Skocz do zawartości

[18 Kwietnia 2014] Urodzinowe Spotkanie Na Wiadukcie Ku Pamięci Blefta (Bartka)

TataBlefta

Rekomendowane odpowiedzi

Jak co roku w dniu 18.kwietnia o godz.17.00 ( w dniu urodzin Bartka -Blefta) spotykamy się na wiadukcie obok Dworca Kaliskiego, w miejscu gdzie zginął...Wypadek na al. Włókniarzy. Śmierć motocyklisty

Bardzo dziękuje wszystkim którzy pamiętają swojego kolegę i będą mogli na chwile podjechać w to miejsce...

W tym roku zajęty organizacją wystawy Bartka prac na ASP     http://www.asp.lodz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3879%3A140403-lewicki-retrospektywna&catid=142%3Ainne-wystawy&Itemid=195〈=pl

nie zorganizowałem eskorty policji i blokady pasa na wiadukcie ,za co bardzo przepraszam.

tata

20 kwietnia(niedziela) o godz.19.00  w Katedrze łódzkiej msza św. za dusze Bartłomieja Lewickiego

post-2725-0-88442200-1397018183_thumb.jpg

Edytowane przez TataBlefta (wyświetl historię edycji)

Niekoniecznie o 17.00, gdy największe korki, ale w tym dniu wieczorem pojawię się ze zniczem.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

To polecimy razem suchy, eskorta jest zbędna, myślę że każdy da rade podjechać bez niej i zapalić znicz .

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

można się jakąś grupą zebrać i podjechać jak się trochę korki rozładują, i zapalić znicz.

ja będę

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Postaram się zajechać ok.18-19, ale puszką... Jakby byli chętni, można się spotkać na miejscu (zostawić maszyny na chodniku/parkingu przy Włókniarzy jak zawsze.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Nie jestem pewien ale chyba ktoś urwał Blefta kask z krzyża... Z tego co pamiętam to był zawieszony na krzyżu a teraz leży na ziemi otworem w górę.

Mógłby ktoś podjechać i rzucić okiem bo ja nie mam jak się zatrzymać - work.

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.