane przez Ciebie liczby robią wrażenie dzięki wymaga sporo pielęgnacji , ale warto efekt widoczny . pięknie utrzymany egzemplarz . gratulacjeW przyszłym sezonie w lipcu z ciężkim serem będę się z nim rozstawał,trafi do nowego właściciela http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png mam nadzieję że dalej będzie pielęgnowana (stara Japonia lubi to i wynagradza niezawodnością) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jeśli w niedzielę pogoda dopisze będzie okazja zrobić kontrole po myjce W niedzielę do Mikołajów się przymierzam. Ale podobno ma padać deszcz i silny wiatr ma być, więc najpewniej nigdzie się nie wybiorę i będę spać do 12. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 W niedzielę do Mikołajów się przymierzam. Ale podobno ma padać deszcz i silny wiatr ma być, więc najpewniej nigdzie się nie wybiorę i będę spać do 12. ale 6-go może da się wsiąść na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 siara Hania jest naprawdę ładna ale nowa jest ładniejsza 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 siara Hania jest naprawdę ładna ale nowa jest ładniejsza przyjdzie czas i na nią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 bardzo ładny CIEŃ i to jeszcze w jakim stanie 26 lat mycia i pieszczenia żeby moja w 2034 tak wyglądała było by pięknie naprawdę warto odkupić go od ciebie w takim stanie jak posiadasz a tak z ciekawości co po niej? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 bardzo ładny CIEŃ i to jeszcze w jakim stanie 26 lat mycia i pieszczenia żeby moja w 2034 tak wyglądała było by pięknie :wry:naprawdę warto odkupić go od ciebie w takim stanie jak posiadasz a tak z ciekawości co po niej?Już jeżdżę drugim...mam sentyment do starej Japonii więc pozostałem wierny Cieniowi i przesiadłem się na VT 1100 C ten już chyba zestarzeje sie razem ze mną ...ale przymierzam sie jeszcze do zakupu czegoś w tym stylu oczywiście do odbudowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie szkoda jej sprzedawać? Zostaw żonie, 500 nie jest znowu jakimś olbrzymem. ale 6-go może da się wsiąść na moto Nooo, nie wiem, widziałam prognozę, +2 i deszcz ze śniegiem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie szkoda jej sprzedawać? Zostaw żonie, 500 nie jest znowu jakimś olbrzymem. 500ka jest już zaliczkowana więc raczej wyjścia nie mam..Aga jeśli się zdecyduje to myślę kupić jej VT 600 (w siodle jest niższa więc będzie jej łatwiej) Nooo, nie wiem, widziałam prognozę, +2 i deszcz ze śniegiem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.pngTrudno pojedzie się puszkami wszystko jest ustalone http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gifDziś pogoda w sam raz na przewietrzenie motogena przed snem zimowym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi